Мад професор Ніколяс

Він проводить дивовижну наукову шоу для дітей, де кожна дитина бере участь в цікавих експериментах і тим самим навчає щось з фізики і хімії. Нещодавно Ілля Варламов зняв одну з своїх виступів.

23 фотографії

Після того, як Ніколяй шукав ідею канадської компанії і вирішив створити першу російську наукову шоу для дітей. Спочатку було одне невелике сухе-шоу, але з часом він почав додавати більше і більше експериментів. Програма включає в себе 14 наукових шоу і більше 70 експериментів. До речі, тепер Миколай можна побачити на коробках дитячих наукових наборів.

Найголовніший помічник і помічник професора Даша. Він постійно змащує її, joking і swearing. Даша - дуже хвора жінка.

Мад професор Ніколяс

Звичайно, найбільш ефектні експерименти з сухим льодом.

Мад професор Ніколяс р.

Я ніколи не бачив таких щасливих дітей.

Мад професор Ніколяс

Які найцікавіші місця, які ви граєте?
Дитяча колонія для ювенільних відбійників. Діти були досить дорослими, 16-18 років, і з'явився інцидент під час виконання. Я запросила одного з підлітків, щоб допомогти з класичним експериментом про те, як приводити яйце всередині фламка. Я даю фляску волонтеру, і в той же час з'являється поліція, і з'являється його фляск. В результаті мені довелося зробити весь експеримент, і хлопець просто став поруч з мною.

Мад професор Ніколяс

до У тролейбусі, який поїхав на булевардний кільце. Звісно, все це було з тієї причини, я продемонстрував експерименти в рамках екологічної кампанії «зелений тролейбус», розповів аудиторію про те, що вуглекислий газ.

Мад професор Ніколяс

06 мар

Мад професор Ніколяс

Веселка номер.

Мад професор Ніколяс

08 мар

Мад професор Ніколяс , Україна

09 мар

Мад професор Ніколяс

10 хв

Мад професор Ніколяс

11.

Мад професор Ніколяс

Заморожуйте троянду в рідкому азоті.

Мад професор Ніколяс

І розбити!

Мад професор Ніколяс р.

14.

Мад професор Ніколяс

Погода

Мад професор Ніколяс р.

16 мар

864045

17.00 р.

Мад професор Ніколяс

18 років

Мад професор Ніколяс р.

19.00 р.

Мад професор Ніколяс

Деякі експерименти виконуються самі. У чашках їх варять супер-смуг, потім виготовили черв'яки.

Мад професор Ніколяс

Микола, до речі, часто виконує безкоштовно, бере участь у благодійних заходах. Кілька разів радять дітей, які лікуються в РДКБ, дитячій клінічній лікарні університету імені Сеченова, Центру медичної допомоги дітям з Мальформаціями журавлини та вродженими захворюваннями нервової системи.

Мад професор Ніколяс

22.

Мад професор Ніколяс

Вартість шоу для класу становить близько 10 000 рублів, все залежить від програми.

Мад професор Ніколяс

Джерело: