820
Вольфсбург Автостадт
Користувач alex779 припинив роботу над проектами, продовжить його. По суті, показано дуже невелику частку чого в цьому музеї. Це не тільки музей автомобілів, які, судячи за фотографіями, змінили багато, але і цілий комплекс будівель, в яких різні бренди представляють свої проекти і влаштовують різні шоу.
Тут буде багато картинок. За сто. Коли я зробив. Будь ласка, не порушуйте колекцію.
Я був в Wolfburg 2 тижні тому і відвідав Autostadt. Відразу після приїзду на вокзал, ви перехрестите невелику площу і знайте себе на довгий міст через канал. І перше, що ви бачите на мосту, є гігантськими трубами заводу.
Міст проходить над залізничними доріжками і платформою, де автомобілебудування може перевірити свої навички водіння СУВ.
Міст пропонує прекрасний вид на основну будівлю автотаун. В середині мосту ви можете без вивчення міста. Поблизу головної будівлі є пір'я, де приємно човни з часом палички.
151568
Цей міст схожий на марину. Дуже красива будівля, на мій погляд.
Вид будівлі з автотаун
Аукціонне місто дуже демократичне. Після 6 п.м., кожен може прийти до головного корпусу, де температура підтримується на 25 С, і просто розслабитися. Підйомайте на цих матрацах і поїдьте до місцевих барів і ресторанів.
Ви купуєте квиток на літак і ви отримаєте єдину пластикову картку, яку ви можете використовувати тільки кілька разів. Крім того, міський план видається з докладним описом де розташовано.
Я відразу ж вирішив піти на екскурсію виробничих магазинів, які дуже важко, оскільки більшість місць на автобусі зарезервовані людьми, які купили авто і приїхали підбирати їх у людини. Я чекав 20 хвилин і взяв пару фото всього комплексу.
Вид заводу зсередини Автотаун.
І, нарешті, цей автобус прийшов разом, і з ним, розчарування. Зйомка в магазині збірки заборонено. Я пішов дивитися новий гольф 6 і гольф плюс побудувати з камери вимкнено.
Екскурсія тривала рівно 45 хвилин. Тоді я пішов бачити місто самому. Дуже чистий і красивий. Квіткові клумби цвітуть незважаючи на місяць жовтня. Весь комплекс виглядає як гігантський парк.
Я був першим, щоб відвідати павільйон Seat. Більшість людей мають, відверто, погана думка про цей бренд. Тому все зроблено в молодіжному стилі з великою кількістю різних ефектів.
Перший зал: всього кілька бамперів з нових моделей і різнокольорових (таких, точно різнокольорових) написів.
Херсон
Ми збираємося Просто клубна атмосфера. Гуд музика грає.
У нижньому залі є коробка, де втомлені туристи можуть сидіти і дивитися футбол в дуже комфортних матрацах.
р.
А коли клієнт розслаблений і відпочиває, можна уявити авто. Є тільки 4 моделі в номері.
р.
Seat Amaranth є точною копія VW Sharan, Seat Exeo є точним копіюванням провідної моделі Audi A4. Під витяжкою, блок Audi і всі труби теж. Якщо ви дивитеся з боку або в салоні, немає різниці.
Сіт Леон Кубра Р займає окреме положення, так як повнота призначена сидінь.
Це те, що таке місце для продажу автомобілів. Все в одному спокійному стилі...
Після виходу будівлі відкривається вид на дитячий майданчик. До речі, можна ходити по всіх газонах.
А потім ми йдемо на мій улюблений бренд, Audi. Їхній павільйон виглядає так скромно.
На в'їзді новий Audi A1, забарвлений в тонах рятувальної служби на воді.
Наступний 3-літровий Audi A4 TDI
Це двигун, який знаходиться в цьому автомобілі. Дуже вражаючий розмір, до речі ...
Крім того, є різні помічники, які будуються в нові моделі. Все чітко показано, що все можна торкнутися і висихати.
, Україна
Один з улюблених автомобілів Audi RS5.
Наступний номер показує етапи розробки кузова автомобіля. Все зроблено з тих же матеріалів, які використовуються в реальному дизайні. До речі, було достатньо розумних людей, які зуміли копати в цій моделі.
Далі відбувається спіральний відкритий пуповин, що показує розвиток автомобілів Audi. Ви бачите пульти, до речі? Вони всі приводяться в тій же темі, як автомобілі.
Дивитися і побачити результат розвитку - Audi R8 V10 Spyder.
Внизу.
Ми виходимо з павільйону і подивіться, ой, на стіні вішалка, і відразу зникне.
Але ми, без променів від маршруту, перейдіть до павільйону Шкода.
р.
На в'їзді ми зустрінемо лампочки, як це відповідає руху і постійно змінювати колір.
Яскрава і простора всередині. Все в яскравих тонах. Вартість 4 авто.
Для нової моделі виділено окреме місце - Škoda Eti
Ще одна цікава деталь, на мій погляд, є моделі автомобілів всередині каркасів. Ось всі авто у всіх версіях, які коли-небудь були виготовлені Шкодою.
Тепер ми йдемо до Лавругінського павільйону, але він закритий і просить приїхати в 15 хвилин до шоу. Ну, нехай піде коло навколо павільйону. І ми бачимо павільйон Audi з іншого боку.
Це Ламба-павільйон з афарю. Так само цегла чорна.
В'їзд виглядає темним, але можна зігріти. Особлива нагрівальна лампа.
р.
Всередині ви перед кліткою. Перед її очікуванням є люди. Крім того, існує постійна реклама різних моделей на декількох екранах.
І за барами висить Ламань Мурциєлаго
Починається світлове шоу з ефектами. Але спочатку ми попереджаємо про об'єм 130 децибелів. Музика + моторний роум + Звуки природи + запах горючих гумок, зміна запаху дощу. В принципі нічого особливого, але залишилися враження.
435052
Ми виходимо до 5-зіркового готелю. Ну, я почав там, бо я не маю.
р.
Далі починається вулиця доріг. Ось всі дорожні поверхні коли-небудь використовуються в Німеччині. Почати з дерев'яного (!) бруківки до покриття автобань. На фоні є вежі, де нові автомобілі чекають своїх власників.
Першим є ріжуча кришка автобані. Зверніть увагу, скільки шарів є і які загальна глибина.
WOMAN: Я очолила для мого відображення, коли я не думаю про це.
Далі йде стандартне покриття, винайдене в Англії на початку цього століття.
Ну, остання — середньовічна дорога муди і пилу, яка лежить на залишках старовинних римських доріг.
Далі йдемо в павільйон VW. До речі, найбільший павільйон.
І найбільший, тому що ви йдете всередині, і є гігантський м'яч перед вами.
Побачити 10 хвилин до наступного шоу. Ви можете чекати в таких комфортабельних кріслах.
Ну, чекаю на мене, щоб зламати і я вирішив піти в наступний номер. Ви йдете в неї, і перше почуття, що ви отримали в кіно Чоловіки в чорному кольорі. Просторий білий номер і вид на ніс автомобіля.
Це новий VW Polo GTI.
р.
Після короткого очікування двері повітряних гойдалок відкриваються як двері деяких чужорідних суден.
Зберігати переміщення.
Ліжко 360° кінотеатру. Не навіть ефект 3D. Все виглядає дуже реалістично.
Тепер ми йдемо в музей і фотографуємо навколишнє середовище.
Це те, що він схожий з афарю. Зейтхаус
Павільйон Шкоди та вежі
Попереду і подивитися легенду формули 1. Перший автомобіль з двигуном V16 розташований в середині автомобіля. Аудиторська аудиторія
До речі, незважаючи на 16 горщиків, можна було лише закрутити 5,000.
Додано1 до [mergetime]1288272441[/mergetime]
Тут виходить кінець першої частини. Я не збираюся створити нову тему, я збираюся продовжити це приблизно 1,5 години.
Я представлю Вам своє бачення виставки Zeithaus, Premium Clubhouse та замку з парком людини на землі якого було побудовано цей завод.
Продовжити перегляд.
Ми їдемо в Автомузею.
Перед нею в скляних вітрах різні автомобілі. Наприклад, VW 411 Variant.
Я починаю з розвитком відомого Beetle. Але не багато хто знає, що Beetle спочатку був розроблений Porsche.
1,1 км Прототип
2. Прототип
3. Прототип. Після незначних змін він увійшов до серії Volkswagen Beetle.
Найвідоміші, але також популярні Fiat і Citroen C2.
Поблизу знаходяться 2 авто. Мільйон Міні також на дисплеї.
Це одна з дочок Фіат. Чи нагадує цей автомобіль нагадувати вас про що-небудь?
1,1 км
2,2 км
Далі 3 Beetles. Експорт (без поворотних сигналів і бічних дзеркал), Serial і Cabrio
Крім того, в результаті спільної роботи Porsche і Volkswagen експонується. Так звані Волкс Porsche. Пиріг 914
Ще один VW, який сильно нагадує вітчизняну автомобільну промисловість.
Намагайтеся перетворювати гольф в СУВ. Гольф Країна
У 2009 році цей правий привід Гольф був випущений, і дуже невелика серія. У салоні сучасні фурнітури і сидіння.
Це 60 млн Фолц.
р.
І мій персональний улюблений шоу - Nardo. Двигун 12 циліндрів в пластиковому корпусі.
Це блок всередині.
Остання точка в самому місті. Полулюкс
Коли ви входите, ви відразу ж отримаєте в дуже незвичайну атмосферу.
Ви йдете вниз і ви бачите ...
Херсон
Бугатті Вейрон фарбують срібною фарбою. Кільце на фоні є значно розширеним відображенням світла від Bugatti.
Ми залишаємо будинок і дивимося такий цікавий знак. Посмішка!
На заводі знаходиться замок і сад. Чистий і добре підтримується.
Він називається принцесою саду.
У парку є сучасні клумби.
А також тихий альтанок. Ніщо написано, спліт або зламаний.
Вид замку з парку.
Це кінець мого дня в автомобільному місті.
Джерело:
Тут буде багато картинок. За сто. Коли я зробив. Будь ласка, не порушуйте колекцію.
Я був в Wolfburg 2 тижні тому і відвідав Autostadt. Відразу після приїзду на вокзал, ви перехрестите невелику площу і знайте себе на довгий міст через канал. І перше, що ви бачите на мосту, є гігантськими трубами заводу.
Міст проходить над залізничними доріжками і платформою, де автомобілебудування може перевірити свої навички водіння СУВ.
Міст пропонує прекрасний вид на основну будівлю автотаун. В середині мосту ви можете без вивчення міста. Поблизу головної будівлі є пір'я, де приємно човни з часом палички.
151568
Цей міст схожий на марину. Дуже красива будівля, на мій погляд.
Вид будівлі з автотаун
Аукціонне місто дуже демократичне. Після 6 п.м., кожен може прийти до головного корпусу, де температура підтримується на 25 С, і просто розслабитися. Підйомайте на цих матрацах і поїдьте до місцевих барів і ресторанів.
Ви купуєте квиток на літак і ви отримаєте єдину пластикову картку, яку ви можете використовувати тільки кілька разів. Крім того, міський план видається з докладним описом де розташовано.
Я відразу ж вирішив піти на екскурсію виробничих магазинів, які дуже важко, оскільки більшість місць на автобусі зарезервовані людьми, які купили авто і приїхали підбирати їх у людини. Я чекав 20 хвилин і взяв пару фото всього комплексу.
Вид заводу зсередини Автотаун.
І, нарешті, цей автобус прийшов разом, і з ним, розчарування. Зйомка в магазині збірки заборонено. Я пішов дивитися новий гольф 6 і гольф плюс побудувати з камери вимкнено.
Екскурсія тривала рівно 45 хвилин. Тоді я пішов бачити місто самому. Дуже чистий і красивий. Квіткові клумби цвітуть незважаючи на місяць жовтня. Весь комплекс виглядає як гігантський парк.
Я був першим, щоб відвідати павільйон Seat. Більшість людей мають, відверто, погана думка про цей бренд. Тому все зроблено в молодіжному стилі з великою кількістю різних ефектів.
Перший зал: всього кілька бамперів з нових моделей і різнокольорових (таких, точно різнокольорових) написів.
Херсон
Ми збираємося Просто клубна атмосфера. Гуд музика грає.
У нижньому залі є коробка, де втомлені туристи можуть сидіти і дивитися футбол в дуже комфортних матрацах.
р.
А коли клієнт розслаблений і відпочиває, можна уявити авто. Є тільки 4 моделі в номері.
р.
Seat Amaranth є точною копія VW Sharan, Seat Exeo є точним копіюванням провідної моделі Audi A4. Під витяжкою, блок Audi і всі труби теж. Якщо ви дивитеся з боку або в салоні, немає різниці.
Сіт Леон Кубра Р займає окреме положення, так як повнота призначена сидінь.
Це те, що таке місце для продажу автомобілів. Все в одному спокійному стилі...
Після виходу будівлі відкривається вид на дитячий майданчик. До речі, можна ходити по всіх газонах.
А потім ми йдемо на мій улюблений бренд, Audi. Їхній павільйон виглядає так скромно.
На в'їзді новий Audi A1, забарвлений в тонах рятувальної служби на воді.
Наступний 3-літровий Audi A4 TDI
Це двигун, який знаходиться в цьому автомобілі. Дуже вражаючий розмір, до речі ...
Крім того, є різні помічники, які будуються в нові моделі. Все чітко показано, що все можна торкнутися і висихати.
, Україна
Один з улюблених автомобілів Audi RS5.
Наступний номер показує етапи розробки кузова автомобіля. Все зроблено з тих же матеріалів, які використовуються в реальному дизайні. До речі, було достатньо розумних людей, які зуміли копати в цій моделі.
Далі відбувається спіральний відкритий пуповин, що показує розвиток автомобілів Audi. Ви бачите пульти, до речі? Вони всі приводяться в тій же темі, як автомобілі.
Дивитися і побачити результат розвитку - Audi R8 V10 Spyder.
Внизу.
Ми виходимо з павільйону і подивіться, ой, на стіні вішалка, і відразу зникне.
Але ми, без променів від маршруту, перейдіть до павільйону Шкода.
р.
На в'їзді ми зустрінемо лампочки, як це відповідає руху і постійно змінювати колір.
Яскрава і простора всередині. Все в яскравих тонах. Вартість 4 авто.
Для нової моделі виділено окреме місце - Škoda Eti
Ще одна цікава деталь, на мій погляд, є моделі автомобілів всередині каркасів. Ось всі авто у всіх версіях, які коли-небудь були виготовлені Шкодою.
Тепер ми йдемо до Лавругінського павільйону, але він закритий і просить приїхати в 15 хвилин до шоу. Ну, нехай піде коло навколо павільйону. І ми бачимо павільйон Audi з іншого боку.
Це Ламба-павільйон з афарю. Так само цегла чорна.
В'їзд виглядає темним, але можна зігріти. Особлива нагрівальна лампа.
р.
Всередині ви перед кліткою. Перед її очікуванням є люди. Крім того, існує постійна реклама різних моделей на декількох екранах.
І за барами висить Ламань Мурциєлаго
Починається світлове шоу з ефектами. Але спочатку ми попереджаємо про об'єм 130 децибелів. Музика + моторний роум + Звуки природи + запах горючих гумок, зміна запаху дощу. В принципі нічого особливого, але залишилися враження.
435052
Ми виходимо до 5-зіркового готелю. Ну, я почав там, бо я не маю.
р.
Далі починається вулиця доріг. Ось всі дорожні поверхні коли-небудь використовуються в Німеччині. Почати з дерев'яного (!) бруківки до покриття автобань. На фоні є вежі, де нові автомобілі чекають своїх власників.
Першим є ріжуча кришка автобані. Зверніть увагу, скільки шарів є і які загальна глибина.
WOMAN: Я очолила для мого відображення, коли я не думаю про це.
Далі йде стандартне покриття, винайдене в Англії на початку цього століття.
Ну, остання — середньовічна дорога муди і пилу, яка лежить на залишках старовинних римських доріг.
Далі йдемо в павільйон VW. До речі, найбільший павільйон.
І найбільший, тому що ви йдете всередині, і є гігантський м'яч перед вами.
Побачити 10 хвилин до наступного шоу. Ви можете чекати в таких комфортабельних кріслах.
Ну, чекаю на мене, щоб зламати і я вирішив піти в наступний номер. Ви йдете в неї, і перше почуття, що ви отримали в кіно Чоловіки в чорному кольорі. Просторий білий номер і вид на ніс автомобіля.
Це новий VW Polo GTI.
р.
Після короткого очікування двері повітряних гойдалок відкриваються як двері деяких чужорідних суден.
Зберігати переміщення.
Ліжко 360° кінотеатру. Не навіть ефект 3D. Все виглядає дуже реалістично.
Тепер ми йдемо в музей і фотографуємо навколишнє середовище.
Це те, що він схожий з афарю. Зейтхаус
Павільйон Шкоди та вежі
Попереду і подивитися легенду формули 1. Перший автомобіль з двигуном V16 розташований в середині автомобіля. Аудиторська аудиторія
До речі, незважаючи на 16 горщиків, можна було лише закрутити 5,000.
Додано1 до [mergetime]1288272441[/mergetime]
Тут виходить кінець першої частини. Я не збираюся створити нову тему, я збираюся продовжити це приблизно 1,5 години.
Я представлю Вам своє бачення виставки Zeithaus, Premium Clubhouse та замку з парком людини на землі якого було побудовано цей завод.
Продовжити перегляд.
Ми їдемо в Автомузею.
Перед нею в скляних вітрах різні автомобілі. Наприклад, VW 411 Variant.
Я починаю з розвитком відомого Beetle. Але не багато хто знає, що Beetle спочатку був розроблений Porsche.
1,1 км Прототип
2. Прототип
3. Прототип. Після незначних змін він увійшов до серії Volkswagen Beetle.
Найвідоміші, але також популярні Fiat і Citroen C2.
Поблизу знаходяться 2 авто. Мільйон Міні також на дисплеї.
Це одна з дочок Фіат. Чи нагадує цей автомобіль нагадувати вас про що-небудь?
1,1 км
2,2 км
Далі 3 Beetles. Експорт (без поворотних сигналів і бічних дзеркал), Serial і Cabrio
Крім того, в результаті спільної роботи Porsche і Volkswagen експонується. Так звані Волкс Porsche. Пиріг 914
Ще один VW, який сильно нагадує вітчизняну автомобільну промисловість.
Намагайтеся перетворювати гольф в СУВ. Гольф Країна
У 2009 році цей правий привід Гольф був випущений, і дуже невелика серія. У салоні сучасні фурнітури і сидіння.
Це 60 млн Фолц.
р.
І мій персональний улюблений шоу - Nardo. Двигун 12 циліндрів в пластиковому корпусі.
Це блок всередині.
Остання точка в самому місті. Полулюкс
Коли ви входите, ви відразу ж отримаєте в дуже незвичайну атмосферу.
Ви йдете вниз і ви бачите ...
Херсон
Бугатті Вейрон фарбують срібною фарбою. Кільце на фоні є значно розширеним відображенням світла від Bugatti.
Ми залишаємо будинок і дивимося такий цікавий знак. Посмішка!
На заводі знаходиться замок і сад. Чистий і добре підтримується.
Він називається принцесою саду.
У парку є сучасні клумби.
А також тихий альтанок. Ніщо написано, спліт або зламаний.
Вид замку з парку.
Це кінець мого дня в автомобільному місті.
Джерело: