Морозиво і перший лід

Зима цього року в Воронежі прийшла різко. До 26 листопада погода була позитивною, на 27-му при +1 ° С знизився перший сніг, потім на 29-му його заливають більше, але температура не впадала нижче -5 ° С. І так, як замовлено, 1 грудня в широкому денному освітленні, відразу подрібнюють -18 ° С, а вночі термометри приштовхують до -22 ° С! У п'яти годину ввечері я лежаю роботу і, проїжджаючи минуле Воронезького водосховища, приглушеного на увазі. Здавалося б, вода прокинулася до кипіння – такі випаровування троянди з її поверхні! І це проти задньої частини криво-червоного заходу! Я думав, що в такому випадку морозильна камера буде льоду на водоймі завтра, і що процес зняття льоду повинен бути фотографований.

17 фото через muph

Морозиво і перший лід

02 мар

Морозиво і перший лід

03 мар

Морозиво і перший лід р.

04 мар

Морозиво і перший лід

05 мар

Морозиво і перший лід

06 мар Це Чернавський міст. Один із символів Ґе Воронеж.

Морозиво і перший лід

07 мар У 1768 р. м. Чернавський міст згадується як дерев'яний міст. У 1909 р. було побудовано бетонний мост, який був знищений під час війни у червні 1942 р. У 1959 році стартував новий чорнявий міст. У 1972 р. Воронезький заповідник був створений на Воронезькому річці, яка стала серйозною проблемою для мосту: опори почали згорнути, так як в їх споруді використовуються солоні добавки-пластифікатори. У 1989 році стан мосту було задекларовано надзвичайні ситуації і влада вирішила його перебудувати.

Морозиво і перший лід

08.03.2014 р. Покоївка, зроблено.
Тільки 19 років.

Морозиво і перший лід

09.03.2015 р. Ми будували тимчасовий міст на 6 років. Потім, протягом тривалого часу і наполегливо, вони розбили аварійний міст і зведені нові опори з урахуванням руху приводу з тимчасового мосту. Всі роботи були загрожені бути завершені 2003 року, але процес затримував трохи, і в результаті міст повністю реконструйований тільки 24 жовтня 2009 року.

Морозиво і перший лід

10 хв

Морозиво і перший лід

11. Фрагмент променаду.

Морозиво і перший лід

12. Тут у нас є люди, які заважають ХСВ, скління парканом замку своїми іменами.

Морозиво і перший лід

13.00 р. Уважний зчитувач, ймовірно, вже помітив дивні трикутні будинки на іншому березі.
Це Scarlet Sails.

Морозиво і перший лід

14.

Морозиво і перший лід

15.00 р. Погляд сходів - це сітчастий пальчик. У літній час тут з'явилася насолода катер Москва-16.

Морозиво і перший лід

16.00 р. Ось як він виглядає ближче. Док, не катер.

Морозиво і перший лід

17.00 р. Це все, насправді. Повернувшись до автомобіля, я не можу проти іншої картини скелета мосту, а в наступний день на льоді вже сходження на найбільш ебать бров рибалок і почав свердлити отвори в ній.

506543

Джерело: