Свято Саіра

Сценарій aromics блогер
26 пік

1 час У неділю вранці світлому запаху вогню почав повільно поширюватися по сусідству Мегуро, проникаючи в всі кути. Ледько занурення солодкого хазяю, змішаного з запахом смаженої риби, випадкового пастора, нехайно дивиться в пошуку джерела.

Свято Саіра

2 000 р. Ми не знали місця, де відсвяткували Сайра. Але виявився непотрібним. Сотні метрів перед сайтом, де риба була обсмажена на вугіллі, японська підкреслена в ланцюжку.

Свято Саіра

3 хв По дорозі по річці, прокинулися над містом і пішли кудись. Ми навіть не спробуємо знайти хвостик і отримати в рядку. Проспект стоячи більше двох годин відлякає чоловіка звуку, але не японської. Ці хлопці, я іноді думаю, народжуються в чергах, живуть і вмирають там.

Свято Саіра

4 000 р. З-за кордону здавалося, що було реальним вогонь серед наметів. У товстому димі ледь розрізняються фігури людей.

711190 Р

5 хв Фестиваль був проведений тут, в невеликій площі заготовлений високий паркан. Здається, що в мирний час це спортивний майданчик. На в’їзді всі зустрілися і вказували шлях волонтерами у яскравому вигляді. Люди з іншого боку блакитної стрічки, ймовірно, відчувають себе щасливими. Я не можу чекати, щоб з'їсти смажену рибу.

Свято Саіра

6 хв Це причина і джерело диму. Нескінченно довгий гриль. На лівій стороні гостей свята, ті, хто прийшов до їсти безкоштовно. На праві є рибалки і помічники з числа місцевих мешканців, які вже встигли забути.

Свято Саіра

7. Про нас

Свято Саіра

8 000 р. Сісти на пару хвилин поруч з мангалом, вдихати дим вогонь, а потім з апетитом сльозити саурі - рай хвилин для відвідувачів.

8464031

10 хв І години ліктя для волонтерів. Запах диму їсти в одяг, волосся. Вони носять маски і покривають ніс. Виготовляючи саурі для тисяч людей важко працювати.

Свято Саіра

10 хв Чи може людина в зелених келихах побачити що-небудь?

Свято Саіра р.

10 хв Все для неї. Золотий, з хрусткою шкірою, соковитий, ніжний, плавлення риби в роті. Фестиваль Саіра проводиться восени, оскільки вважається, що в цей час році риба стає максимально жирним і смачним.

Свято Саіра

12 хв Якщо ви здавалося б, від мого оповідання, що свято Сайра катування на кілометрах-довгих лініях відвідувачів і диму - волонтери, то це не вірно. Це дійсно свято. На обличчях ліцею видно.

Свято Саіра

13 хв Для підтримки життєрадісного настрою прийшли митці.

Свято Саіра р.

14.

Свято Саіра

15 хв Поблизу фестивалю «Саурі» був ще один ярмарок Мегуро. Люди плавно пливуть з одного майданчика до іншого, щоб подивитися виступи.

Свято Саіра

16 мар

Свято Саіра р.

17 DJ радує мене з головуванням.

Свято Саіра

18 Смажений саурі, тертий тайкон з соусом, вапно. Дорогі!

Свято Саіра

19 мар Під стільцями. Немає стільців. Добре, щоб люди не сидять протягом тривалого часу, але як на транспорті їжі і виїжджаючи. Вони не комфортні з паперовою плитою. 3-х гостей, без зцілення, просто в'яжемо вниз.

Свято Саіра

20 За кілька хвилин він був над. Залишаються роги і ноги. Так хвости і плавники. Ті, хто просить доповнювати, навіть якщо не риба, але daikon, наприклад, відмовилися. «Офіс не може мати достатньо кішки», – почув волонтера розмови з гість.

Свято Саіра

21 мар На додаток до смаженої риби на свята пропонують щось схоже на вуха. Ця леді з радістю пояснила, що він варить з рибним м'ясом.

Свято Саіра

22 мар Що пам'ятка цієї маси.

Свято Саіра

23 мар Були гриби...

Свято Саіра

24... і овочі, як картопля.

Свято Саіра

25 Фестиваль Мегуро також є ярмарок. Виробники з інших міст принесли свої унікальні продукти для продажу.

Свято Саіра

26 мар Є багато пива, їжі. І тих, хто не підійшов до дому в руках.

Свято Саіра

Джерело: