Незвичайний офіс: евакуація в годину

Кішки і павуки-пті, нови і вовки, ферети і змії ... Але редактори НЕДОСМІ дивилися не кількістю тварин на квадратний метр або навіть тим, що майже всі вони з'явилися тут шансом. Все в цьому офісі виконано так, що в будь-який момент часу після команди все від меблів до облікових документів зникне звідси. Крім того, це відбувається регулярно, 10-15 разів на рік.
65 фото незвичайного і цікавого офісу

Коли ми переїхали в, говорить Олександр, власник компанії, не було навіть вікон, тільки багато кімнат. Ми зробили ремонт протягом трьох місяців, але продали 30 відсотків. У серверній кімнаті, наприклад, зараз немає стелі, його працівник зламав, коли знімався діапазон над ним. Серед комп’ютерів в терарієвих умовах було 180 нових

Сова була імпульсом і майже єдиною покупкою. З'явилися інші тварини або були привезені тут. На жаль, або тимчасово.

Але вони не мають нічого спільного з вашим бізнесом.
Життя завжди було і буде тут. Дуже дякую.

Ми подарували наш безкоштовний графік. Співробітники повинні мати вектор в своїй голові, і для цього потрібно бути в офісі. Робочий день від 11 до 19, продавців від 10 до 19, немає репозицій для неприїзду, просто викликати і пояснити причину.

3610Р. 4200Р.

06 мар

07 мар

- Чи можу я взяти дошку?
Звичайно, ми вже видалили номери.
до І ми можемо принести нулі - конкуренти будуть ревнощі таких бюджетів. Або навпаки, зменшіть кілька разів. Дезінформація також є зброєю.
Ну, у вас є фотошоп, пофарбуйте щось пізніше.

р.

09 мар

Компанія не має єдиного стаціонарного телефону. Інтернет PBX переключає дзвінки до мобільних співробітників.
The Blue Room Combat Телефон з першої іракської війни.

Подарунок. Під ним люка в третьому вимірі і без підняття підлоги не обійтися.

р.

Платіжна картка.
Як довго буде залишатися на робочому місці?
- До тих пір, поки хтось побить її.

Для веселого жарту є також болт.

Припустимо, що обидва призи можуть бути присуджені одному працівнику.

15.00 р.

16 мар

17.00 р.

р.

18 років

Р

19.00 р.

Частина загального коридору

Готель знаходиться в декількох метрах від готелю.

22.

23.

Спочатку ми серйозно розглядали ідею мобільного офісу на автобусі. Постійно стоїть на Васильевському спуску і приводять до самих клієнтів.

А потім ми вирішили орендувати власний офіс.
- ??
- Ну, ми не можемо рекламувати це, тільки є сторінка на сайті, але це відбувається регулярно.
Як ви орендуєте офіс?
Конференції, корпоративні заходи. Ми навіть мали весілля!
до Де ви йдете з цим?

Все знаходиться в двоцільовому офісі. Освітлення підходить для вечірок і нормальної роботи.

Є два великі екрани тут. Сова клітини виготовляються з комерційного обладнання, вони можуть бути миттєво розібрані, зібрані і вішаються на них.

Тепер на цих полицях присутні експонати з останнього року акції «Гараж Доброго», або, можливо, щось інше.

Таблиці знімаються або розміщуються під лініями фуршету.
до Що про персонал?
Ми не хочемо нічого на столі.

У кожного працівника підписано кошторис, вони очищають все там. Не фіксуються комп'ютери, тільки ноутбуки, телефони, теж. Всі переїхали на склад. А є стільці для конференцій або барної стійки. Сходи, кальян допускається до диму.

- Як довго це приймати?
Якщо уповільнити, це 6 годин, але можна це зробити в годину. Я брекета, так що я купив собі хороший стіл.

Олександр натискає кришку, вона набуває плавно і навіть вогні виходять всередині:
Хто! І зробив. На дні колеса можна взяти його в будь-яку точку.

Чи є будь-який рельєф для режисера?
Вона має одну спробу чистити себе, тоді людина, відповідальна за захід, зробить це для неї.

Р

Склад, де офіс рухається на одному поверсі.

Спочатку ми економимо гроші, а другий офіс завжди в порядку. Чому ви думаєте, що тут є автомобілі?
- Як колекції?
Вони були придбані для одного проекту, але вони стоять тут так, щоб на підвіконні немає мес.

36.00 Р

Нюкль – стародавній офіс. Неподалік, Софія - це молода і дуже красива краса. Вона була знайдена в лісах вихлопних і катуваннях. Олександр навчає мене прасувати їх, натискаючи на голову, зверху вниз від пір'я. Вони розкачати і розкачати очі, відпочиваючи на долоні.

р.

38.

Кіт прийшов в холод минулого року. Тепер вона щеплюється і стерилізується. Почуття відповідального, кладе 2-3 мишей перед офісними дверима вранці, а іноді йде з живою, що показує трофей співробітникам.

597444

40.

, Україна

41.

50х50 подушок є одним з колекцій в офісі. Також можна знайти багато фотознімків і камер.

Сходова шафа - це копія пожежних втечу Стамбула. Колесо - замовник.

р.

44.

Було прийнято рішення зробити спортивні майданчики на даху, тому тут з'явилася душова кабіна. Але міцність стель не дозволила реалізувати цю ідею.

Вибрати 46 _

р.

47.

48.

48.

Дегу - Південноамериканський гризун ім. Рубліка. До $ або €.

51.

Р

52.

Хорека офісного менеджера мешкає тут тимчасово.

р.

Новий холодильник спеціально витриманий і відступається на одну подію, і тепер фарбується чорною фарбою і використовується для фуршетів.

55.

Арнольд великогабаритний крав. Я просто змінив свою шкіру і я відчуваю себе чудово.

р.

57 км

58.

Тарантула Родрігуз і Джонні. Тут багато пташиних павуків, але тільки один з них небезпечний, відпочинок токсичний. Кожен отримав тут різні способи, один навіть приніс з офісу Рамблера, де він пішов співробітником, який залишив компанію.

Вони годують їх крикетами. Кухонні таргани несмачні і токсичні.

61 661 р.

62.

63.

64 кв.м.

65 хв
Це офіс технології гри.

Джерело: