Давня глибока торгівля

Останнім суботом, блогер макос відвідав ринок блохи. Я був дитиною. Ну, потім вони були в кожному кроці, і зараз вдень з вогнем і міроскопом буде важко знайти. Погода зіпсувала торгівлю, там мало людей. Але тепер я знаю, куди піти назад, щоб купити щось старе або просто горб.

15 фотографії

1,1 км За традицією не викинути старі речі, але перезбирання, була з нашими людьми практично завжди. Ну, насправді: послуга збита, залишилася одна чашка - ви можете продати її в сусід.

2,2 км У радянських роках часто загострилися, підкреслених для спекуляції і в будь-який спосіб перешкоджали позбавленню зайвих речей з прибутковістю.

3. У Останнім часом на блойних ринках і блойних ринках «відій» кілька років тому, здивовані всі з Москви. Навіть «пті» переїхали за МКАД.

4. У Цей поштовх знаходиться біля замку, на паркані, праворуч на шосе. Ще одна річ в тому, що зовні вона виглядає як регулярний ринок - або грокерма або будівництво. Не приїжджайте тут.

5. Умань Ринок охороняється. Безпека збирає припуск - 10 рублів за половину столу, 100 за стіл.

6. Жнівень Але навіть без них виникають конфлікти і лупи між торговцями, які вранці приймали більш вигідне місце - він стоїть на весь день. Так: «Так, я тут весь минулий тиждень» або спробам безпеки хабара.

р.

7. Про нас

р.

8. У Якщо ви не маєте грошей на нове дерево, але хочете відзначити новий рік весело – приїхати сюди і купити. Варто сто рублів, це позолочена ялинка!

9. Навігація Ви можете приїхати на ринок з вашими товарами, просто продати дилеру. Наступного дня, приїжджайте і побачте себе, але це два рази дорожче.

10. Для фотографів є також багато цікавих. Як професіонали.

Р

11. Так само, як для новачків.

12. Іграшки відіграли батьками і бабусями, масажисти ніг виробляють на одному заводі, як і векселі, пластикові Спаська вежа з новорічного цукеркового набору Кремля Різдвяного дерева-78 - все для вас на цьому ринку!

13.00 р.

14. СДА в листівках, ступінь доктора, отримав в 1963 році, і звичайно, чорний ікра. Більше того, радянський банк від неї. Ви можете покласти найприємніші речі там!

15.00 р.

Джерело: