Cyberpunk домашній комп'ютер.

Оригінальна назва «Монстр у спальні»
13 зображень з описом
Я шукав тут.

Чому комп'ютер повинен бути в разі? Чому потрібно натиснути клавіатуру і мишу? З якої причини блок системи перетворився на передню панель користувача? Ми шукаємо відповіді на ці та інші питання призвели до несподіваних результатів. Перш ніж відповісти на будь-які питання, я хочу пояснити назву статті. «Монстер» - це те, що мій п'ятирічний дочок назвав ескізи проекту, зроблені в 3D в AutoCAD. Проста і лаконічна назва стала робочою назвою проекту, а пізніше, при встановленні операційної системи, ім'я комп'ютера. Чому в спальні? Так, адже робоче місце з комп'ютером знаходиться в спальні – в широкій частині кутового балкона додається до приміщення. У більшій мірі це місце розташування комп'ютера (або замість обмеженого простору), який заданий його зовнішній вигляд.

Дизайн досить вражає за розміром, щоб фотографія повністю, і навіть в хорошому куті досить проблематично. На цій дистанції важко розібрати нічого іншого, ніж загальне планування, тому ми будемо пам'ятати монстра. Я прокоментую за якість фото, як я взяв їх спочатку тільки для себе. Я візьміть нормальну камеру і влаштуйте фотосесію для мого створення. Робота була проведена практично без використання силових інструментів - тільки викрутка (для його призначення і як свердло) і пучок (у ролі себе), все зроблено "на коліні", буквально. Використовуються деталі та матеріали, придбані в магазинах побутових супермаркетів та меблевих аксесуарів. В основному, монстр складається з 3 частин: 1. Нижня частина.

Шість маніпуляторів з настінних кронштейнів для РК-телевізорів. Для більшого переоснащення маніпуляторів роботів «pneumocyllinders» м’яких амортизаторів, додано «pneumodistributor» 11 антени, а, звичайно, додано пневматичні шланги. Рамка для кріплення маніпуляторів виготовлена з металевих деталей, які служать для збирання дерев'яних будинків (сухий в будівельному супермаркеті), кріпиться до стіни за допомогою 5 анкерних болтів. У нижній частині каркаса кріпиться до тримачача для безперебійного живлення, виготовленого з металевої ніжки офісного столу і перфорованої сталевої стрічки.

1708276

До монітора за кріпляться два передні стовпчики-болти і сабвуфер у вигляді труби. павук-подібний дизайн тримачів «блеток» виготовлений з звичайної парасольки і гнучкого розширення викрутки.

Ілюмінація дизайну здійснюється за допомогою шнурів «дурліт», затягованих в пластиковій гофрованій. Для регулювання підсвічування я використовував звичайний занурення, встановленого в пластиковій коробці. Прикріплюється до каркасу за допомогою гнучких тримачів з китайських світильників-крашувачів (печена на кухні). Занурення ручки заміщає мухком з старого водонапіру.

Нехай люди можуть взяти картину свого комп'ютера знизу, і це досить цікавий вигляд. Уважний око можна подивитися на кронштейни для кріплення РК-телевізорів, меблевих амортизаторів, а також нарізаний кооп (Я пам'ятаю мами-в-загальнюючу очі, коли вона побачила цю пристойку кухні в передпокої). 2. Верхня частина.

Він складається з кріплення стелі, кронштейнів для установки блоку системи і коробки для дисків.

Для системного агрегату було обрано чохол для робочого столу Slim-ATX. На глибині було скорочено випадок, що розгортається задньою стіною вперед, було встановлено кілька вентиляторів, додано органайзер для кабелів з секції з каналізованого шланга.

Контейнер для зберігання дисків виготовлений з ... сміття.

Коробочка для дисків в ящиках встановлюється на меблевих гідах, ящик для дисків без коробок розміщується на кришці. Для зручності доступу від положення сидячи вся ємність на керівництва профілю штовхається вперед і вниз.

Моя улюблена частина комп'ютера - панель управління. Виготовлений з меблевих навісних типів «зерошок», три дверні очі, антенний розгалужувач, кабельні кліпи, сантехнічні затискачі та нагрівальні спіралі. Все це домогосподарство зберігається на кронштейні з настільної лампи. 3. Середня частина, або «мостер хребта»

Основою є металево-пластична водопровідна труба, вшита в металевий шланг. Для цього за допомогою пластикових фіксаторів для труб кріпиться «холодильник», виготовлена з сполучних деталей для профільної системи гіпсокартону і пластикових рушників для кріплення ізоляції пластин.

р.

На вершині «холоди» кріпиться до «мостерної голівки» – колишньої передньої частини тіла з відділеннями 5’25» та 3’5, що має панель управління вентилятором та системний жорсткий диск. Невелика нижня, в "вантажому центрі" встановлена стандартна електропостачання формату АКТ. Кабелі живлення, природно, повинні бути подовжені. Для закруглення проводів використовується металевий шланг і спіральна стрічка для електропроводки.

Додано1 до [mergetime]1286641388[/mergetime]
Проксимус Підтримується граматика автора.

Джерело: