301
ГШ-23
Я дивився на тему шасі на головній винайденій жінці
Я пам'ятаю лекції Інституту про ГС
У той час я був божевільний про цей пістолет.
ГС-23 (ГС-23Л)
Призначений для стрільби з різних видів літаків і вертольотів в повітряних і наземних мішеней висококласної фрагментації, броньованої і броньованої запальних оболонок. Операція автоматизації ґрунтується на використанні енергії порошкових газів. Ту, МіГ, Су, Як і Мі і Ка вертольоти.
На лівій або правій потужності можна керувати гарматою. Є два модифікації:
Технічні характеристики
Розмір, мм 23
Ставка вогню, хв 3000. 3400 р.
Початкова швидкість снаряда м/с 700
Проектований ресурс, 4000 постріл
Електричний пожежної сигналізації 27В
Маса, кг 50
Габаритні розміри, мм, не більше:
дужина 1387 (1537)
ширина 165
висота 168
GS-23 Базова модифікація.
ГШ-23Л З локалізаторами, які слугують для направленого видалення порошкових газів і зменшення навантаження. Довжина збільшена до 1,537 мм.
GS-23B з водяним охолодженням.
GSH-23M з підвищеною швидкістю пожежі та не локалізатором.
Довжина безперервної черги, 200
Амунція, Патр. 250.
Я пам'ятаю в Інституті з цієї нагоди лектор сказав:
На висипі був спеціальний лімітатор, який не дозволяв звільнити повну чергу, але дозволило знімати короткі лопці, так як пальчик не встигав звільнити висип і вигорнути всю амуніцію за 1 етап )
Я молився за такий пістолет. Так як макет (реальний) кладуть в аудиторії, він проходив в руках... почуття неприпустимо, коли ви тримаєте таку силу в руках.
2 фотографії
3 речі, як це, кулі
Джерело:
Я пам'ятаю лекції Інституту про ГС
У той час я був божевільний про цей пістолет.
ГС-23 (ГС-23Л)
Призначений для стрільби з різних видів літаків і вертольотів в повітряних і наземних мішеней висококласної фрагментації, броньованої і броньованої запальних оболонок. Операція автоматизації ґрунтується на використанні енергії порошкових газів. Ту, МіГ, Су, Як і Мі і Ка вертольоти.
На лівій або правій потужності можна керувати гарматою. Є два модифікації:
Технічні характеристики
Розмір, мм 23
Ставка вогню, хв 3000. 3400 р.
Початкова швидкість снаряда м/с 700
Проектований ресурс, 4000 постріл
Електричний пожежної сигналізації 27В
Маса, кг 50
Габаритні розміри, мм, не більше:
дужина 1387 (1537)
ширина 165
висота 168
GS-23 Базова модифікація.
ГШ-23Л З локалізаторами, які слугують для направленого видалення порошкових газів і зменшення навантаження. Довжина збільшена до 1,537 мм.
GS-23B з водяним охолодженням.
GSH-23M з підвищеною швидкістю пожежі та не локалізатором.
Довжина безперервної черги, 200
Амунція, Патр. 250.
Я пам'ятаю в Інституті з цієї нагоди лектор сказав:
На висипі був спеціальний лімітатор, який не дозволяв звільнити повну чергу, але дозволило знімати короткі лопці, так як пальчик не встигав звільнити висип і вигорнути всю амуніцію за 1 етап )
Я молився за такий пістолет. Так як макет (реальний) кладуть в аудиторії, він проходив в руках... почуття неприпустимо, коли ви тримаєте таку силу в руках.
2 фотографії
3 речі, як це, кулі
Джерело: