Людина Хто фотографи Volcanoes

Людина Хто фотографи Волкани: Фотографія Гавайських ерупій J. Brad Lewis

Брад Льюїс (J. Brad Lewis) відомий як «Людина Хто фотографів Volcanoes». На цій фото Льюїс фотографував другу Берну на межі вулкана Гаваї. Брад каже: "Берн буквально стояв серед окропу." Це гаряча. Довгий час, особливо без спеціального захисного костюма, тому що на шкірі з'являються блистери - але фото виявилося просто дивним!

П'ятдесят років Брад фотографував вулкани, зокрема Кілау на Гаваї, за двадцять років. Він каже: «Це просто дивний, непривабливий красивий погляд, він має сенс деяких гіргантичних сил. Розташований під час занурення вулкана в безпосередній близькості від нього – це незабутній досвід. Якщо ви бачите червоно-гарячу лаву, ви не зможете залишатися однаковим. й

Брад каже, що я завжди носила спеціальний шолом і рукавички, і я також привезла маску газу. Якщо вітер знаходиться у вашому напрямку, ви можете самостійно зануритися і руйнувати обладнання. Гарячий вулканічний пил відключить камеру за секундами. й

Брав, який живе в Гаваї, поставив життя і здоров'я в мортальній небезпекі багато разів, щоб зробити найбільш вражаючі, незабутні і виразні постріли можливо. «Якщо нічого не виходить неправильно, це все пішли. Я мав купити нові штати і нове взуття кілька разів, старий. й

«Я вже загубив кілька друзів через вулкан», - каже Брад. Одне з моїх друзів, які фотографували вулканічне занурення, захопили океан.

Брад каже: «Я зазвичай їду до фотографії вулкана самостійно, але іноді я збираю друзів з мене – коли ви фотографуєте когось іншого, то стає ще більш очевидним, як закриє вас до занурення вулкана. й

Потоки червоно-гарячої лави, що протікають на Тихий океан, вирушаючи на семи миль на схил від вентиляційного вулкана Kilaua.

567464

Халемау вулкан, над яким видно молочний шлях.

Люди на фоні лави протікає від вентиляційного вентиляційного вулкана Килауа.

р.

Пожовте вентиляцію вулкана Халемамау.

р.

Килива вулкан.

Урочище Кулау.

Халемау вулкан, озеро червоно-гарячої лави і Мауна Лоа.

Джерело: Geo.web.ru