Реконструкція дітей: Як ми одягаємо.

Це пам'ять про нас, сини простройки. Про тих, хто народилися на межі епоху, в 80-90-х роках минулого століття.

Нещодавно ми згадали, як ми звикли варити на дворі як дітям, які іграшки ми грали, які електронні ми використовували, як було організовано наше повсякденне життя. У цій частині я хочу пам'ятати, як ми одягалися. Від дитячого віку до школи. Переважна більшість з нас вишита таким же чином, як і інші. Так як до 90-х років нічого не було продано в магазинах, а потім її інстинкт працював : І про різноманітність продуктів на численних ринках 90-х не довелося говорити... Тому я змогла згадати і знайти образи багатьох предметів одягу - як чоловіків, так і жінок. Багато чого я знайшов себе носіння, що є там, щоб перекручувати душу :

Я раджу, що ми починаємо з того, що ми ще не пам'ятаємо трохи більше 30 років.

дитячий садок.

Звісно, одяг для сучасних дітей 3-6 років не відрізняється від нашої, але ще деякі її деталі дуже хотіли пам'ятати.

Наприклад, це:

Чешки!

Для мене це слово трохи більше, ніж просто слово. - х-х-х-х Чи не ви думаєте? : І чому вони називають це? Не один ранок людина може обійтися без чорних шортів над білими колготкими, простягаючими сорочками з помадиками і... чорні помади. Дівчата мають однакові колготки, білі сукні та чешки. Тільки білі люди. Я все ще пам'ятаю цей шапфлінговий звук чешки на паркеті дитячого залу.

І влітку ці сандалі не відійшли ноги:

Для вулиці - деякі, для групи - інші. У якому віці ви навчитесь закріпити пряжку самостійно? :

Як виглядає наш зимовий одяг:

Хтось мав це пальто.

Або палець:

Р

Для весняних, гумових черевики:

Хочу розповісти про капелюхи окремо.

Інколи я ходжу через чорні та білі фотографії, серед яких дитячий садок. Я шукаю на пучок дітей на снігу майданчик - вони такі ж, як пінгвіни. У чорні пальто і ці капелюхи :

р.

Хлопці на фасаді цієї капелюхи іноді закріплюються хворілі зірки :

І для дівчаток бабуся.

Але найпомітніше, що під цією вже теплою шапкою, батьки одягалися ще одну:

"Скатер" Вона постійно ковзає на голову, повністю покриваючи весь вигляд. Я пам'ятаю, що працює до вчителя кожні 5 хвилин і просить її виправити.

Школа.

Вже в школі я мав охолоджуючий капелан:

Хто пам'ятає зовнішній вигляд брендових імен в СРСР? Я пам'ятаю мого старшого брата, купуючи білу футболку і трафаретую імена компаній. Тоді продукт був проданий до тих пір, поки він не був «продавцем» :

Ось типовий літній живопис:

Це те, що ми дивимося як у 3-му класі:

Я також зробив цей блиск у площині моделювання літака, в будинку піонерів. Далі на програмі повинні йти фанери PO-2, але я припинив ходьба - це не сподобалося.

Це те, що старші діти виглядають як в кінці 80-х:

Я пам'ятаю це з фото старшої сестри – майже всі її однокласники були настільки волосатий, зі сланцем на популярні західні музиканти часу.

Дівчата:

Але ми були занадто молодими для наших батьків, щоб нам це зробити. Так ми подивилися:

У 1989 році я був урочисто прийнятий як піонер і пройшов з краваткою протягом 3 років :

Наша школа форма:

Завжди щось на шевроні з ручкою. Або ж до сусіда :) Сусід був зазвичай мальований "деуси" і "колас" у відкритому блокноті, до якого він зазвичай насилько реагував з його кулаками :

До краватки ми висловили нашу належність до комунізму шляхом носіння зірки «жовтого» на клапані лівої кишені:

Разом з краваткою, в 3-му класі ми отримали цей значок:

Але краватка була найсвіжіше. Як мінімум мій батьки думали так: Одного разу мій краватка з'ївся шинкою, що залишився на ліжку. Вони дізналися, коли вони побачили червоний кут прилипання з рота. Краватка витягнула, але її розтягували зубами : Це була катастрофа... Вранці я подарував мені замітку, чому я прийшов без краватки. І після школи вони кидаються в магазин для нового.

Я не схожа на краватку, тому що я не міг зав'язати його. І кожна фізична для мене була зав'язка - краватка повинна бути видалена і одягнена. Я був щасливим.

А потім ми припинили перегляд того, що ми любимо до школи, який був початком закінчення форми.

90-ті рр.

Вона була замінена на інший... :

Перше:

Хлопці - легенда 90-х років. І чоловік, і жінка, без розмежування.

р.

Хто є більш модним - wore "varenka":

Хтось одягається в класичні джинси:

р.

Дівчата люблять цей костюм:

Так ми подивилися:

р.

До речі, я також мав такі зелені стружки, як хлопчик : ) Картина патрона - oh-oh ... Практично I ... І поряд з дівчиною стоїть в цих черевики:

540248р.

Людина, вони були достатньо для точно однієї зими - потім вони перетворилися в г ... але : І щороку нові. З ринку!

А руки не замерзли в цю зиму.

р.

Хоча це було холодно...

Але мода продовжує псуватися і ми змінилися в костюми.

Спорт. Місто виглядало як Олімпійське село.

5531634

499 р.

Нічник.

І голий тіло.

І на ногах - «білі тапочки» - дерматинові кросівки:

р.

Дівчата люблять легінси:

р.

Ультрамодні куртки Ангори, всі кольори веселки:

Каперси одного матеріалу:

р.

Більш модними і модними дівчатами носових ставок:

, Україна

Потили теж.

р.

У літній час багато людей, які носили це, каучук.

616083 р.

Дівчата одягнулися на ніч і це:

Р

І ми виглядали так:

доб.

Ви знаєте, що я думаю про все це... У мене є асоціація з щільною гумкою ... Протягом десятиліть ми продали монотонний, монохромний, сірий одяг. Здавалося б, що при імпорті (турецька, китайська, польська, в’єтнамська) cock-колірний одяг затопили ринок, ми стрибали на ній, як фліси на м’ясі. І всі вони знову виглядали. Але як папуги : Можливо, мода була в Москві, в Санкт-Петербурзі - Я не можу сказати. Але що сталося в провінції. Хоча все вийшло з Москви.

Як вони одягалися, це не так?

р.

Наша мода має деякі епідемічні характери. Якщо хтось купує щось і сукні, це стає трендом на тижні. Як титан...

Р

І це хіт, про який можна писати окрему статтю:

Коли ви вперше чули слово бейсбол? Що таке асоціація? У мене є футболка. Як футболка. Після цього я бачив, що на якому місто вводилося відразу і різко.

Небезпечний для нас 13-14 років, щоб носити ці. Вони можуть просто захопити і збити «згасити». Вони мисливці за ними на вулицях, як на «зеро» для «сотиків». Я не збираюся, Але коли я купив його, я спробував одягати його тільки на дворі або в дачі - Я боївся, що вони будуть «зніматися». й

Ще один «вибір» - мода для шкіряних курток. Перші вони з'явилися в гіпсах - вони торгують їх на ринках своїми руками. Після цього маршрути почали переміщатися.

35

Куртка відмінно підійде з спортивними брюками і дерматовим взуттям з модним, вигнутим носком.

Я соромлюся визнати, але я виглядав однаково.

В'язана шапка стала невід'ємним атрибутом 90-х:

Найпопулярніші серед підлітків були кольорові синьо-салат-зелено-червоні з величезною пухнастою пумпоном кислотного кольору. Він також мав напис, як «Локальний Мочу», який був предметом постійного «в'язка».

І непристойні шарфи:

р.

До речі, Гопніки пізніше переключені з «шкірки» до «пілоту»:

Я тепер розумію, де слово «смуговий пакет» прийшла з: зима ці «холодні» хлопці були розбиті в синтетичних, дерматинових і тонких курток.

І коли я зацікавився металом і панкою в '95, мій улюблений одяг були натерті джинси і туга, перевірена сорочка для релізу :

р.

Хто не зносив ті? :

Ну, це!

Джерело: alexio-marziano.livejournal.com