Чи є ми тремтлінг або ми маємо право?

«Якщо ваші думки не можуть бути виражені без мату, швидше за все, ці думки не повинні бути виражені у всіх. й

Це мій адміністратор, з форуму ORT в листі про заборону (у сенсі заборони назавжди) відправлено.
Ось мій лист з модераторами «першого» після того, як я був назавжди заборонений під псевдонімом «xyilo».
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Банк (Перший канал: Форум)
Ви відправили лист через форум на форумі.1tv.ru/index.php
Відправник: AlexTV
І: [нек]
Цитата: Пашол nah- eh- lan--- Ваш весь форум, як ORT, є колекції деградованих свердловин, [видалений] ... Ви не заборонили мене, але себе, і за довгий час і назавжди. Два призи до вас за сором'язливі ... izm і суворе повсякденне життя «шістка» «Першого Аналу»...
- Відповідь:
Ви будете сердитися)
Перший канал адміністрування: Форум не несе відповідальності за зміст цього листа!
до
[нек]
Мат – це найсвіжіші інструменти російської лексики, які повинні бути оброблені як скальпель, коли вам можна зашкодити. (Bespyatkin "MZ")

Що таке ебать? Де ви живете, в Ліхтенштейні або Ватикані? Ви в Росії. Покажіть мені більше, що в туалетах станції потрібно обприскувати дезодоранти і покласти мийки.
Де наш сервітовий і Середній російський гордість? Подаруйте мені хоча б один іноземний, навіть гламурне слово, яке може висловити потреби і прагнення громадянина Росії або гостьового працівника з Таджикистану. Добре, ім'я його.
Прийняття за ебать Fuck і Shit, немає нічого, так само, як не існує супер похідних (деклінація, випадки ... (вони, звичайно, але не функція)). Поор Гоблін, це гордість виправити дефектність Голлівудського ланцюгу у його перекладі.
І головна інтонація і форма очей в момент промовлення слова, принаймні ебать!
Ви дивитеся чоловіка, що потрапив на голову на дверному важелі в мікроавтобусі Gazelle? Ви розумієте слова, що він говорить з вуха, але так чітко і виразно, що ебать?
Він в болі. Він багато болю. І всіх болить.
Не в Європі.
У Америці люди черуби. Куннінг, бразенові черби з слова HER. Тому що вони отримують жир, банкрут і знають слова атему.

Ми не дбаємо. Ми не дбаємось, незалежно від статі. Як ми віримо в... що ебать ми віримо? Захопити що.
Головне знати, що сказати після виборів щодо депутатів «заморожених». А коли ти стаєш простіше витрачати гроші на житлово-комунальні послуги, ти зробиш щасливий видих – «Щоб ви, я буду мати пиво, ебать, для відпочинку...»

Виконувати і знайти правду без мату складно і матеріально неправильно. Нема правди. Спаситель - сказав він Що сказав він, ви знаєте? Ні, ви не можете, тому що ті бастарти, які обертаються сценаріїв, щоб порадувати їх вузькі естетики, спотворені важливі слова.
На останню вечерю, апостолами були вбиті Ісусом. Вгадайте, що вони були збиті про те, коли вони дізналися один з них був щуром?
На початку було слово. І слово було три літери. І ми живемо з цим словом на тисячі років, пройшовши через більш ніж одну зміну економічного становлення. У СРСР вони любили половинку, і завдяки йому, європейський фашизм був розірвав з точкою.
І п'ятирічний план на трьох і BAM і Dneproges - все через "чорти каблука". ! ! ! !

Сучасність, в якому ми застрягаємо, як летить, можна назвати просто одне слово - харчування. Чи знаєте ви?
Поставити президент, він знає, але через протокол собакам, які накладаються цими, він не може відповісти на те, що олігархи повинні робити і де вони повинні йти. Хто знає, і вони роблять. На роботі з громадським транспортом та нарадами.
Але на деяких сайтах банани використовуються для мату, на з'їздах всіх сторін вони говорять мовою, яку ви хочете відрізати і порізати.
Пушкін, Тургенев, Чехова, Єсенін, Маяковський – всі боби люблять взуттєвики (чому тільки взуттєвики?). Так вони наші Сонця, не Білл Гейц або Сорос.
Коротко, підсумуючи те, що було сказано, я проголошений - Fuck конвенції і недоторканності! Захопити лупи і витончені слова.
Все буде ебать, якщо ми відкриваємо правильну капусту і заповнюємо наше мовлення з великим і містким російський мат.

Джерело: