Льодяники на Томі

Єя, yeah! У такому спеку дуже приємно пам'ятати, що така речовина як лід не тільки в морозильній камері.

Ургентних питаннях, які запобіжили мене від розміщення цих фотографій після негайних подій. Тепер (на канікулах) я можу це зробити. (Фотогалерея ZmeyAA)

Льодяник в Томську був аномально пізно. У зв'язку з суворою і тривалою зимою, товщина льоду в різних частинах річки становить близько 6-9 метрів. Ситуація ускладнена внаслідок застібки льоду при впливі р. Том в р. О. Протиповіді про припинення льоду (пізнання квітня 2010 р.), мій друг і я провів чотири дні на річці надії, що він буде йти протягом дня і ніч, як правило, буває. Я прокинувся весь час, сподіваючись на те, що події живуть. Я втратив вагу і загорнув сонце під час цього часу. Моя печінка також постраждала, бо не можна очікувати цього заходу «сухий». Коли я іноді впав дупа в домашніх умовах (для тих 4 днів), я мав кошмари, які я пропустив момент льоду! Я стрибав в середині ночі і поїхав піти на річку, і тільки розумні аргументи мого друга припинили мене. У цей час рівень Томі знизився і впав, але не було серйозних льодових рухів.

12 фотографії

Мороз активно вибухнув Міністерством Ємергенції (експлуативні пакети скидали з вертольота до льодової поверхні) на тиждень, але льодовик не ходив через застій. Погода була гарячою за квітень, а люди зацікавилися льодом. Я був зйомки в районі Білого дому (адміністрація) на набережній. Том. До кінця четвертого дня я був вичерпаний і сплячий в домашніх умовах, але коли я прокинувся в 23:30, я трахнув в ріку! І трохи пізно (тобто блаженний!!!). Річка вже збиралася (за зусиллями Емергенцій та їх вибухобезпечних пакетів). Представлена серія зображень показує прецейний стан Tom River в центральній області Томська. Ця інфекція (Tom) почалася в нічний час. Температура повітря різко знизилася на 15 градусів, почалася пухирка, і пориви вітрових грибів, як павуки з парасольок (тобто виявилося їх всередину). Дві нічні фото (не дуже успішні) показують ситуацію саме лід. Останні фото показує, що лід міг змішанувати автомобілі та споруди на вулицях Томська. Річка не піднімається так високо з початку останнього століття.

03 мар

Морозиво на набережній

Р

Погляд з льоду.

Звідти.

07 мар

08 мар

р.

09 мар

р.

Букет білих троянд

П'ятий Квітень, але все ж гаряча