Кінотеатр похмілля

Фільми часто показують ситуації, коли вчора персонажі були дуже добре, і наступного ранку він став дуже поганим. У Росії напередодні Нового року святкування якого в нашій країні простягається на краще 10 днів, похмілля досвіду героїв світового кіно може бути більш корисною, ніж коли-небудь.
8 випадків через gzt
WOMAN: Мені здається, що тема нескінченна – розвивати і розвивати її.

Символ Бруце Вілліс в третій Die Hard був змушений зберегти світ на наступний ранок після гарного напою. Герой так сердився, що він звинуватив начальника поліції і головного вілли Саймон, що їх поведінка «пробив його ідеальним похміллям. й

Р

Renee Zellweger відігравала героїну фільму на основі книги Bridget Jones Diary, який зустрівся з 1 січня з словами: Перший день нового року був день жаху. Я ще не можу вірити ще один рік почав для мене в одному ліжку в будинку батьків. Прогулянка по будиночку в будь-який день, підібравши похмілля. й

Хуг Лорі (Hugh Laurie) Jeeves (Stephen Fry) мав чарівний еліксир, щоб зцілити його майстер від впливу рясного вибачення дня до, включаючи перець і сирі яйця.

Один день, встановлений для виходу наступного року, є про відносини Емі та Декстера, які провели тільки ніч і день разом з 1988 року, але погодилися побачити один одному з 15 липня щороку. Кар'єра Dexter поступово захоплюється через його перевикористання ліків і спирту.

Бруце Вілліс відігравав репортер-алкоголь з Нью-Йоркського такслоїду Петро Фольво у 1990 році фільм на основі роботи письменника Тома Вольфа «Фіри замбії»

Вітнале (Річард Е. Грант), символ фільму «Вітнале і Ме» про двох безробітних алкогольних акторів, один раз сукцинтно описав одну з його численних похміллях: «Я відчуваю, як свинячі щити в голові».

У першій частині «Бакалаврської партії в Вегасі» (випуск другого заплановано на 2011 рік) з Едом Хелмсом (виставленими) і Захом Галіфянкісом, групою старих друзів, які вирішили відсвяткувати останні дні свободи перед весіллям одного з них прокинувся в розкішному готельному номері, де в ванній кімнаті знаходиться курка, тигр, а в туалеті відсутній винний торжет. Що сталося до дня, вони зрозуміло не пам'ятають.

Р

У класичній радянській комедії The Diamond Arm, Lelik (Anatoly Papanov) обґрунтовано зауваження пана Козоєва (Андрі Миронова), що шампанське п'ять вранці тільки аристократами і дегенераціями.

Джерело: