Морозиво і перший лід

Зима цього року в Воронежі прийшла різко. До 26 листопада погода була позитивною, на 27-му при +1 ° С знизився перший сніг, потім на 29-му його заливають більше, але температура не впадала нижче -5 ° С. І так, як замовлено, 1 грудня в широкому денному освітленні, відразу подрібнюють -18 ° С, а вночі термометри приштовхують до -22 ° С! У п'яти годину ввечері я лежаю роботу і, проїжджаючи минуле Воронезького водосховища, приглушеного на увазі. Здавалося б, вода прокинулася до кипіння – такі випаровування троянди з її поверхні! І це проти задньої частини криво-червоного заходу! Я думав, що в такому випадку морозильна камера буде льоду на водоймі завтра, і що процес зняття льоду повинен бути фотографований.

17 фото через muph

02 мар

03 мар

р.

04 мар

05 мар

06 мар Це Чернавський міст. Один із символів Ґе Воронеж.

07 мар У 1768 р. м. Чернавський міст згадується як дерев'яний міст. У 1909 р. було побудовано бетонний мост, який був знищений під час війни у червні 1942 р. У 1959 році стартував новий чорнявий міст. У 1972 р. Воронезький заповідник був створений на Воронезькому річці, яка стала серйозною проблемою для мосту: опори почали згорнути, так як в їх споруді використовуються солоні добавки-пластифікатори. У 1989 році стан мосту було задекларовано надзвичайні ситуації і влада вирішила його перебудувати.

08.03.2014 р. Покоївка, зроблено.
Тільки 19 років.

09.03.2015 р. Ми будували тимчасовий міст на 6 років. Потім, протягом тривалого часу і наполегливо, вони розбили аварійний міст і зведені нові опори з урахуванням руху приводу з тимчасового мосту. Всі роботи були загрожені бути завершені 2003 року, але процес затримував трохи, і в результаті міст повністю реконструйований тільки 24 жовтня 2009 року.

10 хв

11. Фрагмент променаду.

12. Тут у нас є люди, які заважають ХСВ, скління парканом замку своїми іменами.

13.00 р. Уважний зчитувач, ймовірно, вже помітив дивні трикутні будинки на іншому березі.
Це Scarlet Sails.

14.

15.00 р. Погляд сходів - це сітчастий пальчик. У літній час тут з'явилася насолода катер Москва-16.

16.00 р. Ось як він виглядає ближче. Док, не катер.

17.00 р. Це все, насправді. Повернувшись до автомобіля, я не можу проти іншої картини скелета мосту, а в наступний день на льоді вже сходження на найбільш ебать бров рибалок і почав свердлити отвори в ній.

506543

Джерело: