Історія одного парашутного стрибка

Ця публікація присвячена всім паратроопам, а також тим, хто хоче стати ними.

Ознайомитися з подіями, які є істинними і стали одним літом суботам з безпосередню участь автора.
Хочу описати весь процес підготовки до парашутного стрибка. Для того, щоб розповісти про те, що підготовчий клас складається з того, що емоції «перших термінів» досвіду, безпосередньо на площині хвилин до першого відсіку, і що може статися під час польоту.
Є 34 picci і багато цікавих літер.

р.

У мальовничому місці між двома естуаріями біля міста. Приймали не складно. Перше знайомство з клубом було заплановане на четвер, щоб у суботу, за сприятливими погодних умов (знімні лижі і вітер не більше 5 км.год.) можливо стрибати.
02 мар

У арсеналі клубу є кілька А, ЯКІ та вертольотів. Крім того, тут з'являються повітряні рейси і любителі радіокерованих літаків. А влітку, на території прилеглої до зони крапель, Цєто виконували у складі його світового туру.
03 мар

р.

На першому знайомстві з районом, коли ми просто ходимо по території, ми були дуже заховані цим знаком: «Літак під захистом. й
04 мар

Коли всі ті, хто підписався на стрибок субота, нарешті з'явився лекції, почалися на парашутних, фізико-математичних параметрах спуску і безпеки.
Коли теорія була завершена, ми перенесли на демонстраційний стенд, де система підвіски продемонструвала основні методики парашутного контролю та поведінки у різних регулярних та позаштатних ситуаціях.
05 - Волонтер в системі підвіски демонструє правильне положення ніг при посадці.

Розглянуто всі можливі ситуації, пов’язані з спуском. Правильне відділення з повітряного судна, деактивація заповідного парашуту, правила маневрування в польоті, регулярне посадки, посадка на даху будинку, на дроти, на деревах, на стіні.
06 - Демонстрація швидких оборотів в системі підвіски.

р.

Також ми розповіли і продемонстрували, як складати стропи і купол на посадці, щоб було зручно ходити з місця посадки до точки старту.
07 - опрацьовує прийом шламу.

І ось, по суті, наш транспорт, на якому в день ми повинні підніматися на небо. Надійний і перевірений, An2 здатний висаджувати навіть з двигуном.
08 мар

Ми йдемо всередину, сідаємо вниз, розглянемо дизайн кабіни. Ми коротко розповідаємо історію цього літака, описуємо порядок поділу з борту.
Це кінець підготовчої частини, ми випустили будинок. Відправлення заплановане на ранній субота вранці. Погода обіцяє бути гарною. З приємними думками, збудженими, кожен сидить в автомобілях і повертається в місто.
09 мар

Субота, близько 6 м. Сонце вгору, але це ще не гаряча. Погода в місті Кам'янець-Подільський На аеродромі вже є відродження, набори парашутів, компасів і шоломів. Медична дошка готова вивчити заявників. Так, не дивляться, лікарі вимірюють пульс, артеріальний тиск і перевіряють загальний стан здоров'я, відстежують синдром похмілля і т.д. Після того, як людина ловила серце в польоті, вона загрожує проблемам для клубу, тому лікарі підіймають свою справу скрупульозно. Незважаючи на очевидні економічні переваги отримання багато залучених людей.
10 хв

В аеропорту наша група не була першою. Ті, хто прийшов перед нами і вже пройшли лікарі, стоять перед пусковою лінією, знімаються на фон літака і підраховують хвилин до початку.
11.

Отже, стартова лінія, кінцева інструкція інструктора, перевірка всіх ременів та запасного механізму.
12.

Я відволікаюсь від власного приготування, оберіть костюм, шолом, затягуйте ремені і пропустіть відправлення першої групи. Я дивлюся на небо, коли паратрупи відокремлюються від літака. Це дуже красива пам'ятка, щоб подивитися, як літак, отримав висоту і в'їзд в позицію, сповільнюється. Як з'являється перша фігура в помаранчевому гребінці, падає на борт і незабаром відкривається білий купол.
Перше, що паратропувальник повинен робити при перенаправленні до 4х. У цей час купол головного парашута витягується і повністю відкрита. Непристойно падають стабілізатори, і ви відчуваєте в'язкість – він почав гальмувати, викликаний відкриттям куполи. Потім ви подивитеся і оціните ступінь розкриття – якщо контур плоский і круглий, нічого не затискає його, є отвір в центрі зверху і ще 3 slits (необхідний для контролю) з одного боку означає, що все добре пішли і це час, щоб деактивувати запасний парашут, який висить на животі.
13 хв

Справа в тому, що запас налаштовується для автоматичного відкриття на висоті 300 м. Якщо відкривається головний купол, його необхідно вимкнути. Для цього існує клапан на запасі, така кишеня, під ним є металева петля і кінець кабелю буде проходити в неї. Ваша робота полягає в тому, щоб відкрити цю кишеню і отримати мотузку з петлі. Дуже просто. Після деактивації запасу, ви встигли насолоджуватися польотом і хребтом в різних напрямках. Якщо ви забули про запас - на висоті 300 м, натискати буде відбуватися і запасний парашут випадає з живота.
Хтось скаже, що з двома відкритими парашутами, він безпечніше – ніщо так. Заказник є неуважним і може серйозно попередити вас від створення реверсального маневру. І на посадці він створить багато неприємностей. Уявіть посадку на вітер, щоб знизити горизонтальну швидкість. Перше, що потрібно робити, коли ви перебуваєте на землі, щоб надати go-ahead (як, я океї, немає проблеми) до команди спостереження, яка знаходиться в полі для швидкої допомоги. Потім потрібно швидко виділяти купол, підтягуючи стропи до себе, щоб він не занурився з вітером і ви не зіткнулися з полем. Що відбувається іноді. Так, ви витягуєте головний купол, і в той час вітер запалює запас і ...
14 - фото показує, що одна з перших груп все ще забули робити цю просту операцію і зараз, щоб радувати всіх на стартовому майданчику, летить під бюстгальтером - що це називається.

Після останнього з групи залишає літак, після чого стрибають і знімають інструктори. Але не на амфібних парашутах, але на спортивних крилах – це наступний крок після розвитку «замочування».
15.00 р.

І в той час наша група, в повній готовності, розкинулася на тарі, чекаючи літака, щоб повернутися.
16 мар

р.

Покарана стартова лінія, перевірка кріплень і ременів, перевірка готовності заповідного парашуту і останньої інструкції з серії: «Чи не повторювати досвід холостки, які зараз спускаються під латунь».
17.00 р.

р.

Наша група впевнено переходить до літака, який, не відключаючи двигун, розкочується до зони посадки.
18 років

Всередині площини спекотна і тісна, парашути запобігають комфортним розміщенням на вузьких лавках. Останнім є наш градуаційний інструктор, закриває хетч і стейки автомобіля на ходу. У салоні є шум і рмелі - стрибки на бамах, набираючи швидкість. У нас є майже нічого, щоб тримати, ми повинні захопити один одного. Ми розуміємо, що шасі вийшли з землі – відійшли. Інструктор каже, що стрибаючи над шумом двигуна, що в першому екіпажі було стільки, скільки 2 холощі: перший взяв ссать і відмовився стрибати, а другий взяв трохи пізніше і забули відключати запас.
У літаку набираємо даної висоти по колах. Дихаючи в салоні досить фарш. Інструктор запитує, чи бажаємо йому перетворити на кондиціонер. Природно, кожен погоджується. Після цього він бере і на ходу відкриває люка... У салоні з'явилася свіжа вітрова кабіна, площі полів і невеликих заміських будинків. Пілот прокладав гострий поворот і тих, хто сидить навпроти люка, приглушений мертвим зчепленням на лавках.
На висоті 500 метрів інструктор проходив через салон, перетворився на кожен запасний стартер і прикріпив всі спеціальні карбіни до кабелю, що простягається під стелю кабіни - це поєднання витягне основне купо відокремлення від дошки.
Після перевірки з свідченням алтаймера (разомір), емітент заявив, що кінцеве слово: «Файтери, подивіться в люка – Одеса під вами». Не соромлюся! Діал був рівно 1000 метрів.
19.00 р.

р.

Команда стала першою третьою. Три люди, які сидять спочатку на боці люка, стояв, перші з них приходили до люка і парашуту, перехрещені руки на шнурках, стрибали в небо.
20.

(доб. 3)

Неможливе затримка в люки: зона падіння становить лише 1000 метрів, площина мухає в колах і в часі випускають три людини з інтервалом 5 секунд. Якщо ви приклеїте, у вас є можливість літати десь у садах або навіть у естуарі.
21.

Відчуття після поділу фантастично: повітря потрапляє на обличчя з силою, спочатку він навіть важко дихати, восени нерозривно, потім джерк - і все спокійно. Шум літака швидко перестає, є абсолютна тиша. Я перевірив стан купола - повне розкриття, не проблема. Ви можете скористатися польотом. Я зробив поворот, але 360 градусів, щоб помилуватися видом: квадратні дачі, естуари, море і рейда з кораблями ... На горизонті вона відчуває себе, як день буде дуже гарячим.
Я збираюся, внизу там, мелена команда ховається на деяких паратрупах на гучному, і він буде прямо направо, і він збирається дуже краю зони крапель. Я укладаю, що якщо я почав чути гучність, то я підходжу до позначки 300 м. І відхилявся, буквально, я чую нечітку пристрою запасного виходу, закінчуючи одним клацанням миші.
На позначці 100 м я почав розрізняти деталі, грунт перестає бути твердим зеленим килимом, ви вже можете побачити окремі кущі. Звуки загальної команди «Сон у лівому оці, вирівнювання на жовтому даху». Пригнічення за командуванням, натискаючи ноги разом, приготувавши назустріч землі.
Чим ближче до землі, тим вище з'являється вертикальна швидкість. Це просто трюк, але перший раз я половив його. Хороша посадка, доторкнувшись землі в обидві ніжки і падають на боці. Я розумію, що, як завжди, я отримав в самий Чорний Отримати вгору, зробити голіву до команди землі і почати підтягти муки до себе. На щастя, немає вітру і ви не можете поспішати відірвати купол, мордочка не перетягне мене через гілочки.
22 – правильне положення ніг до посадки.

Там немає, щоб поспішати, розкочуючи купол, поставивши шию навколо шиї і прокочуючи з гілочок в надії, що я підбираю мелену команду, тому що прогулянка до початкової точки не закривається до подряпин.
23.

Після чергового успішного стрибка, ви відчуваєте мудрість і старше. У польоті ви забудете всі ваші носки, а перед відкритою лючкою, секунди до поділу ви розумієте, що є щось для життя. Тексти пісень, а це означає: І ваше життя гарне, незалежно від того, що. Ви ходите в поле і ви сяєте з гордістю і радістю.
24.

Повернувшись до початкової точки, команда забирає ляльтерінг далеко.
25.

Як виявилося, в такому оазисі можна підійти 8 паратроопів з усім обладнанням!
26.

Прибуваючи в пункті старту, ми знімаємо підвісні системи і запакуємо їх разом зі шламами і куполами в пакетах для подальшого перевезення на склад.
27.

Паратроопери спираються на сертифікати парашутів з даними на ідеальний стрибок - ім'я парашутиста, модель парашута, дата, висота, підпис голови клубу.
28.

р.

Ми були про те, щоб залишити, коли раптово привернули увагу до інциденту в небі, який міг би мати страшні наслідки.
29 кв.м.

р.

Паратропер мав часткове відкриття куполу, викликаного стропами. Це, купол замість круглої форми став h.z. що. Ця ситуація є надзвичайною і включає безпосередню ручне розкриття запасного парашута, так як спуск в цьому сценарії практично не керований і швидкість відхилення від 5 км.h. збільшує принаймні двічі. Земельна ділянка на цій швидкості гарантовано розірвати парашут як ноги, так і загрожує серйозні травми спини.
30.

Підземна бригада почала давати замовлення на гучномовця, щоб негайно активувати запас. Як виявилося, парашутист, відокремивши від повітряного судна, не бачив проблеми з куполом і безпечно відключили механізм автоматичного відкриття запасного парашуту. З землі було зрозуміло, що швидкість спуску була дуже високою. Послухайте інструкції інструктора, парастропер витягнув ручку, яка випустили запасний купол. Але при відсутності вітру він розірвав і почав просто зануритися між ніжками рогатого, навіть не збираюся зануритися.
31.

Команду слід витягти запасні стропи. Це допомогло і купол повільно заповнений повітрям. Помешкання розташоване лише в 100 метрах від готелю.
32.

Після того, як запасний купол запалився і почав сповільнювати падіння, всі ті на землі змогли зловити дихання. Хвилини, під час яких ця історія була дуже напруженою і зробляла всіх нервів.
33.

Вибрати 42 _

Як ви бачите з цієї картини, запас повністю приймав всю роботу лише на кілька метрів над землею. До місця аварійного висадки були негайно надіслані лікарі. Заморожений аеродром. Кожен боїться припустити все. пілот відключив двигун. Ми чекали, що медична команда повернулася і почула про це хлопця.
Після того, як медики повернулися з нещастяним парастропом. Виявилося, що нічого не сталося страшно йому, посадка була важкою, але без переломів.
Тоді хтось відразу пам'ятав старий жарт: «Якщо перший раз не вдалося, то парашут не для вас. й
Хлопець грубо порушував заходи безпеки, коли він не переконаний повного розкриття куполом. Що сталося з стропом важко сказати. Може бути людський фактор, можливо, це сталося – Я не знаю. Поранений не був серйозно поранений.
Після того, як всі ці пристрасті, задоволені і втомилися від себе, ми пішли додому, щоб піти на місце перед обідом і в нашому сонці, щоб знову живити приємні моменти спуску. Все це не так багато фізично вихлоп нас як морально, і це ще складніше.
34 кв.м.

Додано1 до [mergetime]1285457397[/mergetime]
Це, друзі. Я не хочу відлякати будь-якого з цієї історії, навпаки, я сподіваюся, що вам сподобалося, і, можливо, ви хочете відчувати красу неба.

Джерело: