Центральний музей ВПС Росії

У найближчих заміських заходах (в тому випадку, якщо не вниз, але в хлібі), всього за 24 км від московського рингового шляху в Горькому напрямку невелике місто. Це майже гірсон, якщо ви подивитеся на нього з правової точки зору. Не відкрийте Google Maps або Yandex Maps, я скажу свою назву. Це так в англійському ранку з акцентом на кнопці - Монін, на!
Ну, якщо в Нашенському, російською, то простіше і більш зрозумілий - Моніно.

Широкий і не дуже широкий байдужий цього поселення може бути відомий трьома основними особливостями:
1,1 км Населення, як в хорошому елітному будинку, виробленому Дон-Строй, становить всього 18.7 тис. жителів.
2,2 км Поштовий індекс 141170 та 141171.
3. У Тут знаходиться Центральний музей ВПС Росії.

Власне, фотозвіт звідти і покласти на публічний дисплей блогер dee-troy
55 зображень

Ви можете дістатися до Моніно двома різними способами - поїздом + пішки, або персональним транспортом на Горькому шосе. 24 км від MKAD точно. Як натиснути на одометр, є перехрестя, а трохи діагональний зупинок з величезним і досить логічним написом «Монський поворот».
Після цього досить кілька ударів і якби це місце призначення з лагбаумом біля входу і солдатом біля входу. Це як гарнізон. Режим. Вхід вільний, але запис тільки по проходу.

Вхід в музей символічний 70 рублів за людину. Якщо є гостре бажання покрити будь-який тип плівкового обладнання, то вам доведеться заплатити додаткові 100 рублів. Ось 170. Ми даємо наші великогабаритні квитки на в'їзді, ми йдемо всередині і відразу розуміємо, що музей був наповнений авторами рекламного слогана «Щок наш шлях»: відразу на в'їзді є великий нейпічний вертоліт Mi-12 (B-12) на газоні.

03 мар

У Моніно існує окрема копія.

Для того, щоб зрозуміти масштаби трагедії, сферу леза і в цілому її розміри - тут під тіні її шурупи розташовуються висихання - не самих маленьких бійців, але в порівнянні з цим монстром - карликами.

06 мар

6574845 Габаритний зображення

07 мар

126190р.

08 мар

Навколо Мі-12 ви можете пройти довгий час і танцювати - і навіть довше. Але ми вирішили не зупиняти там і переміщатися на експозицію. Бомби.

Ту-4

Це Ту-4, абсолютна копія (до тримачів чашок і загарбників) американського Boeing B-29. З 1947 по 1952 рр. Він був від нього, що перший радянський авіаційний атомний бомб був скинув на півпалатинському тестовому місці.

Ту-16

Центральний музей ВПС Росії , Україна

І це Ту-16. 1. Джет. 2. Далеко. 3. Місільний бомбардувальник. Ракети перехоплюються бомбами. Приїхати, купити, купити недорого. З 53 до 63 років було в сервісі в багатьох країнах, крім СРСР.

Т-16К

Центральний музей ВПС Росії р.

Модифікація. У зв'язку з 1961 р. було призначено як авіаперевізник для керованої ракети К-10. Вона, під крилом.

98099 р.

Ту-22

Ту-22 також бомбардувальник. Але не варто згадати про те, що це теж суперсон. Призначений для заміни вищезгаданого Ту-16.

Суденно ІЛ-10м.

Іль-10 є глибоким відпочинком легендарного Іль-2 атаки літака Другої світової війни. Послідовно виробляється 5 років, починаючи з 45-го року. І в 51-й рік після закінчення було прийнято рішення продовжити виробництво і він бачив світло з літерою "М" - модернізовано. Виготовлено всього 146 з них.

І знову бомбардувальники - Ту-22м

Центральний музей ВПС Росії доб. 2

Ту-22М відрізняється від Ту-22, що крім слів «джит», «суперська», «помаранчева» і «бомбера» у своєму визначенні також є «пристосування з змінною геометрією крила». У польоті вона стала більш стрілоподібною.

М-50

Ця залізна труба з невеликими крилами з прольотом всього 35 метрів повинна літати на максимальній швидкості 1950 км / год!

Три-М - ще один стратегічний бомбардувальник. Тут є wingspan — що потрібно: 53.14 метрів. Наш розмір. На ньому було встановлено рекорд на тривалість польоту - 19 годин і 30 хвилин.

826686

Один з найрозважніших (якщо ви знімаєте з цього кута) експонатів музею – Т-4.

Я думаю, що це виглядає як біла миша від Leopold's Cat. Примітно, що під час польоту його носова троянда як цивільна Ту-144 і одночасно повністю покривали вікна кабіни. Управління виключно інструментами. Смерть до клаустрофобів, словом.

Т-128

Це не бомбардувальник. Це співрозмовник Т-128 interceptor. 4 ракети. Виготовлявся 188 штук, тепер знімається з сервісу.

3469853

Дуже цікавий амфібій - з двигуном над кабіною. Незрозуміло, що це таке, тому що не вдалося до нього потрапити - прохід закрився на стрічку.

ANT-2

157231

Тексти пісень, а це означає: ANT переклади з англійської як "анти", але на мій погляд він виглядає більше як качка.

Б-7

Цей експериментальний вертоліт цікавий тим, що він має два двигуни, розташовані на кінцях леза.

Я не входив в серію, і це, ймовірно, добре.

Мрія цілого дитинства - Турболет

Він дійсно існує!

173790 р.

Не було B-1 сексу в СРСР. Але б б.

3857039, Україна

вул. Гондола "Волга". Як і всі Волгас були зроблені протягом століть.

Потім ми пішли на поле з вертольотами. Але я не люблю їх, тому я не приділяв багато уваги. Підставка і дайте їм стояти.

40.

41.

42.

43.

Після того, як вертоліти вийшли у чергу цивільного та транспортного транспорту. Монстри, звичайно. Особливо це.

45.

І менші.

47.

48.

49.00 р.

Центральний музей ВПС Росії (Рівне)

50.00 р.

Нагороджує кінець легендою. Ту-144. У мене була модель, як дитина. Я пишаю її.

Ну, після 144-го походу на стенд з експериментальними і нестандартними зразками.
М-141

Про нас

54.

452153

К-26

56 км

Центральний музей ВПС Росії , Україна

Це його. Це була приємна поїздка, хоча сумний, щоб побачити цю потужність заморожена назавжди.
У своїй голові весь час був "О, яка країна про @#li." . . ?

Джерело: