Виставка - Знак якості

35 фотографії.
Зареєструватися

Дизайн, який ми повинні знати і які ми можемо гордість, є позиція кураторів нової виставки в Санкт-Петербурзі. Назва «Позначки якості» говорить більше про зміст виставки. Ось історія країни в кращих прикладах досягнень радянського дизайну, авторами яких були такі майстри як Татлін, Малевич, Мухіна.

Ностальгія за минуле є найбільш невиліковною формою ностальгії. Довгий на батьківщину може бути відхилений від повернення до батьківського дому, але життя, як говорить пісня, неможливо повернути назад і час не зупиниться на даний момент. Хоча це саме те, що треба зупинити час, принаймні в космосі 200 квадратних метрів, організатори виставки вирішили.

Я любила виставку. Шукаю експонати, я постійно зловила себе мислення, що я пам'ятаю ці речі в дитинстві.

Наприклад, я пам'ятаю той самий педальський автомобіль на дачній ділянці друга, я був жахливо ревнощим з нього.

5. Умань

І це робота Вери Мухіна. Її мозковий кліщ - збите скло - наймасштабніший об'єкт радянського життя. Для того, щоб відсвяткувати свято в цілому. І це також пояснення того, чому об'єкти повсякденного життя, задумані дизайнерами як щось естетичне, перетворилися в їх повну протилежність. Але було також нестача сировини, а вимоги до зниження вартості масового зразка за будь-якої вартості, а пріоритет кількості над якістю.

«Ми хочемо, щоб люди розуміли, що незважаючи на дуже складні умови праці, ці люди, а не через, але часто суперечать системі, створені дивовижні речі», – розповідає організатор виставки Ірина Журавльва.

Проста гра "Сайська битва", але навіть силуети суден контролюлися військовими спеціалістами. Вони не повинні бути такими радянськими. У галузі створено концепції дизайну Entire. З метою гармонізації автомобілів, автомобілів з тривожними годинниками.

Ось чому, наприклад, пилосос може бути схожим на штучний супутник, і супутник до пилососа.

У 50-х роках не було дизайнерів в офіційних радянських документах. Фахівці з технічного та естетичного дизайну. І коли слово з'явився, в кінці вісімдесяти років, оригінальний радянський дизайн потопився в хвилях імпортних споживчих товарів. І тепер нам необхідно хоча б зберегти пам'ять.

Моя бабуся все ще має портативний патіфон, як це, тільки старше.

, Україна

І синій пилосос (тільки зелений) Я сам прокинувся рік тому, що мій бабуся продовжив утруднено вакуумувати їх, а не новий, миючий пилосос.

13.00 р.

14.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

Я навіть прут на такий мопед ... один раз, тому що мій дід розібрався його і зробив поміщик.
Колеса від нього все ж лежаться в мансарді.

р.

20.

21.

(Б)

22.

21.

22.

доб.

23.

24.

25.

р.