Полярні Урали або «друга весна року»!

20 червня 2010 р. я побував у мальовничому місці – полярні Урали. Тоді є 47 фото маленького тексту. По-перше, будь ласка, не зламайте колекцію. Якщо щось неправильно, я апологую заздалегідь.

Розпорядження території Росії в Азія і Європу.

3610Р. 4200Р.

Перший вхідний. Уся поїздка не менше 40. Ось +10 зовні і сильний вітер.

Таке з'єднання зустрілися. Часом слідуємо за своїми шляхами «Варга». Рух оленя в варзі кладеться генетично, якщо ви знаєте, хто батько, дід, буде певним оленом - ви можете розпізнати варгу і зрозуміти, де він на даний момент. Тільки рейндерні гермети можуть це зробити.

Приміщення ландшафту іноді викликає велику сумність.

Я хотів би виглядати як Afghan. Ми займаємося машиною.

Переміщення в рот річки Соб - досить великий в полярних Уралах.

У моїй подорожі я регулярно поїда до таких знаків. Розведення.

Так само, як пригнічення.

Ми відіграли сноуборди і штанги на сидіннях з гірки. Досить крутий схил. В цей час в Москві +32.

Іноді сонце виглядає, але вітер не підлягає. Східно-Південний вітер. Я поясню далі, як це фундаментально.

р.

У озерах на відстані є джерело річки Соб. Незвичайний бірюзовий колір - властивості льодовика. Льодяник складається з мільйонів кутикулів розмір суші-палички. Ці кутикули розташовані вертикально, вони повністю прозорі, але через переломлення світла вони з'являються бірюзово-блакитні.

Іноді ноги впав на сніг над коліном, довелося зняти рюкзак і перетягнути його через сніг. На щастя, перед тим, що всі знайдені чорнильні роги - зручне крейда.

Також були великі тріщини під метром, а глибина 4-6 метрів.

Гігієна, в першу чергу, є те, що ви купуєте.

Кузтивіс Крік. Це повний в цей час року. Він перехрещував його в тушку, майже до талії.

Це південна сторона гір. Різниця очевидна - тут практично немає снігу, з'являються карликові берези практично до талії, з'явилися повноцінні дерева, простежуються ведмедя. На гірському схилі минулого року журавлини і лінгону.

Річка Степуз. Вони не змогли подолати, глибина більше метра, швидкість струму величезна. Здійснено зміни маршруту.

р.

Все по маршруту, навігатор відправив повідомлення, як це. Допомогло, звичайно, але вперше в поїздці з навігатором я очікував щось більш корисно.

До 600 метрів. Downstairs - R. Steprouz. 30 хвилин тому в талії був занурений, привітний майже змивається струмом.

3610Р. 4200Р.

Невеликий дощовик. І тепер вітер. У цей день прозора північна вітрова тушка. Так як арктичний океан не далеко, вітер не встигає теплоти з землі, результат полягає в тому, що температура за годину впала до +2. вітер настільки міцний, що ви можете лежати на ньому, відкривши свої щіки, щоб скуштувати як бульдог. Крім того, дощ в цьому вітрі, так як це було, «крапки» обличчя і руки.

Вирішили стояти на ніч за скелі, бо перед проходом близько 1000 м і було ризик потрапляння в сніг. Намет був прихований за скеля.

Р

Такі лаванди чекають мандрівників. Понад 200 метрів Заморожені в цей день так, щоб друг не відчував раку протягом 2 годин. Я навіть мав мої кнопки, непристойні і збиті їх.

Р

На наступний день сонце посміхається в нас. 30 хвилин посмішка, 30 хвилин небо крі. Я вирішив отримати на добу (не в якомусь їхати сьогодні).

Додано1 до [mergetime]1279980713[/mergetime]
Ми влаштували фотосесію, ремонт, відпочинок та екскурсії по скелях.

Місцевий камінь

Габаритний зображення

Сміхання Ра.

Починаємо вранці. вітер змінив на чисте Південь. Це 20+23.

Половина години за тан.

Ось прохід, де вони можуть застрягти. Це просто слайд прямо зараз. Прогріваємо хвилину.

З сонцем ці гори не пахнуть До речі, в полярних Уралах в цей час року не пахне. Немає запаху. Ви запах товстих мох-салів мохів, ялівець-з'єднувач, квітка-квіталка. Але це OUT. У зв'язку з присутністю, наявністю, дозованої води, світ не пахне. Ви намагаєтеся половити щось, це не запах.

Це просто добре.

Хлопці забули сонцезахисні окуляри. Вони зловили снігові гаї, засліплені тимчасово.

Це красива.

Щиро дякую Вам. Ми навіть побачили бджіл, який день.

Ейдсор Рівер Горж. Висота скеля близько 200-250 метрів не передає картину нішу.

Це ще один спосіб. Ми будемо право вниз.

10538.

Аваланч на перевірці.

Починає найнебезпечніший спуск всієї поїздки. Камені (і є знімна кришка) покриті кальлопом мохами, в результаті: камінь нестійкий, мох на ньому слизька. 400 метрів в час. Одна травма у вигляді закрученої ноги і невеликої осені.

Ось товщина снігу. Він дуже сильний.

Відрізняється цілими айсбергами.

Те ж саме потік з протилежної гори. На цій горі є величезні виходи котушки і малахіту. Збирався додому.

, Україна

Наші друзі у своїй варзі.

Річка після проходження грозів і годівлі льодовиків стає повним.

Гірське озеро. Льодовий льод також складається з мільйонів кутикулів.

р.

Новини

Фото «На кінець світу». На горизонті це «великий» краєвид. Яким чином, якщо Москва потрапив до ядерного вибуху? ?

Незабаром станція ... в 20-30 кілометрах.

І це 150 кілометрів на схід. Це вражаюча відмінність клімату. Букет для всіх, хто не був поляром.

Додано1 до [mergetime]1279982262[/mergetime]
Це все. Дякуємо всім, хто цікавиться. Задайте питання і я відповідав з великим задоволенням.

Джерело: