Життя дав Трійці.

Электрауа пише:

Життя дав Трійці.
Так, він довгий час придумав назву. Вітаю на Троєщині сьогодні. На даху будинку по вулиці Марини Цвєтаєвої. На спекотному літньому дні я побував на спекотному літньому. Знімки дня в такому місці немає інтересу до мене, я покажу вам цей морозний вечір.

+10 фото

1,1 км Прекрасно блискучий автомобільний потік на Заслужений де Балзак.

2,2 км Як аматорський фотограф, я найбільше зацікавлений у спальних зонах. У них завжди є багато світлих, будинків і копників.

3. Інтерсекція Почесного де Балзак та Марина Цвєтаєва. Для роботи адміністратора в комп'ютерному клубі Марина Цвєтаєва. Відвідувачі та власник клубу увійшли до неадекватної групи ссавців, які створили багато незручностей у спілкуванні між собою, нормальною особою та ними. Він завжди зданий власнику, який я отримав зарплату на тиждень тому і в цілому сказав, що я запитую гроші так часто. І тоді довелося запам’ятати стандартні шліфи бідної худоби, такі як «Вишіть, що я кажу», «попадали у хлопці», «що?» навігувати настрій і побажання місцевих пасантів. Всі права, всі права. Хворобить говорити.

4. У

5. Умань

6. Жнівень Я дивлюся на цю картину і я розумію... Розгортається поле, скільки дахів ... Ви не можете потрапити в будь-яку точку. Якщо ви переїжджаєте в наступну і воля, фокус, все виглядає різним.

7. Про нас

р.

8. У

9. Навігація

10. Цей місяць я був досить розслаблений, дуже мало повідомлень, практично немає фотографії. Я обіцяє виправити і в найближчі дні, щоб показати нічний центр міста, але зараз, торговий центр "Comod" на Лівому березі.

Додано1 до [mergetime]1290974996[/mergetime]
Зареєструватися

Я додаю з себе - Я піду до Троєщини ... У нас є вираз. Троєщина — найвіддаленіший район Києва.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное