Тайга, Сибір, кінець липня 2010

Час збору врожаю лісу. Тайга переплести грибами, конусами, ягодами, рибою. Я собі живе на хвіртах східного Сибіру, мій батько провів мій дитинства в тайзі, північно-схід нас на 400 кілометрах (нині проходив середнє міське будівельне підприємство, але ліс любить з усім серцем, яке мене інфіковано).

У мене є друг Санка. У с., слухаючи батька на походи. У віці 16 років вже з батьком у тазі, він побудував зимівний будинок на рівних умовах, де він був заснований в більшості походів «до його району».
Тут я не буду описати прецепції «правого» туризму, поради тощо. Кожен присутній має Інтернет, якщо ви хочете, ви можете відслідковувати все, і я не претендую правду в будь-якому випадку.

Прийміть до фактичної хронології. ~20 зображень. (стоп)

Так, як більшість подорожуючих, це все почалося з доріжки. Від федерального шосе. У цьому місці, згідно з планом, у нас буде з’їзд (не Центральний комітет КПСУ, але звичайний вихід з автомагістралі).

Не встигаючи правильно навчатися, я бачив, як Женка, наш комрад, avid taiga, вже кинувся в загустку з бензопили. Поки я витягував своє тіло і готувався до пагонів, сухий скелет двадцять метрів сухої ялини вже збивався в лісі. Ганка готувалась для створення перехрещування через глибоку кисть, через колоду.

Олександр, власник нової леді 4x4 (придбаний тільки другий день в офіційному моторному шоу з пробігом 5 км. на одометрі). Інженер, працює на вантажівках російських залізниць. Це мій друг Санка, який запросив мене відвідати тайгу. Справа в тому, що дорога добре переросла, і не підходить для руху без попередньої підготовки, яку потім займаємося.

На щастя, було достатньо спорудження сміття на боці доріжки для зміцнення нашої переправи. Хлопці швидко діяли і гармонійно, довелося тільки перетягнути колоди, а фото (якщо це можливо) що сталося. У 30 хвилинах їзди від міста.

Євген, реальний taiga maniac. Він має свою зиму від цивілізації. До тих пір, поки я можу тільки мріяти про те, що без використання вертольота або важкого будівельного обладнання. За його словами, його хата здатна притулити 5-6 гостей на своїх горбах, і це, вірити мене, є багато!
У селі ми повинні переконувати Женка, щоб приїхати з нами протягом 20 секунд. Той факт, що він просто повернувся з таги, і за 1,5 години навіть не встигав розбирати речі. Чим простіше своїх комісій.
Справжній майстер облаштування дороги та кемпінгу. Життя в тазі я повторю майже цілий рік, з такою людиною не страшна.
На фото він зрізав дорогу для нашого «Нива». Ми проходимо весь шлях, очищаючи дики.

Після того, як час був «дорога», тепер є рубль. Рубль, рубль. Дощ сушений, вода була всюди: верх, дно, бічні ... Займіть його.

156505

Це був темний, але для нашого щастя дорога стала чіткою. Ніва впевнено кинулася на низькій, Джигшав зробив свою роботу.

р.

Перевірити своє призначення. До зими було 400 метрів, після чого в машині немає точки, тому ми розвантажили і пішли пішки. Не обмежувався радості, ми навряд чи мріяли про розбиття через вечір на машині.

У бочки з'явився хата. Ми зняли, що нічого не сталося, і притулок було надано нам.

Я повинен дати кредит на цей пристрій. Ми не досягали цього дня.

Після прибирання і приготування на ніч інтер'єр нашого напів-зіркового готелю виглядає так:

р.

Загальний вигляд табору наступного дня. Він схожий на людське житло. В цьому і ведмедя засвоюється в повний рік, щоб увійти!

Трохи хороших речей. Ягоди ясен! Принесіть мішок, два, десять... Зніміть всі ваші сили. Скільки ви можете носити! Неприродно порівнювати його в сад. На смак і корисність...
Помилки вже застрягаються в, світлий горіх, але ви вже можете натиснути. Трохи фарширований.
Тут буде багато малини, буде темрява в зелені.
Гриби - не варто сказати, і так все зрозуміло.
Найприємніші - маленькі чисті річки, є похід і гарнір.
Ми не встигли риби в найближчий час. Але готові стежки і дороги, а підстава перевалка.

Це, ніжники, є водяною трубою!
Намалюйте так, щоб не підняти грязь. Я очищав ліжко і отвір трохи...

Потік звідти. Найчистіший потік, до речі, не відповідає джерелам води та хлору.

Вид хати.
Покрівля впала через дах. Але все нормально, покрівля нашивається, обрізати.

Слон грає перший обід. Будьте здоровими, все їсти в рекордний час. Як смачно!

Наприкінці, вони вирішили побачити річку, щоб було зручно перевозити шестерню (та прей!) наступного разу.

Процес збору ягід. Звідси видається трохи, звідти - тільки раз так, щоб не перенести його три рази.

Додано1 до [mergetime]1280780142[/mergetime]
Далі, без фото, так як руки з'їли, залишилося небагато енергії, немає часу на фотографії. З другої ночі на затяжній дорозі я пішов до доріжки, взявши тільки свої речі і камеру. Через кілька годин я був вже в с. (як ви, водій чорної Honda Stream, ви є відчайдушною особою, яка в дикій природі такої Ліпули ви не боїтеся підібрати).
Я отримав там, отримав в моєму автомобілі і пішов додому.
На наступний день мої друзі були недоступні. Принц був залишатися, тому не було сильного хвилювання.
Погані почуття були підтверджені на ніч. Хлопці, ходять через темряву перед с., злилися вологою дорогою, прокочуються. Це добре, що вони не п'ють, інакше патруль також може позбавити їх своїх прав. Автомобіль знаходиться в жахливому стані (на тис. більше перших млинців не пройшли!), а також, хоча б вони самі недоторкані, не зламали.
Це негативно з позою! Якщо ми їдемо в риболовлю, це питання.
Хлопці вирішили взяти відпустку, щоб покрити вартість ремонту (понад 80 тис.), а потім ми побачимо. Хлопці все ще знаходяться в стані стресу, сьогодні він закинув їх назад і вперед, забрав їх назад до с. (до того, що вони поїхали на твістку).
Автомобіль знаходиться в сервісі, чекаючи долі. Двері, дах, капюшон, чола - змінити, відпочинок до правила.

Я додаю фотографії.
Довгий!

454268

Джерело: