Дорога до Печенги.

Коля знову.
46 фотографії

1,1 км Погода вранці не виходила, спочатку я не хочу йти. Хмарно.

2,2 км Але по обіду хмари розкинулися, вирішили почати, і особливо не lingering в будь-якому місці, піти в Спутник, адже багато обіцянок взяти фотографії місць, дорогих до серця.

3. У Перший відвідав село Абрам-Мис, навпроти Мурманського, на лівому березі бухти Кола. Під час Великої Вітчизняної війни тут стояли протиповітряні гармати, а пізніше льотці винищувача та бронебійної авіації. Місцеве населення майже забуте про це.

р.

4. У Ось вони. Ветерани та бурфори.

3250Р. 3700Р.

5. Умань Велика кількість бронебійних артилерійських екіпажів складається з жінок. Звісно, чоловіки були відповідальними.

р.

6. Жнівень І це нові системи захисту повітря, але й глибокі ветерани.

7. Про нас Це так нормати. гараж невеликий. Відновлення даних Таким чином, на одному з полігонів, вигинів вихованці інтернатурі, ретельно випаровується.

8. У Він. З іншого кута. «Приховати нас, Petrusha, на тракторі. Взяти нас

9. Навігація І викликається дорога. Я пам'ятаю час, коли дорога пішла в іншому місці, там був півострів-семі-земний майданчик, страшний шкарпетка, в деяких місцях - поміщений бруківками. Тепер шини іржі акуратно занурюють, занурюючи милі.

10. Стель пам'яті бійців. На в'їзді в Кульп'явр. Я дуже хотів бачити місця, де проходив юнацька молодь.
Кульп'явр (часто називається Kilp-Javr) - військове аеродром в Мурманській області, розташованому на 30 кілометрах північного заходу Мурманська в селі Кульп'явр. Офіційне найменування аеродрому - Мурманськ (Kilpyavr). Раніше Мурманська цивільна авіація була заснована на цьому аеродромі.
Це невелика база літака, що використовується 9-го ГвіАП (9-го Гвардійського авіаційного регулювання), який був озброєний літаком МіГ-19, Су-9 та МіГ-23М, у 1985 році був модернізований для забезпечення басейну бійців Су-27. Згідно з супутниковим зображенням, в березні 2007 року було 37 винищувачів в автостоянці. (Такен з Вікіпедії)

11. Тут настає рап. Місце проведення Не пропустіть. Немає такої контрольної точки до. До речі, аеропорт Мурмаш не був. Здійснили цивільну авіацію на Kilpjavr, здійснюючи перехоплення Це романтичний зараз. А потім був досить звичайним.

р.

12. Все правильно, нехай візьміть картину озера і перейдіть до Спутника.

р.

13.00 р. Киркінс-Відіяєво. Він був у Відяєво, що на базі Курського човна. Але прямо для нас.

3610Р. 4200Р.

14. Я не змогла зробити картину. Дух захоплює красу озер та їх кількість. Це Nyal-Yavr.

15.00 р.

до 1 2 3 4 5+

16.00 р. Ніал-Жавр пішов за. Ми отримаємо швидкість. Для долини Слави стоїть попереду.

17.00 р. Пам'ятник Stormtrooper. На лижах голі, тому атака літака з обох сторін працювала дуже важко. У немовляти не сховали. Тільки між величезними боулдерами-седі. Єдине місце у світі, можливо, де перевезення піхоти були розташовані не нижче рівня землі, але вище. Вони частково збережені.

р.

18 років Типовий береза для цих місць. Не плутати з Кареліном. Крім того, вони дуже схожі.

19.00 р. Це долина слави. Можливий спосіб технології в ті дні. Зараз. Для походів в тундру «робку» більше, ніж будь-які бетонні надолони і антитанкові ходові палички.

20. Найбільша артилерія для цих місць часу. Боротьба перебувала в лінії зору. Головне завдання було захоплення вершин пагорбів. Височина один збереглася. Але з атаки літака врятував гірше.

21. Він був таким, що десь.

22. Немає нічого не забутого. Визначені волонтери, пені, медсанбати та навіть допоміжні підрозділи 14 Армії. По дорозі ця армія вже була командована в Transnistria by General Lebed.

23. І в 72-му окремому, мій дядько вул. Л-т. Балуєв В.В. командував розвідувальну компанію. Тепер він знаходиться на Волкове кладовище, в Санкт-Петербурзі. Герой Союзу, лауреат Державної премії, капітан першого звання. Навпаки, мій останній загальний. Чумаченко Юрій Володимирович. Недбалість долі. Все до нормального. Можливо, хтось змусить назву «деер-скі бригади», але потім це – тут.
www.urokiistorii.ru/2010/12/pobeda-9
У нас були унікальні...

24. Все добре підтримується, особливо враховуючи поширення населення цих місць.

25. Звичайно, це пам'ятник. Але ви робите. Все тут збереглася і судиться. Допомагає суворість клімату. Тим не менш, є багато крихітних обелісків на пагорбах. Але майже всі вони фарбуються і очищаються.

р.

26. З іншого кута.

27. Ми працюємо на нашому сайті. Той факт, що тут було те, що лінія оборони пропущена не зовсім вірно, бо траншейна війна. Докладно достатньо для цих місць – дуже динамічні тактичні рішення та рухи.

28. І це поворот на Заозерську, тобто знаменитого Західного обличчя. Гарісон PLA. Ви можете прочитати його на Вікіпедії, океї?

Габаритний зображення

29. У цій долині була лікарня. Побили його нещадно. Про лікарів цієї лікарні є легенди. Майже будь-яка медсестра (за ветеранами) була снайпером і може піти в руки бій. Як нападники чекали кожну хвилину. І вони робили.

30. На шляху з'явився мутель. Він не був. На замовлення в кафе "100 горілка і оселедець хвіст". Немає! Просто пиво. І сказав, що це для того, щоб норвезькі та фіни вийшли до Мурманського, як можливо. Що можливо. Я сумніваюся.

31. Ці номери. Теплий. Поблизу - річка Титовка, а ліцензії можна оформити прямо на місці.

Р

32. Стилізована лапландія (Самі) чуга.

33. Фермерське господарство. Власники опинилися в пагорбах до вечора, вони не чекали.

34. Ну, перед чумою, охороняючи її. Це право. До речі, на півночі Рованіємі, такі амулети практично на кожному будинку. Недосвідчена око не бачить їх, але людина, яка розуміє їх відразу. Evil Power – “Бу Пасаран!”

35. Все, перейдіть до Печенги, ми лікуємо тільки нашим співробітникам.

36.00 Р Технологія зовнішньої обробки. Не металобрухту. Пам'ятники ручної роботи. Робота дорожнього працівника на Кулі складна і почесна. Але вони не сплачують багато. Не подобається 25 років тому.

(Б)

37. Другий трек. Я тільки бачив такі класи у підручниках.

38. Але тут в Арктики було взято першу битву на зелені. Тиждень після загального старту.

39.00 р. Час відмирає всі. Війна тут. Все було знайдено в цьому місці. І всі поховані.

40. Ви можете пам'ятати всіх на одному місці. На всі християни. Ми якось забуваємо все це.

41. Я не можу протидіяти фотографії. Гарний, це не так? Ці кольори всюди восени.

42. Супутник-Ніал. Ось контроль. Ні. Veterans-submarines прибув з Vidyaevo. Повний автобус. Ми пішли в Лінахемарі. Вони не допускаються в обох випадках. Ось ми йдемо. Сіре волосся – і ніхто не потребує, крім своїх спогадів.

43. Спробуйте перерву в морську бригаду. Вони мають гармату... На пестоні, як вона ??? БРДМ (МП). Як це?

44. Олег, шкода. Я не зламався. Але ваш будинок на вулиці Іванова знаходиться тут. Не дайте мені.

45. Супутник-Ніал. Я думав все було трахнув вгору. Ноп. Чистий і добре підтримується. Висновок на голові не в житті. Є майстер, є замовлення. До речі, можна побачити Печенігу на фоні. Походимо. Головна Мурманськ. Я все ще роблю.

46. Міст в Мурманську по всій бухті Коль. Проксимус Ми вдома.

54155834

Джерело: