Головна

Дмитро Чистопов
Брошка на південному сході столиці. Семінар розташований на території діючого заводу, де частина приміщення підприємства або порожня або довгадувала офіси та склади. У Москві виникають проблеми з квадратами, і є стільки відсутніх. Ілля Варламов і я не здався незаконно, тому нам довелося приховати від опіків, які шукали нас.
14 фотографії

1,1 км Завдяки пекарній трубі теплого основного, з якого заливається паром щедро (не слід відзначити, більше двох місяців), весь магазин занурюється в світлий туман.

2,2 км Я не здивився, якщо є багато фотографій і відео.

3. У Як я зняв цю панораму, два люди пройшли, шукаючи підозро в нас. На жаль, вони розповіли про двох фотографів.

4. У

5. Умань У цьому положенні я мав стояти і не переїхати на 15 хвилин, щоб три охоронці, які встигли поглянути в магазин, чат, курити пару сигарет і описати стіни. Це добре, що вони не отримали голову, і ми з'ясували, щоб вимкнути телефон.

6. Жнівень

208523

7. Про нас

Р

8. У

9. Навігація

10.

11.

12. Життєві люди не піднімалися, мабуть, дуже довго - трисантиметровий шар пилу і старого попляра вниз кладуть непристойно, він відчуває себе як прогулянка по перо або лісовому моху.

13.00 р. До речі, на території цієї рослини (але не це воркшопу) було знято кілька фрагментів для нашої Раші.

р.

14.

р.

Джерело: