Мобільний крадіжка

Стільці компанії крадіжають гроші?

Майже кожен говорить це, але виявляється, що це наша несправність.

До недавнього часу я думав те ж саме, доки я виявив, що мобільні компанії дійсно співають з мобільними тайвами і отримують частку прибутку.

р.

Нещодавно отримав від Beeline SMS, що рахунок було менше 60 рублів. Я замовив друк. До речі, деталі на Beeline можна отримати тільки за гроші - 1 рубль на добу. О, приїжджайте. Зайдіть до нас за 2 хвилини. Ба, за останній тиждень 44 рублів з зміною знімаються щодня з рахунку, стовпчик називається «Мобільна торгівля». Я зателефоную підтримку Beeline, тому будь ласка, подивіться на це.
- Тексти пісень, а це означає:
- Ноп.
- Викликали платні послуги?
- Ноп.
- Чи було передано телефон іншим особам?
- Ноп.
- Ось номер мобільного телефону Moby Money. Зателефонуйте На другому телефоні ви можете відмовитися від підписки в автоматичному режимі.
- Я не зареєстрував підписку і не мав відносин з Moby Money!
до Ми допоможемо Вам. Угода з ними або контактним правоохоронним органом.

Нормальний підхід Гроші з рахунку виводить «Білайн», але «не має відношення до цього». Крім того, компанія надає своїм клієнтам ресурс для таких дій чітко не безкоштовно, але за його комерційний інтерес. Після першої скарги буде припинено договір з шахрайцями та повернемо кошти клієнту. Це навпаки. Накладні висновки.

Давайте ім'я шахраїв. Зокрема, це сайти спільного доступу файлів - vip-file.com і так. Хто не завантажує файли? Ви бачили часові пропозиції, щоб забезпечити доступ до тесту на день, щоб спробувати послугу? Візерунок наступним чином: Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Введіть цей код на сайті - і завантажте файли протягом дня за максимальною швидкістю.

Безкоштовно? Ні, безкоштовний сир для миття. Днів пізніше, ваш мобільний телефонний рахунок почне знімати дуже гідні гроші. Вимкнено, що шахрайство забезпечило пункт у контракті, відповідно до якого ви автоматично підписалися на платну послугу, якщо ви не дзвоните і відмовляєте його.

Ви хочете, якщо ви на попередньо сплаченому тарифі і маєте трохи грошей у вашому акаунті. Якщо є багато грошей на балансовому аркуші, ви не помітите, як швидко він буде розчинятися. По-перше, якщо ви абонентом платіжної системи післяплати. Отримавши рахунок на кілька тисяч рублів в кінці місяця, ви будете зіткнутися з вибором - відмовитися від вашого номера або піти розбити на платежі. Якщо Ваш номер дуже важливий для вас.

Додано1 до [mergetime]1277017084[/mergetime]
І тепер оцінити цю схему: сам шахрайець забиває довільну кількість мобільних телефонів в його базу і дає їм вільний доступ на добу. Після отримання інформації в SMS-повідомленні, 99% користувачів розглянуть її рекламу і не приділяють увагу. Через день зникнуть гроші. Ознайомитися 1,000 осіб в день - дохід 44 000 рублів за добу надається! Звісно, і «Білайн» не так – його відсоток операції він має.

Саме тому Beeline активно рекламує систему післяплатного поселення в останні роки, пропонуючи значні знижки для тих, хто перейшов на неї. Кілька років тому, Beeline оголосив, що абоненти Московської області від передплаченої платіжної системи будуть автоматично передані в поштову допомогу, але втручання компетентних органів змушують їх відмовитися від цієї ідеї. Шукайте, як хлопці знайшли новий спосіб, щоб отримати багату.

Джерело nnm.ru

Джерело: