Чому ви не були в курсі вдома?

Як наші побутові члени з любов'ю і турботою про нас намагаються (як вони вірять) позбутися від різних непотрібних побутових сміття. Старі вінілові записи, висушена пара лиж, спалений залізною дошкою, бавовняні матраци ...
І кожен раз ми стаємо стопором, коли ви не знайдете в звичайному місці цього або того, що було тихо пиляти в паніці за останні 10 років, але зараз вам потрібно.
І звичайно, ми проводимо (кілько) на наші дорогі половинки, з ідіотичним питанням на їх думку: «Дир (сірий), і ви не бачили (а) мій «це», що я хотів (а) виправити (продати, змінити, дати, взяти на дачу, кинути себе)? ?
До цього меркантиту ми зазвичай відповіли: "Збережіть вас забути?" Я кинувся в трахеші вчора (а) (а) дала його сусіду Вівку, взяв її до моєї матері в Барнаулі, зробив кактус підставку з неї).
І в цей момент ми починаємо... в слово, сама пальма, якось перетворюється в кулак, і я хочу, щоб зникнути відразу (збережити мій “і”), але немає ніде бігти і занадто пізно. Навіть якщо "й" був прийнятий до сміття може хвилина назад.
У мене (не перший, але недавній) випадок, я втратив підсилювач і антена з радіотелефону. При зменшенні вартості мобільних послуг, я (як більшість) практично припинив використання телефону «місто». Я тільки платжу за те, що я маю. І продовжувач радіо (радіотелефон), який вартість мене $ 800 в 2002 році (з реєстрацією в Goschatnotnadzor) приймав почесне місце в пансіонатах серед інших культових речей останнього тисячоліття (фіксатор стрічки, магнітний рекордер VHS, відеокамера VHS). І так, коли мій вірний почав ще одну преросійсько-параноїдну атаку «велике прибирання» квартири з усіх непотрібних ясен, вона потрапила до антени цього радіотелефону. Все було упаковано в заводські коробки, в тому числі цей однометровий алюмінієвий труба, фарширований електронікою. Дружина, без мислення двічі і без навіть відкриття пакету, щоб переконатися, що може бути щось необхідне і цінне, приймала і кинула це, так як вона здавалася їй, «денна лампа» на смітнику. Коли я попросив її, чому вона подумала, що вона була ртутною лампою, тому що у нас немає одного вдома, вона сказала: «Не потрібно принести непотрібні нещільності в будинок». Тексти пісень, а це означає: І в будь-якому випадку, це ваш дорогоцінний камінь - викинути його!
Це логіка.
Але з'явився скукл. Я відразу ж побігти зовні (добра реакція) і в трьох стрибках я знайшов себе біля сміття. Біля них кладуть мирно тонку картонну коробку з антеною. Очевидно, що після того, як лежачи весь день в пам'яті місцевих «металістів» і джентів, ніхто не зацікавив її. Хто хоче боротися з ртуті?
Це зараз. Напишіть, як у вас є такі «очищення» і що ви втратили недавно в результаті нападів рейдерів близькими на «блок Батьківщини»?
Вважайтеся, це Новий рік. Будьте на вашій охороні, зробіть перевірку свого «спокійного», щоб не було зайвих і питань про необхідність утримати старе радіо або компресор за акваріум на балконі.

Джерело: