Мерхеул - водоспади в Абхазія (22 фото)

Ми відпочивали цю осінь в Абхазії, але погода не була особливо встановлена: дощ, а потім буря на морі. Так що я часто мав піти кудись, не боятися з бодром і безсонням. Один з найяскравіших поїздок був візит до водоспадів біля села Мереул.

Всього 22 фото.

Ми проживали в Гагрінському районі, тому нам довелося доїхати до Мерхеулу на тривалий час - минулих Нових Атхос, через дилапсований Сухум і глибоко в горах по військово-сухумі зла дорога, що веде до Кодорі. Більше і більше грузинських і вірменських будинків були припинені.

2,2 км

Ехо війни тут чутно голосніше, ніж в дещо патчованих містах – будинки знищені до землі, з яких залишається тільки фундамент, всі будинки, але з порожніми очними розетками вікон – всі вони пекають через житощі. Ви не знаєте, де ви йдете.

3 хв

Р

На фоні всіх цієї дегустації було несподівано побачити кафе вміло збудовано прямо над гірською річкою, почуєте сучасну музику і запах шашликів і запечена хапурі.

4. У

Наш супроводжуючий вірмен розповів історію створення цього комплексу. Невідомо про те, що роки (але, очевидно, після війни) Вірменці та Абхазіяни почали будувати всі ці місти, веранди та оглядові колоди разом.

5 хв

р.

Коли робота була завершена, абхазіяни з словами «Це наша земля» висунули вірмени і почали проводити кафе самостійно. І я повинен сказати, незважаючи на погану дорогу, люди завжди, і для туристів це місце практично недоступне, найчастіше тут прогулянку місцевими

6 хв

Від шуму і перегніти всюди від висоти води тут просто незрівнянно. І майже всюди можна побачити руку людини – вода категорично спрямований, труби укладають всюди і зводяться дрібні канали.

7 хв

З підвищеної вологості мости злегка слизькі, вона страшна, щоб піти на висоту, і навіть на підборах, і навіть дивиться милуватися на всю цю красу.

8. У

Нижче, прямо під ногами вона стрімко тікає, потім гірська річка їдиш в каміннях і депресіях. Все яскраво, неможливе.

9. Навігація

672084 р.

І все навколо був вологий – каміння, земля, стовбури і гілки дерев.

10.

Тим часом наш ескорт згадує, що рідне село Мереула було ... І це не на всіх фітингах в моїй голові, як в такому красивому місці така фігура може виростити.

11.

Це дійсно незаймана краса.

12.

Тим не менш, дорога з металевими містками з дерев'яним покриттям. Але є сходи і кам'яний шлях.

13 хв

Я дуже хочу бачити все, особливо з людської діяльності все ще помітно.

14.

Не можна вдихати найчистішим вологим повітрям, голову обертається з висоти, а очі не можуть виглядати на краси гірської природи.

15.00 р.

І стає все більш складніше йти - ви повинні одягатися в підборах (ми спочатку збиралися в Нову Афону, але дісталися сюди) по цій катавлі: зліва на канал з льодовою водою, а праворуч - гірська річка.

16 мар

Звісно, в цьому місці, сила декількох туристів закінчується, вони зв'язують своїми ідіотичними стрічками з почуттям виконання і йдуть назад. Але ми не робили це пальцем, тому ми пішли, захоплюючи через загустки.

17.00 р.

Р

шум водоспадів і водоспадів, що залишилися позаду

18 років

Попереду було початок річки, що надходить з гір, кудись попереду, прокочували у скелях, це надзвичайна краса горж, утворюючи у співпраці з людиною ці потужні водоспади.

19.00 р.

Тепер ви можете повернутися, принципово не висить будь-які стрічки і намагайтеся greedily дивитися на все це жолоб природи.

20.

Війна пам'ять героїв, які впали за свободу Апсни в патріотичній війні 1992-1993 рр. У пам'яті Едіка Шианаа, наліт читати.
Для Абхазян, ця війна дуже важлива, вона все ще свіжа в пам'яті, сліди її скрізь. Таким чином, практично в будь-якому населенні пункти є пам'ятники, обелікси або лише такі пам'ятки.

21.

Це моє найяскравіше враження про подорож в країні душі – Абхазія.

22.

Джерело: