457
Лімо для президента. Шам. . .
Баша на тебе хлопці, сором'язлива на тебе! Голова держави, позиціонується як велика влада, подорожує по своїй країні і не соромиться приїхати до найпомітніших міжнародних форумів, як скромний помічник з під розвиненої бананової республіки, на «Меріна». Будь-який лідер країни, де є хоча б деякі автомобільні галузі, представить їх краще!
Президент штатів знаходиться на Каділлі, французькому цитруї, британський знаходиться на Ягуарах системи Daimler, а королева знаходиться на рулонах. Навіть італійці «Альфа» для потреб представників. Я, добре, це ваш. І ось Що п'яний Б.Н. в один раз сковзнув договір з Daimler-Benz та її дочкою Pullman? Чи варто відмовитися від Kemsk volost, курилів і половини запасів золота, якщо ми зупинимо покупку цих мильних коробок? Він навіть не називається лімузином, це розтяг, стандартний седан. Я хочу побачити розкішний, потужний автомобіль для нашого президента, щоб їздити по країні і світу. Делібератно руйнував маломасштабне виробництво на ZIL і GAZ, зроблено !!!
Останнім часом тема нового проекту ZIL, який, як, замінить поточну шамму, пропускає багато ресурсів. Я згоден з більшістю коментарів: - в профілі все ще нічого, і перед мамою Проекти.
Не дуже багато. Не думаю, що це Байан, який я постую. (І це не про фотографії.)
Він був відмінним варіантом на основі ZIS 110.
Він.
І більше.
Дизайнери ЗІЛ теж запропонували свої проекти і чимось прийшли.
перед виконанням зразків. Не так красиво, хоча.
ЗІЛ 4102
618717 р.
Джерело:
Президент штатів знаходиться на Каділлі, французькому цитруї, британський знаходиться на Ягуарах системи Daimler, а королева знаходиться на рулонах. Навіть італійці «Альфа» для потреб представників. Я, добре, це ваш. І ось Що п'яний Б.Н. в один раз сковзнув договір з Daimler-Benz та її дочкою Pullman? Чи варто відмовитися від Kemsk volost, курилів і половини запасів золота, якщо ми зупинимо покупку цих мильних коробок? Він навіть не називається лімузином, це розтяг, стандартний седан. Я хочу побачити розкішний, потужний автомобіль для нашого президента, щоб їздити по країні і світу. Делібератно руйнував маломасштабне виробництво на ZIL і GAZ, зроблено !!!
Останнім часом тема нового проекту ZIL, який, як, замінить поточну шамму, пропускає багато ресурсів. Я згоден з більшістю коментарів: - в профілі все ще нічого, і перед мамою Проекти.
Не дуже багато. Не думаю, що це Байан, який я постую. (І це не про фотографії.)
Він був відмінним варіантом на основі ZIS 110.
Він.
І більше.
Дизайнери ЗІЛ теж запропонували свої проекти і чимось прийшли.
перед виконанням зразків. Не так красиво, хоча.
ЗІЛ 4102
618717 р.
Джерело: