Постери "Послуга під контрактом" (7 фото)

Зображення плакатів для казахської армії

Дядько з великими зірками на епаулетах були переконані в моїх хороших намірах і знову не викликав мене до шостого поверху Міністерства оборони.

С ***

Це мій улюблений плакат. Може бути, тому що, безперечно, він зробив задоволення від військових.

Коли я бачив картину тварини в камуфляжу в архіві, я думав: Що таке ебать? Ну, якщо є питання, то є інтрига. Чому не використовувати його? Ну, я зробив. Я не можу визначити секс тварини з очей. Однак я вирішив, що кінь - це буде сміливо, в армійському порядку :-

Автор Іван Кравдоруб взяв тут

2 друк

З цим постером почалася «підконтрольна» виготовлення плакатів для казахської армії.

3 друк

По суті, останній постер, який, як і перший, пройшов всі етапи затвердження, дозвільні документи та оформлення в Міністерстві оборони. Починаючи з третього цензури-лімітера, тільки мій сенс самозбереження :-)

4 друк

Я також займав свою країну. Але не в черевики і Ушанка, але в команді творців, які створили образ для казахських збройних сил. Завдяки хорошій підтримці вищевказаних, великі ділекції не отримали в нашу роботу. І так я створив, щоб бути цікавим і веселим.

5 друк

Спочатку я дуже сподобалося фото себе (до речі, майже всі фотографії для плакатів були підготовлені фотографами в епаулетах - полковник Каїр Данбайнов і Корпораль Єрмек Сарбазов), а також текст прийшов з собою :-)

6 друк

Щоб бути чесним, це фото не зловило свою увагу спочатку. Не до тих пір, поки я помітив, що брав снайпер мав свої губи, зроблені :-) З тих пір, як ми не маємо держав, і геї в казахській армії, щоб покласти її злегка, не ласкаво просимо - тому, це місцевий солдат Jane :- Саме тому цей плакат був створений.

7 друк

І наша пара варіантів

Сталькер ручної роботи

Джерело: