Поблизу сниться вулкан. .

Фотооператор натуральний Ігор Шпільенок пише:

За 45 днів У Кроноцькому заповіднику м. Камчатка пройшла контрольно-вимірювальна служба.
Однак топонімія в цих пустельних місцях не дуже багата. У верхній картині всі топоніми асоціюються з словом «Кроноцький». Пуповинний, який називається Кроноцьким аеродромом (че аеродром буде окремою оповідання), знаходиться в Кроноцькій тундрі на берегах Кроноцького р., який протікає з Кроноцького озера (найбільшого свіжого водного озера в Камчатці) і протікає в Кроноцький затоку Тихого океану. Вище все це пишність піднімає правий конус найкрасивішого вулкана Камчатки – Кронотського пагорба. 16 років тому я бачив цей вулкан з вертольота, який летить, а потім я пообіцяв повернутися сюди протягом тривалого часу. Я прийшов тут кілька разів на періоди, починаючи від двох днів до більш ніж двох місяців, і це місце ніколи не розчаровує. Коли я пішов, цей вулкан почав мріяти про мене, і в формах, які я мріяв про його видалення, але не встигав.
Тепер, якщо мої плани справжньої, я проведе зиму тут. Тексти пісень, а це означає: Людина бере на себе, і Бог розмовляє, але мій продукт харчування розраховується до квітня або травня.
Більшість часу у мене є інспекторні обов’язки: патрулювання величезної площі, збирання інформації для «Хроніку природи» резерву, ремонт дилапідованого пулу і підготовка його до зими, зберігаючи перехідні хати в порядку. Але камера майже завжди з мене, і я маю щось, щоб показати вам.

5 зображень

Мій сучасний будинок. Поблизу мирно затирають на льодяній ведмедній родині.

Кроноцька річка у вересні... У нижньому лівому куті на березі протоки, де виданий дорожній конверж, видно невеликий дах пуповини.

Ви можете отримати лише на вертольоті.

Так ви можете подорожувати по місцевій тундрі в квітні-травні, коли вітер не потребує лиж.

Джерело: