Греція

Гей, kamrads!
Якщо ви зацікавлені, я хотів би дати вам короткий звіт про своє свято до Греції.
Щиро вдячні за те, що ми не будемо працювати, тому ми не будемо розбити збірку, скажемо, коли я закінчився.

Все почалося в Внуково, звичайно. Але з того, як я був так стурбований пошуком анестезії для польоту, не буде фото. Анестезія, до речі, виявилася дуже дорогою, але ефективною. Я не пам'ятаю про готелі в Афінах, тому перша пам'ять я коли-небудь записав був готель.

Греція

Готель розташувався в п'ятдесят кілометрах від Афін і в п'яти кілометрах від міста Еретрія, на острові Євбоя. Чому сісти? З огляду на те, що з населенням одинадцять мільйонів людей в Греції, шість з них живуть в Афінах, важко назвати всі інші населені міста в нашому розумінні слова.

Греція

Готель знаходиться в 5 хвилинах ходьби від готелю. Нереально, але все відповідає.

Греція

Види

Греція

Це мій робочий стіл.

Греція р.

Харчування дрібно. Дуже традиційно для готелів цього рівня. Європейська не буде голодним.

Греція р.

Можна їсти в просторому номері з кондицентом

Греція

Або можливо на великій веранді.

Греція Р

Перегляди з веранди

Греція

Перегляди з веранди

Греція

Планування готелю дуже дивний. Незважаючи на те, що це не викликає відчуття неземного захоплення, це не принесе до радянських санацій. Наприклад, я не здогадувався в моєму житті, що це окрема будівля.

Греція р.

Немає нічого більше, ніж дуже гідний (і безкоштовно) тренажерний зал.

Греція

З критим басейном

9334416

І спекотний тампон.

Греція

Номери комфортні. У номері є кондиціонер, телевізор, телефон, туалет і туалет. По дорозі! Прибирання щодня. Обід на пляжі і парасольки безкоштовні. У штаті є дружня і доброзичлива і вже навчалася стандартних фраз російською мовою: «Привіт!», «Як ти?», «Щоб вам подобається горілка?».

Багато людей оплачують додаткові гроші за номер з видом на море. Я не хроба і забрав номер з видом на гори.

Греція

Я не робив. З території готелю досить невелика, якщо не крихітна, то всі балкони номерів з видом на море завжди в повній мірі вид на натовп людей біля басейну. Наш балкон - спокій і спокій. І якщо ви дивитеся, ви можете побачити багато цікавих речей.

Греція

Джерело: