Парковка на Новий Арбат

На Новому Арбаті, як на кожній вулиці самореспектування Москви, заборонена зупинка. Це зроблено так, щоб автомобілі не заважали тролейбусів, і ті, які в свою чергу не заважають урядовим автокадем і окремими членами. Тим не менш, ви можете зупинитися - на тротуарі (на відстані 10 метрів) є ручки, де можна легально паркувати. На межі цих ручок - стовпчики. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

11 фото + листи через Steer

Все почалося з мене, щоб вбити 30 хвилин в тих частинах, які чекають на задоволення. Я пішов, щоб ходити по Новому Арбату від Борисоглебського до Поварської. Я чую гайку. Я бачу жир Азіатська людина в білій шапці рухається кам'яний стороні. Камінь виглядає як бордюр, тільки трикутна секція.

Виявляється, що всі місця, де можна піднятися і де немає стовпів, захищені цими розсувними каменями. На вимогу робітників, жировий чоловік переміщує камінь - отримує гроші.

(доб. 3)

Є, звичайно, і особливо подаровані, що жирова людина не указується - вони йдуть по стовпах і стають другим рядом. У цій картині молодий менеджер на Toyota з московськими номерами ведеться з Москви Новий Арбат на іншому жирній Азії. ФСО повинна бути страшною.

Менеджер листків, помічник жирового чоловіка відкриває свої ворота. Автомобіль зліва - конус повертається в місці - сигнал, для тих, хто розуміє. Ліворуч від Volkswagen є ще один камінь.

Зрозуміло, що стояча друга не тільки можлива, але і необхідна. Ви можете відразу побачити, що два дівчата (протяжна парковка) краще подарувати трохи грошей і не парі.

8025525

Але тут можна побачити тільки жировий чоловік, який знаходиться в білій шапці (х, як правильно його називають). Він збирається налаштувати конус.

Він зробив. Не втратити те ж саме безкоштовне місце - раптом хтось прийде.

Ось характерний проміжок між стовпчиками. Якщо вхід до двору, або зупинки тролейбусів. Кріплення і залізний щит.

р.

Після Борисоглебського не так безкоштовно - чіткий лексус слизнув, але довелося повернутися. Кількість бетонних блоків на пішохідній перетині безпосередньо вказує на те, що краще піти на тротуар тут.

Я дуже сподобалося їздити з Поварської кута.

р.

Джерело: