Аудиторія Замолдіте

Написання надії, blackie-again:

Я відвідав Crete 3 роки тому.
Гарне місце для любителів всіх видів відмовитися.

Почати з авто ...

...

...

...

... закінчуючи будівлями, як в зворотному напрямку, так і в самому серці цивілізації. Примітити нормальну картину: на набережній забиті туристи між двома привабливими змащеними будиночками вичавлені напівколапсовані щось.

3610Р. 4200Р.

...

...

...

р.

Але оскільки мова йде про Грамвус, то ми дивимося на Gramvus і залишки піратської фортеці. В цілому, в Близькому віці, від часу безсмертності, будь-який вітрильник може бути як вітрильник або пірат, так і будь-який Сомалі сьогодні, в залежності від обставин. По дорозі Римська імперія була просто піратами і привезена до Зугунду. Ну, лисиця повна, якщо ви думаєте про це: тільки один корабель з десяти, поруч з колоній безпечно прибули в материнську країну. Де зробив дев'ять? Ну, мій здогадка...

Грамвуса з води сто тридцять метрів рівно на місці Егейського, Лівійського та Іонського моря. Коли кашель Аеол, він говорить там, до речі, досить багато. Якщо я був у галереї, я думаю, важко. Ну, в цілому, недоступність острова і розташування на ключовому положенні на Рейоні привели до того, що в 1584 р. венеціанці взяли і збудували на острові сильна фортеця.
Цей корабель з лікарськими засобами Морська поліція Греції спалюється в 70-х роках. Я чекаю, не залишилося. О, приїжджав, я звернувся.

Острівні пейзажі, до речі, нагадують постріли з Зорро та інших шедеврів про Мехіко. Отже, здається, що зараз з загусток агави стрибати на хроні хіпка, як два краплі, як няня Trejo, в широкому сомбреро, і hoarsely matyuged в іспанській мові, поставить в мене кліп його вірний colt ...

Гойдалки також є казкою. Але варто. Відкриваємо погляди.

999 р.

У будь-якому випадку музика не прослужила довго. Після сто і трохи, в 1692 р. Турки заважали фортецю, здавна клацнувши на цю закріплену територію.

Габаритний зображення

Тепер ви подивитеся на фотографії та подумайте себе, «Дуже, людина, що вас розповідають історії!» Як можна захопити фортецю стоячи на скелі сто тридцять метрів? Відповідь. Без використання ядерних війнов, нічого. Але потім неординарний людський фактор переплетений. Детальніше спеціально, betrayal. І фортецю зливалося жодним іншим, ніж командантом фортеці, названого капітаном Грамвою, який отримав у поверненні посвідки на проживання в Константинополі та певною кількістю банкнот. Історія мовчить, щоб він був пізніше знайдений у своєму ліжку з льодом підбирався в голову, як Леіба Троцький. Але в будь-якому випадку, в майбутньому фортеця була повністю належить Туркам.

Добре відомо, що греки не переносять турецьких предметів. І в черговому перерозподілі майнових ресурсів під банерами «полегшення боргу пригніченої з турецького правила» не займе довго. У 1825 р. три тис. грецьких чубів, розкопаних як Турки, ще раз приватизували всю нерухомість на острові, виїжджаючи на місцевому гарнізоні, і припинивши себе на цих скелях.

Вони приватизовані, але що робити далі, без води, їжі та інших рад життя, вони мали погану ідею. Таким чином, з їхніми мозками у своїх розумах, валіантські греки приймали до торгівлі, які були кращими, а саме піратством.

Підставка, поширюючи руки, натискаючи катування посмішки, але дійсно, хлопці, лисиця страшна. Це хвилина і половина вниз.

...

...

...

Габаритний зображення

...

...

Проксимус Грецькі греки зробили іржі в цих водах. І тільки спільний рейдер Англо-французького флоту три роки пізніше кладемо кінець цієї беззаконності. Останні пірати були виведені з острова, і один заміського піратського фортеці взяв форму, яку ми зараз бачимо.

...

...

Ну, добра, Грамуса. Я знаю, що скарби капітана Барбаросса все ще поховані в печерах. Я сидів на верхній палубі, і я співаю пісню Макаревича до себе, яка була крутиться в голову з ранку. «Я буду тут. Я просто повинен вибрати день. . . ?

Зареєструватися

Джерело: