Цікавий фотозвіт Іллі Варламова від 30 фото
Учора вранці група назів перемішала в одному з продовольчих ринків в Москві. Всім відомо, що в магазинах і особливо на ринках, продають рум'яні і зіпсовані продукти, багато хто знає навіть місця, де можна купити смачні бекони або печиво набагато дешевше, ніж в магазині, багато навіть спеціально придбаних в таких місцях. Група молодих людей вирішила відновити порядок на одному ринку і закривати столи зіпсованими продуктами.
Ринок працює нормально...
Але носики приїхали до нього і купили продукти з терміном закінчення терміну дії. Не було довго шукати їх, кожен другий пункт мав проблеми з терміном зберігання товару. Згідно з планом, вони збирались забрати недобросовісних трейдерів, але охоронець розпочинав групу 50 осіб, і хлопці вирішили піти в адміністрації. У адміністрації тарде охороняється розірвати камеру, але розуміючи, що сили не рівні, введені в переговори. «Чому ви це робите? Ви думаєте, що все буде змінити? Росія Що робити? Завтра, все повернеться назад..., одна з охоронців скаржаться.
р.
Майже всі м'ясні інгредієнти тут розширюються. Іноді дата виробництва просто розірвав етикетку, як видно на шматку м'яса внизу рами, а іноді нічого не робиться. Покупці знають, що вони купують зіпсовані продукти, але вони дешевше.
Коли активісти повернулися до адміністрації, продавці вже закрили.
Зважаючи на те, що хлопці не просто залишають, директор ринку сам відкриває магазин, важить і упаковує практично весь продукт в пакетах - все з терміном закінчення терміну дії. В цілому 73 кг м'яса було вилучено.
Рибний магазин ...
Холодильник не працює, риба зберігається з порушеннями.
«І вони теж кладуть лід на рибу з метою! Я купив 400 грам полоу, і прийшов додому, розморожений, і є 250 !!! Бастарс! бабуся скаржаться. Майже всі рибні постачальники кидаються далеко.
09 мар
850868р.
Тільки одна точка збереглася до роботи, черга швидко підкреслюється до неї.
р.
На наметах з готелем активісти розтягували плакати. На жаль, вони бояться стояти самостійно. «Знайди руки щільно! Ми можемо розпочати витягування! Ми повинні триматися разом! – командував голову групи. На жаль, ніхто не захопив їх. Але покупці були дуже непристойними, що це стало проблемою.
На запрошення кроків з ринку прибули кроки в епаулетах для розсіювання нази. З якоїсь причини поліцейський починав бути розумним, що він не може бути знятий. На ринку він нібито мав особисте життя. Потім перевірили файли з назами.
Що ми будемо робити про це? запитав лейтенанта.
Я не знаю, що ви бачили свої документи?
- Так... є помічником депутата Державної Думи!!! Що робити з ними ... Другий учасник Парламенту... Шукайте скільки з них...
- Цікаво, що адміністрація погодилася на свою акцію?
- Вони називають нас!
Нехай вони вирішили самі, нехай підуть.
Арматури прибули, але ніхто не зміг вирішити, що робити з помічниками депутатів.
Тим часом хлопці знайшли ще одну крапку з печивом і тортами. Всі вони розширилися.
Що потрібно було викинути на тиждень тому, деякі в травні.
Всі товари були завантажені в кошик для розвантаження.
І зараз найцікавіше... думка відвідувачів ринку про запас розділена. «У вас є цей ринок! Отримайтеся тут! Ви не повинні нічого робити! У мене є ціни на гречку! Чи знаєте ви, скільки коштує гречана? ?
«Добра робота, хлопці! Право! Ми працюємо з нами! У поліціях є всі в поєднанні, відкриті з продажу гнилі, отруєння людей, немає касових реєстрів. Це хороша річ, хто зробив це!
Закривали свої магазини і спостерігали скандал з інтересами.
19.00 р.
- Бастарс! Що ви зробили? Закрили хороший намет!
Вони також продаються зіпсовані вироби там.
до Не купуйте! Що таке гонна?
- Вони отруюють людей!
до Вони не отруюються! Ви отруєте людей! І твої сили! Ми не маємо грошей, щоб купити звичайні продукти, тому ми купуємо зіпсовані! Так я можу принаймні спробувати ковбасу з пенсії, і я не був в магазині протягом тривалого часу. Тепер ви знову повернетесь!
доб. 5
21.
Fuck, asshole!
р.
23.
В цілому, ніхто не здивував, що ринок продає гниль, купуйте його переважно пенсіонери, які не мають грошей на нормальну продукцію.
р.
Ринок моди ...
204402р.
26.
Веред, Росія!
28.
29 кв.м.
30.
Джерело: