фраза: рїсђрѕсђрѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°р·рёрѕс‚рѕс‚р°р·рёрѕс‚рёрѕс‚рѕс‚рёрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚р°р·рёрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚р°рёрѕсђрѕс‚р°рёрёрѕсѓрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђр шемале

Другий тиждень серпня в Монтерей, як завжди, збираються для автомобільних заходів. Є безліч аукціонів дорогих автомобілів, виставок, забігів (що на жаль, не можна відвідати) і змагань. Цього року я дізнався про деякі деталі. Все цікаве, дороге, сучасне та прекрасне відбулося в пляжі Пебло на континенті. Найкрасивіші і цікаві для себе Я маю на увазі Porsche і всю свою увагу була зосереджена на прем'єрі нової моделі Porsche 918 Spyder з гібридним двигуном. Так, Porsche сплачує дану моду і підготувала для виходу суперкара на бензин-електричний тяг. На виставці було заплановано неділю, вартість квитків 100+, але на іконі автоспорту було кетене бажання.

Написання блогера самарського рідера в громаді ru_auto

7 фотографії

Дві електростанції загальною потужністю 718 кінських сил. Встановлений в основу RS V8 розвивається 500 кінної потужності (Я здивував, що вони закинуті двигуном на користь V-образного макета) і 218 к.с. розвиває електричний мотор, встановлений передній. Сплачуючи данину Приуса, гібрид здатний подорожувати 16 миль на електричну потужність. Не боляче.

Це те, що він виглядає так. Я покажу вам прямо, отримувати машину просто нереально, це добре, щоб зробити картину ще більше. Люди оточують автомобіль з щільною кільцем і потоком людей не зупиняється. Неважливо, що є дорогі Bugatti Veyron 16.4 Super Sport та інші іграшки поблизу.

Нариси дуже схожі на Carrera GT, яка в один раз була випущена в дуже обмежене видання.

Дуже незвичайне освітлення, жива виглядає ще цікавіше, ніж у фотографіях. Інтер'єр і екстер'єр рясніють великою кількістю вуглецю. Нижня спідниця бампера виготовлена з вуглецю, спина теж.

Обрізка моделі виготовляється в модному кольорі салату, щоб підкреслити гібридність і «зеленість» шедевра.

р.

Салон - Королівство космічної техніки

Не існує традиційних дзеркал і дверних ручок, двір вже другий декап. 21 ст. Замість дзеркал 3 задньої камери. Дві з боків і одна в задній спідниці бампера. При русі назад картина стає панорамним, в нормальному режимі, якщо я правильно зрозумів представника Porsche, картина ділиться на праве і ліве дзеркало.

Я не знаю, як комфортно це буде в реальному житті, адже коли ви переплануєте голову над плечем. Можливо, фотокамери не мають сліпих плям і мої коментарі незворотні.

Точна ціна, а також запланований обсяг виробництва, представник компанії не назвав, але швидше за все, історія з Carrera GT повториться. Автомобіль був виготовлений в дуже обмеженому виданні і повний портфоліо замовлень було зібрано до початку виробництва.

р.

Джерело: