Як цукерка Papabubble виготовлена

Минулого тижня блогер harny пішов в Папабубл, щоб подивитися карамельні цукерки.

Я не можу потрапити до відкриття, і це не найкращий час, щоб ретельно вивчити всі деталі, було занадто багато людей.

"Папабубл" - іспанський бренд і одночасно технологія виробництва карамельних цукерок різної форми, кольорів і смаків. Технологія унікальна в тому, що дозволяє буквально створювати мініатюрні солодкі твори мистецтва.

Звіт з серії «Як це зробити».

49.00 р.

По-перше, загальний вигляд. Магазин яскравий, просторий, в мінімалістичному стилі. У номері немає аналога, основним акцентом є робоче місце цукерок, цукеркових майстрів.

03 мар

Тільки я зумів закріпити флешку до камери і взяти пару тестових фото, так як вони вийшли велику каструлю з вареною карамелі. Смачний запах і гаряча рідина заливають в спеціальну форму.

05 мар

Для кольору і смаку використовуються спеціальні сиропи, які красиво стоять на полицях у високих пластах.

сироп додають в карамель і перемішують з ним.

Габаритний зображення

08 мар

р.

09 мар

Колір і смак сиропу залежить від кольору і смаку майбутньої цукерки. Вони роблять гру сьогодні.

Після того, як все це охолоджується і заморожує, заготовка нарізається в різнокольорові деталі.

94685404

12.

Заморожені заготовки замішують на стіл з особливим покриттям, до якого вона не липка (пристосувати столик гарячим).

380780 Р

Найефективніша частина процесу намотування карамелі на особливий гачок і її розтягування. Це робиться для того, щоб наситити заготовку киснем і дати її необхідну фактуру. Від цього поступово яскравіше і набуває білого кольору.

15.00 р.

16 мар

Цукерки Rita продовжує намотати карамель.

18 років

19.00 р.

У якийсь момент він зупиняється - досягається бажаний результат.

Отримані заготовки розгортаються в ковбаси.

Тепер вони повинні бути розміщені так, щоб отримати бажаний візерунок всередині цукерок. Рита пояснює її помічникам творчої ідеї.

доб.4

23.

12810р.

24.

Під час такої заготовки неможливе для непідготовленої особи, щоб зрозуміти, що відбудеться в кінці.

26.

Пам'ятайте зелений сироп і отриману зелену заготовку? Що це було для - це буде оболонка цукерок.

28.

29 кв.м.

Що сталося в кінці.

Тепер починається найрозважніше, але, як я думав, фізично складний процес - витягування товстої заготовки. В цілому робота цукерки дуже складна. Саме тому вони працюють у зсувах.

32.

1990Р. 2199Р.

33.

Є багато тонких заготовок, вони нарізають на шматки і прокочуються над вентилятором на столі, щоб вони замерзли.

15837834

Після цього тонка заготовка нарізається на шматки. Навігація Спочатку я думав, що це машина, але вона виявилася, щоб зробити карамельні колодки.

36.00 Р

37 хв

І нарешті, результат трохи цукерки з малюнком груші всередині.

Tina_it показує всі отримані цукерки.

Проте можливості Папабаблону не закінчуються. Ви можете зробити шедеври таким чином.

41.

42.

78866,000Р

На стіні є рецепти для майбутніх солодощів і фото готових.

44.

р.

Маленькі солодощі упаковані в милі банки і сумки.

р.

Вибрати 46 _

47.

48.

На етикетці фарбують чорно-білу собаку і кішку, які виглядають на карамельному стоку з каструлі. Хоча б я думаю, так.

499 р.

Джерело: