Супергерої існують?

Ці персонажі в костюмах, здавалося б, стрибають з сторінок коміксів або іншого Голлівудського блокбустера, але вони всі звичайні люди, які поділяють одну особливу рису – невинне бажання виправити наше хворе суспільство.

21 фото 浜у 灞 绀

1,1 км Американський фотограф Петро Танген з фотографіями цих звичайних людей (який не хотів би дати свої реальні імена) за проект «Супер герой в реальному житті». Ці фотографії дозволяють нам виглядати в невелику, але зростаючу нішу незвичайної альтруїстичої поведінки.

р.

2. «Я працюю фотографом-фрілансером в кіноіндустрії, я взяв фотографії для кіно, як Людина-павук і Бетмен з Крістіаном Бале», – розповідає Пітер, 50. Я зацікавився цим явищем звичайних людей, пов'язаних з супергерою. Але що застрягло мене, як нерозумні люди, які вибирають, щоб допомогти іншим. Не про костюми або їх легенду, про те, як вони дійсно допомагають людям. Scarlet Fist - нічний охоронець Атланти. На першому ніч патрулювання міста він бачив два чоловіків атакують юнака. Він переплітається без зцілення. Чоловік, очевидно, був відлякуваний своїм дивним костюмом і маскою. Потерпілий злочин також втекло.

р.

3. У «Я хочу створити повнометражну серію плакатів про звичайні супергерої в Північній Америці, щоб підвищити обізнаність про те, що вони роблять. й

4. У Thanatos є постійним членом супергероспільноти. Він живе в Ванкувері. Після того, як я зумів його стріляти, інші супергерої витяглися, і дуже скоро ми планували фотосесію в Лос-Анджелесі для кінця вересня. Thanatos, також відомий як Dark Avenger, патрулює вулиці Ванкувера, щоб врятувати тих, хто потребує.

5. Умань Постер з Thanatos, який запозичував назву з грецької міфології.

6. Жнівень У світі «реальних» чоловічих супергероїв, Nix рятує бездомних і колишніх наркоманів в Нью-Йорку.

7. Про нас Афіша з Ніксом, яка почала свій супергероїд-допомогу 16

8. Громадянський прем'єр є одним з найбільш авторитетних членів супергероспільноти. Він нещодавно відреставрував, але багато «реальних супергерої» ще приходять до нього за порадою.

9. Навігація Постер з Громадянським прем'єром в бронюванні створений клубом любителів середньовічної культури в Каліфорнії.

10. Місія супергеро названого Життя полягає в тому, щоб допомогти бездомним, особливо тим, хто замерзає на вулицях Нью-Йорка взимку. Вишитий в масці, жилеті і пальто, бере на вулиці рідного міста, озброєні зубними щітками, милом, їжею і шоколадами.

11. Життя хоче допомогти тим, хто потребує.

11. Життя хоче допомогти тим, хто потребує.

5715973

13.00 р. Зі з двома батонами, лицар на обов'язку допомагає бездомним і гонщикам.

14. Зетаман допомагає принести замовлення на Портландію, Орегон, тільки довести його в Інтернет. Він запустив «Трейські пригоди Zetaman», перший онлайн «серії» про пригоди реальних супергероїв.

15.00 р. Зетаман вибрав своє ім'я, оскільки він вважає, що він виглядає круто в італиці. «Я намагаюся допомогти голодним бездомним людям Портланду», – каже Зетаман. Я ніколи не зустрілася з криміналами на вулицях, але я добре підготовлений для вивчення бойового мистецтва Айкідо. Зетаман був єдиним, хто погодився дати свою справжню назву і вік. Ілля Король, 31 мар

12559 р.

16.00 р. Зроблено в костюмі 13 зірок, що символізують перші держави Сполучених Штатів, Д.К. Гардіан прогуляє вулиці Вашингтона з копіями Конституції, векселем прав і декларацією незалежності. У зв’язку з тим, щоб пасувальники-на важливості їх спільної національної демократії, Гардіан не показує його обличчя. Він каже, що він не хоче відкрити обличчя так, щоб білки, чорношкірі, азіати і мексиканки можуть представляти себе як рівні за маскою.

р.

17.00 р. Афіша з Д.К. Warden.

доб. 597

18 років Боротьба з пасивним ефектом, це супергеро з простою назвою... Супергеро працює в Clearwater, Флорида

19.00 р. Перший некомерційна організація для «реальних супергерої» в США.

20. Геїст патрулює вулиці Міннеаполісу, стирання та виправлення бульді графіті

21. Відправляючи себе як "зелений космічний коубой", супергерой Geist патрулює вулиці Рочестера, Міннесота, покаравши графіті артистів і допомагаючи голодувати і бездомним. Він озброєний шламом і батоном - це відмінна правова зброя в Міннесота - але так далеко не доведеться пускати їх. І сподіваємось не.

Джерело: