Не впади в DTP в Ісландію

Журналіст, блогер і мандрівник Ілля Варламов пише:

Восьмий день нашої поїздки був невеликий нещасний випадок.

У с. з важкою доповіддю ім'я Бленду, ущільнювачі живуть, ми не змогли бачити їх через атаку злих птахів на перший день. Я зробив другу спробу рано вранці. Після виїзду з готелю в 5 м., я збираюсь по колу півострова з печатками, знімати зі сходу і повернути в готель на сніданок. Рослинні ферми красиві на світ.

4 фотографії

Але справа хмара впав на півострові з печатками. Що я отримав.

В цілому я їсть спокійно на брудній дорозі, слухаю музику, а потім з'являється хмара. Я обережно введіть його і продовжуємо рухатися вперед, дорога йде прямо на карті весь час. Попередньо з'явилися фігурні перехрестя. Поки я думав, куди перетворитися, вправо або право, автомобіль перетворився на 3 рази і вилетів в тампон. Я здаю повісити на моїй ременях, з брудною водою мене, яка почала заповнювати машину. Перша думка, «Чи є камера?» Камера лежала в передній частині сидіння з лінзами і ноутбуком, тепер нічого не було. Я шукав камеру в воді довгий час, поки всі думки були: «Прийміть, що ця камера також постраждала долі свого попередника» Не знайшовши його в воді, я вийшов задню двері і подивився навколо. У радіусі 10 метрів прокинувся з речами з автомобіля: шкаралупи зі скла, дзеркал, килимів, одягу, магі, і тут він !!! Камера і лінзи, що лежать на передній пасажирському сидіння, на першому поверсі, разом з розбитим склом, спокійно лежачи на траві! Ніщо болить! З радістю я кинувся до фільму сцени нещасного випадку. Це перший постріл. Невелика хмарність.

Під час зйомки я помітив, що камера була вологою, я вирішив її вивчити, виходить, що вона була вкрита в крові. Під час підводного пошуку я ріжу деякі руки. Потім він запакував і назвав міліцію. При зборі речей за межами кабіни, близько 5 автомобілів поїхали сюди, але не одна зупинка. Я чую один з автомобілів уповільнився, я дивлюся, і я бачу обличчя двох хлопців, що знімаються на телефоні. Коли вони побачили мене, вони швидко закривали вікна і залишають. Це те, як ви потрапили в аварію в Ісландію. Поліція поїхав до мене точно 2 години і 10 хвилин. У той час, як я був в такому страшному нещасному випадку на його думку, був безпечним і досі здатний ходити. Потім він просить видалити пластини з автомобіля, запитав, хто був власник автомобіля. Немає діаграм, пояснень, протоколів, ніщо! Він взяв мене до готелю і сказав про себе. «Приїжджайте власника автомобіля і підберіть її, це буде на нашому автостоянці». Я назвав Suzuki, пояснив, що сталося, слухав спокійно і сказав він був OK.

До речі, в цьому кадрі можна чітко побачити Ублик, який йде в гори.

Джерело: