Кафедра #601 MAI

У компанії з хістоповом, векторпрофесором і зальтом, блогер russos відвідав зйомки в лабораторії факультету No 601 MAI - Космічні системи і Rocket Engineering.

Це був дуже особливим через секрецію. Я просто не можу показати вам багато, хоча я не розумію, що може бути секрет в двигунах R-7, так як в Інтернеті це вже насипно, але в відділі R-7 є секретний продукт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

37 зображень

1,1 км Андрогіно-періферальний блок докінгу. Космічний механізм, що використовується на Міжнародному космічному вокзалі. Застосовується для докінг-додатків і для підключення функціонального вантажного пристрою ( "Dawn") до герметичного адаптера докінгу (PMA-1). Подібна система APAS використовується китайським ножем, що дозволяє їй стикатися з ISS. В рамках проекту Союз-Аполло був створений Володимир Сіромятніков у Московському конструкторському бюро Energia та розпочався в рамках проекту Союз-Аполло. Ідея створення з'явилася на контрасті з незручними системами, такими як «розгортання і розетка», так що кільце докінгу будь-якого АПАС може стикатися з докінговим кільцем будь-якого іншого АПАС, так як обидві сторони є ірогином. Незважаючи на те, що кожний блок має активну і пасивну сторону, два повністю взаємозамінні. Фото, якщо я не помилився, показує АПАС-75, які використовували в програмі Союз-Аполло.

Кафедра #601 MAI

Але було щось дуже секрет, деякі продукти були покриті тарпом. Дуже важко видалити всі, які б не спали ці самі секретні продукти, але щось вийшло, і ви можете побачити її нижче. Для багатьох продуктів я спробую надати описи, хоча деякі KA я не можу розпізнати. Чи можете ви допомогти мені вгадати своє ім'я та призначення?

Я дуже чутливий до космічних досліджень в цілому, ця тема завжди була неймовірно цікавим і цікавим для мене. Навіть незважаючи на деякі секретні риси залу, я прогулявся там, в певній простягці від сургітних почуттів, які можна виглядати, відчувати і попросити наших відвідувачів букета приглушених питань. Сенсор історії нашої космонавтики і ракети.

2,2 км Знову, якщо я не помилився, це шпилька з системи докінгу голки. Крім того, його ранній варіант, коли перехід через вузлик не був наданий, а астроному довелося піти з одного корабля на інший в зовнішній простір.

Кафедра #601 MAI

3. У Стійка для демонстрації роботи голки. На спеціальній рейці один док-блок відходить від інших і док.

Кафедра #601 MAI

4. У Деякі види двигуна. Виходячи з його розміру, швидше за все, правильного гальмування двигуна.

Кафедра #601 MAI

5. Умань Фрагмент транспортного засобу Марса.

Кафедра #601 MAI

6. Жнівень Простір всередині.

1 999 р.

7. Про нас Це головний зал. Ліворуч можна побачити радянську місячну площину, потім два супутники. Не знаю, що.

Кафедра #601 MAI

8. Люнарний ремесла (ЛК). Так багато матеріалів вже написано про радянську місячну програму, що я не бачив нічого про це.

Кафедра #601 MAI

9. Навігація Це місячна посадкова нога. Сітка на плиті не для нічого, але строго розраховується елемент, який спеціально деформується і виділяє енергію при посадці. І все ще здається, що він скручує до землі.

Кафедра #601 MAI

10. ЛК.

Кафедра #601 MAI

11. Ви можете провести час, дивлячись на дрібні деталі, написи, роз'єми, труби та інші красиві коси.

Кафедра #601 MAI

12. Дивитися, індустріальна краса! І це насправді глухий робот -- навісна панель.

3610Р. 4200Р.

13.00 р. У цьому вікні Eicenaut дивився спуск до місяця.

Кафедра #601 MAI р.

14. Супутник.

Кафедра #601 MAI

15.00 р.

Кафедра #601 MAI

16.00 р. Зірка, звичайно, була пофарбована пізніше, але все ж вона виглядає.

Кафедра #601 MAI

17.00 р. Це мікромотор (пристойно порошковий двигун) для пресування місячного місяця, після проходження сигналу про контакт ніг з поверхнею. Це, при посадці, була ймовірність того, що місячний може відмовитися від поверхні. Неважливо, що сталося, він пресував.

Кафедра #601 MAI

18 років Деякі види космічних апаратів з великими антенами.

Кафедра #601 MAI

19. P/Block Basic та P/Block РЕСЕРВІС.

Кафедра #601 MAI р.

20. Антени. Якщо я не помилився, omnidirectional.

Кафедра #601 MAI

21. З цього люка, астронаут мав піднятися на місяць. Ось вже сходи. Так, можливо, це канатна історія.

Кафедра #601 MAI

22. Це загальна (і, можливо, навіть вага) модель Марс-97. Нижня частина з кульками (паливними баками) є Fregat верхнього етапу. На Марс-97 не існує панелей SB (тільки ферми видно з них) і багато іншого.

Кафедра #601 MAI

23. Соїз космічних апаратів. При висадці на нижній масив захисту від тепла згортається (прочитана на низькій висоті), а також м'які висадочні двигуни, система водонагрівача та інші необхідні речі відкриті на нижній частині.

Кафедра #601 MAI

24. Відкрийте шляп! Візьміть ключ!

Кафедра #601 MAI р.

25. День крупним планом Ви можете бачити балансування вантажів -- свинець. У кожному польоті вантажівка відрізняється, залежить від астронавтів, вантажів і багатьох інших речей. Таким чином, для довідкового балансування знизу кріпляться свинцеві пластини, які роблять прогулянку в простір.

858240

26. Судденно. Студент МАІ.

Кафедра #601 MAI

27.

Кафедра #601 MAI

28. Немовля.

Кафедра #601 MAI

29. І були регулярні заняття в номері.

Кафедра #601 MAI

30.

Кафедра #601 MAI

31. Навісне обладнання парашутної системи до спускового транспортного засобу (?). Після висадки повинні бути піропатрони.

Кафедра #601 MAI

32.

Кафедра #601 MAI

33. Всередині землевласника. О, Бог, це так багатолюдно. Я не розумію, як людина може сидіти на цьому стільці.

Кафедра #601 MAI

34. Спілкування спілок. Я все ще не знаю, що тут представлена версія Союзу, але судячи деякими показаннями, це Союз першої серії, але після Союзь-11. У зв'язку з трагічною смертю екіпажу Союзь-11 через депресурацію СА після поділу, космонавти почали літати в просторових костюмах, але потім тільки два сходження на землеробство. І тільки з серією «Т» знову повернулися до трьох членів екіпажу, але і в костюмах. Шапка видно внизу побутового відсіку. Через це екіпажні дошки корабля при запуску, і через нього, при необхідності, переходить в зовнішній простір.

Кафедра #601 MAI

35. Парашутні контейнери землевласника. Головна система і резервне копіювання. 24 квітня 1967 р. під час повернення SA Soyuz-1 загинув космонавт Володимир Михайлович Комаров. Головний парашут не вийшов, тільки витяжка працювала, яка була недостатньою, а СА вдарив землю на швидкості близько 50 м / сек і обпалюється. Невідкрита парашутна парашутна парашутна парашутна парашутна парашутна система.

Кафедра #601 MAI Р

36.00 Р Соїз космічних апаратів.

Кафедра #601 MAI

37. Соїз кластера інструментів.

Дуже цікаво. Це живий дотик заліза, який був виконаний для рейсів в космос. Так, є ще багато цікавих речей за лаштунками, але атласом. Щоб побачити це, ви повинні стати студентом цього відділу.

Кафедра #601 MAI р.

Джерело: