Кафедра #601 MAI

У компанії з хістоповом, векторпрофесором і зальтом, блогер russos відвідав зйомки в лабораторії факультету No 601 MAI - Космічні системи і Rocket Engineering.

Це був дуже особливим через секрецію. Я просто не можу показати вам багато, хоча я не розумію, що може бути секрет в двигунах R-7, так як в Інтернеті це вже насипно, але в відділі R-7 є секретний продукт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

37 зображень

1,1 км Андрогіно-періферальний блок докінгу. Космічний механізм, що використовується на Міжнародному космічному вокзалі. Застосовується для докінг-додатків і для підключення функціонального вантажного пристрою ( "Dawn") до герметичного адаптера докінгу (PMA-1). Подібна система APAS використовується китайським ножем, що дозволяє їй стикатися з ISS. В рамках проекту Союз-Аполло був створений Володимир Сіромятніков у Московському конструкторському бюро Energia та розпочався в рамках проекту Союз-Аполло. Ідея створення з'явилася на контрасті з незручними системами, такими як «розгортання і розетка», так що кільце докінгу будь-якого АПАС може стикатися з докінговим кільцем будь-якого іншого АПАС, так як обидві сторони є ірогином. Незважаючи на те, що кожний блок має активну і пасивну сторону, два повністю взаємозамінні. Фото, якщо я не помилився, показує АПАС-75, які використовували в програмі Союз-Аполло.

Але було щось дуже секрет, деякі продукти були покриті тарпом. Дуже важко видалити всі, які б не спали ці самі секретні продукти, але щось вийшло, і ви можете побачити її нижче. Для багатьох продуктів я спробую надати описи, хоча деякі KA я не можу розпізнати. Чи можете ви допомогти мені вгадати своє ім'я та призначення?

Я дуже чутливий до космічних досліджень в цілому, ця тема завжди була неймовірно цікавим і цікавим для мене. Навіть незважаючи на деякі секретні риси залу, я прогулявся там, в певній простягці від сургітних почуттів, які можна виглядати, відчувати і попросити наших відвідувачів букета приглушених питань. Сенсор історії нашої космонавтики і ракети.

2,2 км Знову, якщо я не помилився, це шпилька з системи докінгу голки. Крім того, його ранній варіант, коли перехід через вузлик не був наданий, а астроному довелося піти з одного корабля на інший в зовнішній простір.

3. У Стійка для демонстрації роботи голки. На спеціальній рейці один док-блок відходить від інших і док.

4. У Деякі види двигуна. Виходячи з його розміру, швидше за все, правильного гальмування двигуна.

5. Умань Фрагмент транспортного засобу Марса.

6. Жнівень Простір всередині.

1 999 р.

7. Про нас Це головний зал. Ліворуч можна побачити радянську місячну площину, потім два супутники. Не знаю, що.

8. Люнарний ремесла (ЛК). Так багато матеріалів вже написано про радянську місячну програму, що я не бачив нічого про це.

9. Навігація Це місячна посадкова нога. Сітка на плиті не для нічого, але строго розраховується елемент, який спеціально деформується і виділяє енергію при посадці. І все ще здається, що він скручує до землі.

10. ЛК.

11. Ви можете провести час, дивлячись на дрібні деталі, написи, роз'єми, труби та інші красиві коси.

12. Дивитися, індустріальна краса! І це насправді глухий робот -- навісна панель.

3610Р. 4200Р.

13.00 р. У цьому вікні Eicenaut дивився спуск до місяця.

р.

14. Супутник.

15.00 р.

16.00 р. Зірка, звичайно, була пофарбована пізніше, але все ж вона виглядає.

17.00 р. Це мікромотор (пристойно порошковий двигун) для пресування місячного місяця, після проходження сигналу про контакт ніг з поверхнею. Це, при посадці, була ймовірність того, що місячний може відмовитися від поверхні. Неважливо, що сталося, він пресував.

18 років Деякі види космічних апаратів з великими антенами.

19. P/Block Basic та P/Block РЕСЕРВІС.

р.

20. Антени. Якщо я не помилився, omnidirectional.

21. З цього люка, астронаут мав піднятися на місяць. Ось вже сходи. Так, можливо, це канатна історія.

22. Це загальна (і, можливо, навіть вага) модель Марс-97. Нижня частина з кульками (паливними баками) є Fregat верхнього етапу. На Марс-97 не існує панелей SB (тільки ферми видно з них) і багато іншого.

23. Соїз космічних апаратів. При висадці на нижній масив захисту від тепла згортається (прочитана на низькій висоті), а також м'які висадочні двигуни, система водонагрівача та інші необхідні речі відкриті на нижній частині.

24. Відкрийте шляп! Візьміть ключ!

р.

25. День крупним планом Ви можете бачити балансування вантажів -- свинець. У кожному польоті вантажівка відрізняється, залежить від астронавтів, вантажів і багатьох інших речей. Таким чином, для довідкового балансування знизу кріпляться свинцеві пластини, які роблять прогулянку в простір.

858240

26. Судденно. Студент МАІ.

27.

28. Немовля.

29. І були регулярні заняття в номері.

30.

31. Навісне обладнання парашутної системи до спускового транспортного засобу (?). Після висадки повинні бути піропатрони.

32.

33. Всередині землевласника. О, Бог, це так багатолюдно. Я не розумію, як людина може сидіти на цьому стільці.

34. Спілкування спілок. Я все ще не знаю, що тут представлена версія Союзу, але судячи деякими показаннями, це Союз першої серії, але після Союзь-11. У зв'язку з трагічною смертю екіпажу Союзь-11 через депресурацію СА після поділу, космонавти почали літати в просторових костюмах, але потім тільки два сходження на землеробство. І тільки з серією «Т» знову повернулися до трьох членів екіпажу, але і в костюмах. Шапка видно внизу побутового відсіку. Через це екіпажні дошки корабля при запуску, і через нього, при необхідності, переходить в зовнішній простір.

35. Парашутні контейнери землевласника. Головна система і резервне копіювання. 24 квітня 1967 р. під час повернення SA Soyuz-1 загинув космонавт Володимир Михайлович Комаров. Головний парашут не вийшов, тільки витяжка працювала, яка була недостатньою, а СА вдарив землю на швидкості близько 50 м / сек і обпалюється. Невідкрита парашутна парашутна парашутна парашутна парашутна парашутна система.

Р

36.00 Р Соїз космічних апаратів.

37. Соїз кластера інструментів.

Дуже цікаво. Це живий дотик заліза, який був виконаний для рейсів в космос. Так, є ще багато цікавих речей за лаштунками, але атласом. Щоб побачити це, ви повинні стати студентом цього відділу.

р.

Джерело: