Вольфсбург Автостадт

Користувач alex779 припинив роботу над проектами, продовжить його. По суті, показано дуже невелику частку чого в цьому музеї. Це не тільки музей автомобілів, які, судячи за фотографіями, змінили багато, але і цілий комплекс будівель, в яких різні бренди представляють свої проекти і влаштовують різні шоу.

Тут буде багато картинок. За сто. Коли я зробив. Будь ласка, не порушуйте колекцію.

Я був в Wolfburg 2 тижні тому і відвідав Autostadt. Відразу після приїзду на вокзал, ви перехрестите невелику площу і знайте себе на довгий міст через канал. І перше, що ви бачите на мосту, є гігантськими трубами заводу.

Вольфсбург Автостадт

Міст проходить над залізничними доріжками і платформою, де автомобілебудування може перевірити свої навички водіння СУВ.

Вольфсбург Автостадт

Міст пропонує прекрасний вид на основну будівлю автотаун. В середині мосту ви можете без вивчення міста. Поблизу головної будівлі є пір'я, де приємно човни з часом палички.

151568

Цей міст схожий на марину. Дуже красива будівля, на мій погляд.

Вольфсбург Автостадт

Вид будівлі з автотаун

Вольфсбург Автостадт

Аукціонне місто дуже демократичне. Після 6 п.м., кожен може прийти до головного корпусу, де температура підтримується на 25 С, і просто розслабитися. Підйомайте на цих матрацах і поїдьте до місцевих барів і ресторанів.

Вольфсбург Автостадт

Ви купуєте квиток на літак і ви отримаєте єдину пластикову картку, яку ви можете використовувати тільки кілька разів. Крім того, міський план видається з докладним описом де розташовано.

Вольфсбург Автостадт

Я відразу ж вирішив піти на екскурсію виробничих магазинів, які дуже важко, оскільки більшість місць на автобусі зарезервовані людьми, які купили авто і приїхали підбирати їх у людини. Я чекав 20 хвилин і взяв пару фото всього комплексу.

Вольфсбург Автостадт

Вид заводу зсередини Автотаун.

Вольфсбург Автостадт

І, нарешті, цей автобус прийшов разом, і з ним, розчарування. Зйомка в магазині збірки заборонено. Я пішов дивитися новий гольф 6 і гольф плюс побудувати з камери вимкнено.

Вольфсбург Автостадт

Екскурсія тривала рівно 45 хвилин. Тоді я пішов бачити місто самому. Дуже чистий і красивий. Квіткові клумби цвітуть незважаючи на місяць жовтня. Весь комплекс виглядає як гігантський парк.

Вольфсбург Автостадт

Я був першим, щоб відвідати павільйон Seat. Більшість людей мають, відверто, погана думка про цей бренд. Тому все зроблено в молодіжному стилі з великою кількістю різних ефектів.

Перший зал: всього кілька бамперів з нових моделей і різнокольорових (таких, точно різнокольорових) написів.

Херсон

Ми збираємося Просто клубна атмосфера. Гуд музика грає.

Вольфсбург Автостадт

У нижньому залі є коробка, де втомлені туристи можуть сидіти і дивитися футбол в дуже комфортних матрацах.

Вольфсбург Автостадт р.

А коли клієнт розслаблений і відпочиває, можна уявити авто. Є тільки 4 моделі в номері.

Вольфсбург Автостадт р.

Seat Amaranth є точною копія VW Sharan, Seat Exeo є точним копіюванням провідної моделі Audi A4. Під витяжкою, блок Audi і всі труби теж. Якщо ви дивитеся з боку або в салоні, немає різниці.

Сіт Леон Кубра Р займає окреме положення, так як повнота призначена сидінь.

Вольфсбург Автостадт

Це те, що таке місце для продажу автомобілів. Все в одному спокійному стилі...

Вольфсбург Автостадт

Після виходу будівлі відкривається вид на дитячий майданчик. До речі, можна ходити по всіх газонах.

Вольфсбург Автостадт

А потім ми йдемо на мій улюблений бренд, Audi. Їхній павільйон виглядає так скромно.

Вольфсбург Автостадт

На в'їзді новий Audi A1, забарвлений в тонах рятувальної служби на воді.

Вольфсбург Автостадт

Наступний 3-літровий Audi A4 TDI

Вольфсбург Автостадт

Це двигун, який знаходиться в цьому автомобілі. Дуже вражаючий розмір, до речі ...

Вольфсбург Автостадт

Крім того, є різні помічники, які будуються в нові моделі. Все чітко показано, що все можна торкнутися і висихати.

Вольфсбург Автостадт , Україна

Один з улюблених автомобілів Audi RS5.

Вольфсбург Автостадт

Наступний номер показує етапи розробки кузова автомобіля. Все зроблено з тих же матеріалів, які використовуються в реальному дизайні. До речі, було достатньо розумних людей, які зуміли копати в цій моделі.

Вольфсбург Автостадт

Далі відбувається спіральний відкритий пуповин, що показує розвиток автомобілів Audi. Ви бачите пульти, до речі? Вони всі приводяться в тій же темі, як автомобілі.

Вольфсбург Автостадт

Дивитися і побачити результат розвитку - Audi R8 V10 Spyder.

Вольфсбург Автостадт

Внизу.

Вольфсбург Автостадт

Ми виходимо з павільйону і подивіться, ой, на стіні вішалка, і відразу зникне.

Вольфсбург Автостадт

Але ми, без променів від маршруту, перейдіть до павільйону Шкода.

Вольфсбург Автостадт р.

На в'їзді ми зустрінемо лампочки, як це відповідає руху і постійно змінювати колір.

Вольфсбург Автостадт

Яскрава і простора всередині. Все в яскравих тонах. Вартість 4 авто.

Вольфсбург Автостадт

Для нової моделі виділено окреме місце - Škoda Eti

Вольфсбург Автостадт

Ще одна цікава деталь, на мій погляд, є моделі автомобілів всередині каркасів. Ось всі авто у всіх версіях, які коли-небудь були виготовлені Шкодою.

Вольфсбург Автостадт

Тепер ми йдемо до Лавругінського павільйону, але він закритий і просить приїхати в 15 хвилин до шоу. Ну, нехай піде коло навколо павільйону. І ми бачимо павільйон Audi з іншого боку.

Вольфсбург Автостадт

Це Ламба-павільйон з афарю. Так само цегла чорна.

Вольфсбург Автостадт

В'їзд виглядає темним, але можна зігріти. Особлива нагрівальна лампа.

Вольфсбург Автостадт р.

Всередині ви перед кліткою. Перед її очікуванням є люди. Крім того, існує постійна реклама різних моделей на декількох екранах.

Вольфсбург Автостадт

І за барами висить Ламань Мурциєлаго

Вольфсбург Автостадт

Починається світлове шоу з ефектами. Але спочатку ми попереджаємо про об'єм 130 децибелів. Музика + моторний роум + Звуки природи + запах горючих гумок, зміна запаху дощу. В принципі нічого особливого, але залишилися враження.

435052

Ми виходимо до 5-зіркового готелю. Ну, я почав там, бо я не маю.

Вольфсбург Автостадт р.

Далі починається вулиця доріг. Ось всі дорожні поверхні коли-небудь використовуються в Німеччині. Почати з дерев'яного (!) бруківки до покриття автобань. На фоні є вежі, де нові автомобілі чекають своїх власників.

Вольфсбург Автостадт

Першим є ріжуча кришка автобані. Зверніть увагу, скільки шарів є і які загальна глибина.

WOMAN: Я очолила для мого відображення, коли я не думаю про це.

Вольфсбург Автостадт

Далі йде стандартне покриття, винайдене в Англії на початку цього століття.

Вольфсбург Автостадт

Ну, остання — середньовічна дорога муди і пилу, яка лежить на залишках старовинних римських доріг.

Вольфсбург Автостадт

Далі йдемо в павільйон VW. До речі, найбільший павільйон.

Вольфсбург Автостадт

І найбільший, тому що ви йдете всередині, і є гігантський м'яч перед вами.

Вольфсбург Автостадт

Побачити 10 хвилин до наступного шоу. Ви можете чекати в таких комфортабельних кріслах.

Вольфсбург Автостадт

Ну, чекаю на мене, щоб зламати і я вирішив піти в наступний номер. Ви йдете в неї, і перше почуття, що ви отримали в кіно Чоловіки в чорному кольорі. Просторий білий номер і вид на ніс автомобіля.

Вольфсбург Автостадт

Це новий VW Polo GTI.

Вольфсбург Автостадт р.

Після короткого очікування двері повітряних гойдалок відкриваються як двері деяких чужорідних суден.

Вольфсбург Автостадт

Зберігати переміщення.

Вольфсбург Автостадт

Ліжко 360° кінотеатру. Не навіть ефект 3D. Все виглядає дуже реалістично.

Вольфсбург Автостадт

Тепер ми йдемо в музей і фотографуємо навколишнє середовище.

Вольфсбург Автостадт

Це те, що він схожий з афарю. Зейтхаус

Вольфсбург Автостадт

Павільйон Шкоди та вежі

Вольфсбург Автостадт

Попереду і подивитися легенду формули 1. Перший автомобіль з двигуном V16 розташований в середині автомобіля. Аудиторська аудиторія

Вольфсбург Автостадт

До речі, незважаючи на 16 горщиків, можна було лише закрутити 5,000.

Додано1 до [mergetime]1288272441[/mergetime]
Тут виходить кінець першої частини. Я не збираюся створити нову тему, я збираюся продовжити це приблизно 1,5 години.

Я представлю Вам своє бачення виставки Zeithaus, Premium Clubhouse та замку з парком людини на землі якого було побудовано цей завод.

Вольфсбург Автостадт

Продовжити перегляд.

Ми їдемо в Автомузею.

Вольфсбург Автостадт

Перед нею в скляних вітрах різні автомобілі. Наприклад, VW 411 Variant.

Вольфсбург Автостадт

Я починаю з розвитком відомого Beetle. Але не багато хто знає, що Beetle спочатку був розроблений Porsche.
1,1 км Прототип

Вольфсбург Автостадт

2. Прототип

Вольфсбург Автостадт

3. Прототип. Після незначних змін він увійшов до серії Volkswagen Beetle.

Вольфсбург Автостадт

Найвідоміші, але також популярні Fiat і Citroen C2.

Вольфсбург Автостадт

Поблизу знаходяться 2 авто. Мільйон Міні також на дисплеї.

Вольфсбург Автостадт

Це одна з дочок Фіат. Чи нагадує цей автомобіль нагадувати вас про що-небудь?

1,1 км

Вольфсбург Автостадт

2,2 км

Вольфсбург Автостадт

Далі 3 Beetles. Експорт (без поворотних сигналів і бічних дзеркал), Serial і Cabrio

Вольфсбург Автостадт

Крім того, в результаті спільної роботи Porsche і Volkswagen експонується. Так звані Волкс Porsche. Пиріг 914

Вольфсбург Автостадт

Ще один VW, який сильно нагадує вітчизняну автомобільну промисловість.

Вольфсбург Автостадт

Намагайтеся перетворювати гольф в СУВ. Гольф Країна

Вольфсбург Автостадт

У 2009 році цей правий привід Гольф був випущений, і дуже невелика серія. У салоні сучасні фурнітури і сидіння.

Вольфсбург Автостадт

Це 60 млн Фолц.

Вольфсбург Автостадт р.

І мій персональний улюблений шоу - Nardo. Двигун 12 циліндрів в пластиковому корпусі.

Вольфсбург Автостадт

Це блок всередині.

Вольфсбург Автостадт

Остання точка в самому місті. Полулюкс

Вольфсбург Автостадт

Коли ви входите, ви відразу ж отримаєте в дуже незвичайну атмосферу.

Вольфсбург Автостадт

Ви йдете вниз і ви бачите ...

Вольфсбург Автостадт Херсон

Бугатті Вейрон фарбують срібною фарбою. Кільце на фоні є значно розширеним відображенням світла від Bugatti.

Вольфсбург Автостадт

Ми залишаємо будинок і дивимося такий цікавий знак. Посмішка!

Вольфсбург Автостадт

На заводі знаходиться замок і сад. Чистий і добре підтримується.

Вольфсбург Автостадт

Він називається принцесою саду.

Вольфсбург Автостадт

У парку є сучасні клумби.

Вольфсбург Автостадт

А також тихий альтанок. Ніщо написано, спліт або зламаний.

Вольфсбург Автостадт

Вид замку з парку.

Вольфсбург Автостадт

Це кінець мого дня в автомобільному місті.

Вольфсбург Автостадт

Джерело: