Санкт-Петербург - Scarlet Sails 2010

«Scarlet Sails» – щорічне міське свято випускників шкіл Санкт-Петербурга, унікальний захід міжнародного рівня, показати, що мільйони людей щорічно дивляться.

У 1969 р. в 1969 р. в 1969 р. в 1969 р. З тих пір, поки міське свято для випускників стала щорічною подією, в якій вітрила прийшла до Неви і підняла реальні рубцеві вітрила. У 2005 році було прийнято рішення про відродження традиції.

Blogger іrestrelnikov пише:
Я ніколи не пішов, тому що я дуже не схожа на масові свята, але тоді я вирішив трохи і стріляти, як він виходить.
Надихаючи величезних натовпів різних життєрадісних людей, моїх друзів і я зустрівся на викарані в'їзді і пішли на дах.

15 фотографії

Перше, що ми побачили, що там були натовпи людей на інших дахах, я повинен сказати, що "АП" можна сміливо назвати "Руферний день", адже люди скрізь ви можете піднятися, вони періодично знімали поліцію Ера, але найяскравіші для видовищ був непорушним. Коли ми піднімалися в будинок, ми були першими, і до кінця свята залишалися 20 осіб.

Привабливість для тих, хто використовується і як їздити під час щітки в метро.

Трохи більше пандемонію як одну з негативних символів цього свята.

На жаль, для феєрверків погода незнімна, все покривається хмарами і, очевидно, буде чорним небом.

З цих барджів в центрі будуть виготовлені феєрверки, а на лівій довгій понтоні фіксованого освітлення.

Зробіть більш детальний вигляд.

На 01.40 стартувала піротехнікка.

09 мар

10 хв

11.

12.

Фінал сальво.

Пройшов через розведений проміжок Троїцького мосту, пропущений вздовж Палацу Набережного, зробив поворот на Зиму і почав рухатися до Петропавлівки. Всі красуні завершився 02:15.

фініта

Джерело: