Птичкам нужна помощь

У блогах було закликати птахів. Наприклад: www.liveinternet.ru/users/ 2222091/post145718039
Птахи в неприємності, потрібна допомога
«Я» природи є страшною катастрофою для пікчуків, це справжній голод. Птахи мають дуже швидкий обмін речовин, їх потрібно часто їсти. І тепер, нічого. Всі свої поставки покривають скоринкою льоду, що не можна проникати. Все під льодом - насіння дерева, гора золи, все.
Корисне предки пікчука не можуть потрапити під кору дерев, де вони можуть отримати черв'як. Вони можуть бути збережені з нержавіючої плями солі.
Якщо птахи не допомогли, вони загинуть.
Важко, хто може, потрібно зробити корми, заповнювати їх харчовими продуктами.
Якщо ми не допоможемо птахам, природа знову подарує нам літо. У разі відсутності зимогливих птахів забезпечується потужні відриви гніздо, і ми ризикуємо бачити мертві дерева по всьому місту і в безпосередній близькості.
Репост.

Я вирішив відповісти. Я не зателефоную нікому. Але якщо хтось вирішує підключитися, знати, що робити кілька годівників від непроваджених матеріалів - один раз спрайт. Якщо ви google, ви отримаєте багато порад. Я використовую пачки різних калібрів і старих чайних пакетів. Зміцнення ребра з будівельною стрічкою. Вони також захищені гострими краями в розрізі пляшок. Як блок дошки і стовпи я використовую запасні частини з шафи і т.д. Одного разу, коли на балконі висить сноуборд (хоча балкон зіпсує перо, добре, приїжджає). А потім виходите з ребеткою і вішайте решту. Я сподіваюся, що мій маленький любить цей жарт. Одне з найяскравіших вражень мого дитинства – як мій батько і зробив птахофабрику і прикріпив його до дерева.

Я не впевнений, що я повинен поставити це на порталі розваг. Я не фанат дикої природи, хоча.
Ви просто повинні допомогти. Крім того, спеціальні зусилля не вимагають - вішайте годівниці, але заповніть, якщо хлопчики не ріпляться.
І що птахи їсти криву - добре, я не думаю

Джерело: