Служба порятунку, мережа MegaFon і люди

Джерело

Так само, як і раніше.

Я пішов сьогодні з дружиною, щоб відкрити гірськолижний сезон в Токсово. На шляху назад (на 16.00 п.м.), після залізничного руху, біля місцевої школи я помітила чоловіка, що лежить на боці дороги. Я звернувся з дружиною, перевернувшись, ми повернулися - ми побачимо пристойно вшитий чоловік мертвий п'яний (не скажеш, що він не стоїть на ногах, руки більше не простягається, але в свідомості). Я зателефоную рятувальній службі (112), у мене є мережа "MegaFon" - я чую: "До підключення до служби порятунку, натиснути один, викликати ... натиснути два", і т.д. Тоді є MEGAFON SERVICE PRESIDENT!!!! Далі все це англійською мовою і в другому турі! Мій телефон – “гармін-асус nuvifone m10” з сенсорним екраном, який не активний після підключення.

Я займав телефон дружини з регулярною клавіатурою (і мережі МТС) і дивом! МТС (з того ж номера) з'єднує в живому оператору рятувальників відразу, без будь-якого «Пошти один»!

Я поясню ситуацію в відповідь: "Всі дні на 8-813-03" Я занурю цей номер - він зайнятий, другий раз - він знову зайнятий. Я зателефонував на 112. «Ми не можемо допомогти, зателефонуйте регіональному амбулаторії 8-813-03» Четвертий раз я закликав швидку допомогу, я чую: «Досвід між школами і садком?» Так? Ми знаємо. Але ми маємо лише три автомобілі і всі залишені на інших дзвінках. Коли вони прибувають, ми надішлемо йому, але це не буде найближчим часом. У той же час візьміть його десь теплим, добре, в лобі школи. Закрити? І там немає? Ну, думають про щось... ?

Що це - у всій області ми маємо три пороги?!

Я не можу рухати чоловіка самостійно - руки не розтягувати, але він хвилі їх (доспішно думає, що він робиться) повинен дати йому йти - падає назад. Будь ласка, допоможи пастору - він працює. Ось, дива – новий жовтий кія Соренто прибуває (на щастя, я не дізнався більше про цей чоловік), людина виходить і починає активно допомогти в сальвації. У процесі виходить те, що сестра його назвала амбулаторією, випадково проходячи час назад (!). Після того, як викликав амбулаторію, він назвав його. І він має свого роду хобі - він врятував більше десятків людей і величезну кількість покинутих собак. За його словами, ймовірність прибуття швидкої допомоги на такі дзвінки близько до нуля. Два з нас драпірують чоловіка до школи, де світильники знаходяться в вікнах. Ми перетягуємо їх до воріт, вирушаємо всередину – є два діди, пояснимо ситуацію до них – ми попросимо їх залишити на підлозі людину, і що амбулатор вже на шляху. Ті з матюгасом: "Це сервісне приміщення!" Поверніть його, де ви отримали його! Ні одна з гонни. Ви не знаєте, що це смерть собаки! Що робити? Ми знову приїхали до залізничного переправи надії про те, щоб залишити чоловіка на стенді залізничних працівників – ті: «У нас немає місця» (це дійсно немає місця – номер 2х2 метрів). Моя аїда зламала з тиредом «Про трахнув радянський пролетаріат і що Путін є їх президентом».

Ми бачимо п'ятиповерхову будівлю на відстані - ми вирішили принести її в передню кімнату і залишити її поруч з акумулятором. Принесіть його до цього будинку. Всі передні номери, звичайно, закриті. Інтеркоми на двері. Ми починаємо рекрутувати квартири - одна відповідь, стара жінка веде розмову: "Як я збираюся поставити його в передній лінії - він поціне нам там!"
Повідомляємо, що якщо вона не пускає її, то буде мертве тіло і пучок лежачи перед нею завтра, беручи всі заяви мешканців. Вона відкриває двері і ще більше, виходить з квартири, показує найсвіжіші акумулятори, обіцяє дзвонити назад швидкої допомоги і каже, що незабаром її нефрика прийде і стежте за все.

Займав мене близько 40 хвилин (і чоловік лежав на боці жвавої дороги в середині села, поки зупинка не менше години і половина). За цей час ніхто не приєднався до нас, і ніхто не зацікавив нас.

На тему...

Джерело: http://