418
Шахта №946
27 зображень + листи.
Він нарешті пішов знову. У середу я спостерігали, як збираються речі на шахті No 946 (це будівництво зворотних відмерлих торців за Марини Гроу та продовження на північ). У мене є багато подібних фотографій під катоком, але я не був підземелля більше шести місяців.
1,1 км Команди, які приходять за телефоном.
2,2 км Контроль пістолета.
3. У Лівий дистиляційний тунель. Виявилося, що це другий пусковий майданчик - тобто перші включені мертві кінці до тимчасової стінки (що трохи далі). А тепер після проходження нового тунелю з бочки до дистиляції тунелів і реконструкції рухомих доріжок введено в експлуатацію ще 200 метрів.
4. У Унітаз майбутнього GO.
5. Умань Я подарую фалоімітатор з роботами в камері металоконструкцій. Ліворуч OVU, праворуч — вентиль.
6. Жнівень OVU – головний дренажний завод.
7. Про нас Підготовка металевої ізоляції для монтажу в тунелі з свердловинами.
8. Вентсбург.
9. Навігація Право дистиляції тунелю. На праву фото є колишня блискітка з хреста до ЛРТ. Вона застрягає зараз.
3610Р. 4200Р.
10. Ось робочий хрест. Право, ПРТ. Ліворуч, 946 гармат. Тепер цей перехрестя буде перероблено, а підіймаються галереї. На межі існуючої підстанції 40 метрів за спиною.
11. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
12. Тут буде новий кордон десь за тролейбусами.
13.00 р. У ПРТ все готове до монтажу залізничних трас.
14. Старовинний підхід тунелю від стовбура до дистиляції тунелів.
р.
15.00 р. Направо йде новий тунель, прохід якого завершився минулого тижня.
16.00 р. У зв'язку з тим, що спорудження Люблінки додатково на північ буде забезпечено.
17.00 р. Прохід під проводом забій. Була блиск.
18 років Класичний Метрстроєв Shield.
Р
19.00 р. Лоти Шити і конопель! Але протягом місяця буде бетонний лоток і принесе красу.
20. І це новий подарунок фалоімітатора з новим підходом таблиці.
21. І це те, що LPT виглядає так прямо зараз.
р.
22. Камера, де буде затвор. На ПРТ. Для заповнення лотка на пресовані 80 куб. м бетону.
23. На шляху до зброї.
24. Електромагнітний локомотив.
25. Перегляд з клітки.
26. Зброя 60 метрів глибоко.
27. Практично люблять мазолей. Ventkiosk і вхід в STP на будівельному майданчику.
Зареєструватися
Джерело:
Він нарешті пішов знову. У середу я спостерігали, як збираються речі на шахті No 946 (це будівництво зворотних відмерлих торців за Марини Гроу та продовження на північ). У мене є багато подібних фотографій під катоком, але я не був підземелля більше шести місяців.
1,1 км Команди, які приходять за телефоном.
2,2 км Контроль пістолета.
3. У Лівий дистиляційний тунель. Виявилося, що це другий пусковий майданчик - тобто перші включені мертві кінці до тимчасової стінки (що трохи далі). А тепер після проходження нового тунелю з бочки до дистиляції тунелів і реконструкції рухомих доріжок введено в експлуатацію ще 200 метрів.
4. У Унітаз майбутнього GO.
5. Умань Я подарую фалоімітатор з роботами в камері металоконструкцій. Ліворуч OVU, праворуч — вентиль.
6. Жнівень OVU – головний дренажний завод.
7. Про нас Підготовка металевої ізоляції для монтажу в тунелі з свердловинами.
8. Вентсбург.
9. Навігація Право дистиляції тунелю. На праву фото є колишня блискітка з хреста до ЛРТ. Вона застрягає зараз.
3610Р. 4200Р.
10. Ось робочий хрест. Право, ПРТ. Ліворуч, 946 гармат. Тепер цей перехрестя буде перероблено, а підіймаються галереї. На межі існуючої підстанції 40 метрів за спиною.
11. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
12. Тут буде новий кордон десь за тролейбусами.
13.00 р. У ПРТ все готове до монтажу залізничних трас.
14. Старовинний підхід тунелю від стовбура до дистиляції тунелів.
р.
15.00 р. Направо йде новий тунель, прохід якого завершився минулого тижня.
16.00 р. У зв'язку з тим, що спорудження Люблінки додатково на північ буде забезпечено.
17.00 р. Прохід під проводом забій. Була блиск.
18 років Класичний Метрстроєв Shield.
Р
19.00 р. Лоти Шити і конопель! Але протягом місяця буде бетонний лоток і принесе красу.
20. І це новий подарунок фалоімітатора з новим підходом таблиці.
21. І це те, що LPT виглядає так прямо зараз.
р.
22. Камера, де буде затвор. На ПРТ. Для заповнення лотка на пресовані 80 куб. м бетону.
23. На шляху до зброї.
24. Електромагнітний локомотив.
25. Перегляд з клітки.
26. Зброя 60 метрів глибоко.
27. Практично люблять мазолей. Ventkiosk і вхід в STP на будівельному майданчику.
Зареєструватися
Джерело: