Риба людини

У Волині було спіймано кішки, розмір особи, яка опинилася на 300 грамів коропа.
Боротьба тривала половина години, нарешті, витягнула 48-разовий велетень.

Руслан Яблоновчук веде в рейтингу кращих рибалок Волині. На додаток до мегатрофії, за два дні риболовлі, Лутанін спійманий близько 80 кілограмів бреамів, язе, хлавлі та інших риб.

Гігантський бісквіт на приманці - 300-грама карпа. З величезною рибою досвідчений куточок мав боротися за півгодини. «У мене не було ніякого, що я стояв на скелі і змогла підняти його по вертикалі в воді кілька разів, і не схожий на кішки. І походу рибного стержня, на якому випікають кішки, могли витримати 100 кілограмів, Руслан розповів Сьогодні про свою рибу полювання.

Коли гігант зумів набрати на суші, рибалець так втомився, що йому довелося лежати і відпочивати прямо поруч з ловом. Гігантський лов Руслан поділився з друзями (м'ясом річкових риб, говорить, дуже смачно).

Цього року вдалося зловити ще одну велику рибу: від 13 до 28 кілограмів. Коли він витягував з Стиру «маленькі» кішки, він відчував, що волосінь кілька разів сильно свербився. Після вивчення лову, я дивився - кішка була трохи по відношенню до родичів, а на гачок в Руслані!

Руслан, збиравшись на річку, протягом декількох днів стає шемітом. Подається з декількома лососами хліба, сала, а також сумкою солі до збирання риби.

«Святий рибалець має важке час. Багато розумних людей розлучилися з мережами або вибуховими речовинами. Коли я сидю річкою, я намагаюся не говорити на телефоні і знову побоююся переїхати ноги, - сказав рибалок.

Джерело: pryf.livejournal.com