Кабельний екран, своїми руками

Я прийшов, щоб купити ванну екран сьогодні, не думаю, про це, я попередньо застрахував все і записав його на мій bum. А потім що?! Немає асортименту в магазині, що вписуються в мої вимірювання, а потім були більше магазинів... багато. Про екрани та компоненти, які я знав на обід, блювота, все! Однак, крім знань, нічого не набув.

Спочатку я був тьмяним, потім я сердився і пам'ятав, що 2 ПВХ панелі були лежачи в будинку. План дозрівається миттєво! Я купив 2 такі білі палички, які керують кутами зовні. І перетягував додому. На шляху я пішов до моєї мами і застрягти ножівку без бліди, я не знайшов сам рубати.

Це те, що я мав ніч. І покрокова фотозвіт про процес. Багато фото, останнє.

Знежирена рідина для зняття лаку нижнього периметра майбутнього екрану. Сили білі палички за вимірами)

р.

Я змалював і здувають рідкі нігті. Не питайте, де вони приходять з дому.

Пила, відповідно до вертикальних вимірювань, панелей (посадка під кутом лазні, нижній периметр, орієнтований на ноги)

Ось я ступила трохи, спочатку спробував приклеїти довідник, але так як екран був задуманий під кутом, не вдалося подрібнити шматки панелей в клейовий довідник. Натягнувши її, кладемо її в панелях, потім приклеюємо її до підлоги.

У тому ж порядку зібрано довжину екрана. Я не зробив, як він вийшов, приклеїти його в вагу.

Я збирав цей спосіб: спочатку стикався з панелями на місці, після чого я захопив гід під ними, бо висота панелей була з зазором 1 мм з підлоги і я не знайшов більше варіантів.

Пила метровані фігурки для решти проміжків. Вона підстрижена краї і вирізати лавки, як потрібно з канцелярським ножем. Я отримав багато допомоги, так.

На краю екрана на стіні для естетики застрягають решту керівництва.

Кут примусив мене до довгого і болючого золи ... Для того, щоб вийшло, що нижній край для довжини необхідно обрізати під кутом, а нижній край для ширини повинен залишатися плоским. Нож канцелярії врятував мене. Але це не закінчилося там... Виявилося, що покласти на кут, як подрібнити непампінг ... Допомогла алюмінієва лінія і манікюр.

Нунси: запечені і пропущені ущільнювачі тільки з'єднання ширини з підлогою і кутом зсередини. Панелі не приклеюються один до одного і до керівництва, тому що не було занадто лази, щоб зробити точні вимірювання і все зберігається в трубі. За логікою буде приємно клеїти і з'єднання довжини з підлогою ... Але вона щільно лягає на ногах лазні під кутом і навіть не рухається при натисканні.

Помічники були працьовитими і дуже втомилися. Всі

Джерело: