573
Незвичайний офіс: чорні монітори
Я гордо писав, як боротися з телефонним агентом, який не викликав дому на час. Як він погасив його після його несправедливих питань, кажучи, це був огляд управління, і він повинен піти в HR прямо зараз і писати заяву. Я думав, що я позбавляв фірму поганого працівника і її невідповідної професії. Я соромлюся зараз.
24 фотографії авторами
- Чому ти засвоюється? - Задайте мені сліпий довідковий центр.
Я знаю, що всі ці люди були сліпими.
до Що було змінено?
Це не те, що я б сказав їм...
- Немає необхідності. Коли людина відчуває недбалість, вона приниження.
- Але я погорнув її! Чи є багато роботи для візуально порушених?
Це майже нічого, крім цього.
Найбільший call-центр Європи для людей з обмеженими можливостями. Два будинки можуть зайняти 2 400 осіб одночасно. Цілодобово. Тексти пісень, а це означає: Я прийшов тут вночі.
Схема евакуації Брайл. Це, мабуть, самий незвичайний план я бачив.
Зона відчуження між ними. Не пропустіть тут, всі переїжджає суворо в провулку.
Але жовті кола, які приклеюються на дверцятах магазинів, не означає вхід, але скло. Не помітив її. Дверцята відрізняється великим помаранчевим півколом навколо ручки. Якщо він складається з двох половинок, то він круглий.
Всі двері підписані, можна спробувати читати напис з наступним фото.
Р
абетати
, Україна
На трасах спеціальні позначки навпроти проходів
р.
Виходи мають яскраві припускні індикатори з обох сторін.
Телемаркетинг, опитування, обслуговування замовлення та оновлення бази даних - основні послуги Tele-Course
Чи відрізняються від пам’ятних?
Тільки тому що вони не мають альтернативи. У телемаркетингу є артисани, і є агенти з Бога, ви назвали ремісцем, вона не потребує можливості гакти клієнта, тільки дізнатися про необхідність в обслуговуванні.
Далі я просто скажу, «Чи не потрібно. й
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Синя коробка - це дисплей Брайля, що відображає текстову інформацію з екрану комп'ютера. Пристрій, схожий на лампу, є сканером документа, вони потім читають в навушниках з механічним голосом, швидкість читання може бути налаштована. Інтернет доступний, але деякі сайти закриті.
Як слухати блоги та форуми? Також є тверда «нік», «час», «дата», «свержик», «вибір», «віддалений»...
до Старі комбінації клавіатури ще не скасовані - Я назвав комбінації, які дозволяють стрибати, наприклад, тільки на перших рівнях коментарів.
3208897
Групи столів і кімнат поділяються за проектом. Дещо продають рекламу, доставку води та бухгалтерські програми. Компанія «Сінгле Соціальний телефон» пропонує послуги з залучення клієнтів цифрового телебачення для Beeline.
Тут працюють новачки навчального центру. Тренер Ольга Івановна – психолог з колишніх операторів, також сліпий.
Планування території, навчається орієнтуватися. У кожному залі є соціальні працівники з розрахунку одного соціального працівника на десять співробітників call-центру. Вони можуть бути контактовані для супроводу / з станції метро або поїзда і просто для допомоги.
Фото
Натюрморт
прихована
Р
їдальня
р.
їдальня 2
- Навіть каси і шахрайські шахи?
Брайл - це все, навіть дартс.
-?
гімнастика
р.
Ну, тут незвичайний офіс. До речі, саме тут було, що мільйони дзвінків на пряму лінію з Путіним були отримані вчора, а не в красивій студії, які показали на ящику.
Закінчення
р.
Джерело:
24 фотографії авторами
- Чому ти засвоюється? - Задайте мені сліпий довідковий центр.
Я знаю, що всі ці люди були сліпими.
до Що було змінено?
Це не те, що я б сказав їм...
- Немає необхідності. Коли людина відчуває недбалість, вона приниження.
- Але я погорнув її! Чи є багато роботи для візуально порушених?
Це майже нічого, крім цього.
Найбільший call-центр Європи для людей з обмеженими можливостями. Два будинки можуть зайняти 2 400 осіб одночасно. Цілодобово. Тексти пісень, а це означає: Я прийшов тут вночі.
Схема евакуації Брайл. Це, мабуть, самий незвичайний план я бачив.
Зона відчуження між ними. Не пропустіть тут, всі переїжджає суворо в провулку.
Але жовті кола, які приклеюються на дверцятах магазинів, не означає вхід, але скло. Не помітив її. Дверцята відрізняється великим помаранчевим півколом навколо ручки. Якщо він складається з двох половинок, то він круглий.
Всі двері підписані, можна спробувати читати напис з наступним фото.
Р
абетати
, Україна
На трасах спеціальні позначки навпроти проходів
р.
Виходи мають яскраві припускні індикатори з обох сторін.
Телемаркетинг, опитування, обслуговування замовлення та оновлення бази даних - основні послуги Tele-Course
Чи відрізняються від пам’ятних?
Тільки тому що вони не мають альтернативи. У телемаркетингу є артисани, і є агенти з Бога, ви назвали ремісцем, вона не потребує можливості гакти клієнта, тільки дізнатися про необхідність в обслуговуванні.
Далі я просто скажу, «Чи не потрібно. й
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Синя коробка - це дисплей Брайля, що відображає текстову інформацію з екрану комп'ютера. Пристрій, схожий на лампу, є сканером документа, вони потім читають в навушниках з механічним голосом, швидкість читання може бути налаштована. Інтернет доступний, але деякі сайти закриті.
Як слухати блоги та форуми? Також є тверда «нік», «час», «дата», «свержик», «вибір», «віддалений»...
до Старі комбінації клавіатури ще не скасовані - Я назвав комбінації, які дозволяють стрибати, наприклад, тільки на перших рівнях коментарів.
3208897
Групи столів і кімнат поділяються за проектом. Дещо продають рекламу, доставку води та бухгалтерські програми. Компанія «Сінгле Соціальний телефон» пропонує послуги з залучення клієнтів цифрового телебачення для Beeline.
Тут працюють новачки навчального центру. Тренер Ольга Івановна – психолог з колишніх операторів, також сліпий.
Планування території, навчається орієнтуватися. У кожному залі є соціальні працівники з розрахунку одного соціального працівника на десять співробітників call-центру. Вони можуть бути контактовані для супроводу / з станції метро або поїзда і просто для допомоги.
Фото
Натюрморт
прихована
Р
їдальня
р.
їдальня 2
- Навіть каси і шахрайські шахи?
Брайл - це все, навіть дартс.
-?
гімнастика
р.
Ну, тут незвичайний офіс. До речі, саме тут було, що мільйони дзвінків на пряму лінію з Путіним були отримані вчора, а не в красивій студії, які показали на ящику.
Закінчення
р.
Джерело: