На велосипедах на льоді Baikal

Письменник Тархан:
Сонце настає. Повний фотозвіт про подорож на льоду Байкал на початку січня 2011 року!

Отже, на четвертому з січня 2011 року сон перетворився в мету. "" Спочатку я хотів піти самостійно. Велосипед в машині і йти. Але якщо один пішов на дорогу, це обов'язково весело. Перший виклик був позитивним. Моя Стара друга підтримала ініціативу, а наступного ранку ми, в двох шоломах (або в двох велосипедах) зліва на Мале море. На льоду на велосипедах було тільки одне бажання: їздити з МРС (який знає) до Хужра (який знає)
34 фотографії

Так, на четвертому з січня 2011 року прибув з великого відпочинку (йшов до Аршана, вдихнув повітря), зрозумів, що у мене вже прийшла мрія. Приходьте вірно. За кілька років я думав, що це буде приємно їздити на велосипеді.

194976.

2,2 км Ось карта наших рухів.

3. У Так: в 14.00 місцевий час я прибув у МРС, залишив машину в першу туристичну базу, отримував наші велосипеди і пішли. Тим не менш, кілометр повинен буквально вирізати на нозі на зламаних дрібних, але гумок.
Ви можете побачити цей нерівний лід на малюнку, і ви також можете побачити гладкий лід на відстані.

8657766

4. У Досягнення льоду рівня (до 20-25 хвилин, перевезені велосипеди на себе), ми пішли. Слід зазначити, що я влітку циліндра, і звичайно, ні, ні мій партнер не маю ніяких зимових добавок, пристроїв та шпилькової гуми. Про її пізніше.
Друга година поїздки: МИ!!!

5. Умань Тут на такому льоді, щоб піти навіть на необрізаному каучукі, це задоволення!

6. Жнівень Питпади: про кілометр або два юних бейкальський лід почав стати не тільки тапочки. Я не знаю слово, яке точно вказує на ступінь слизькості льоду. На фото, на відстані можна побачити гори - це Сармін Горж, звідки відкривається Великий вітер Сарма. За допомогою цього льоду шліфують до стану глобальної тапористості.
У цій картині є справжній лід. Я маю на увазі, заморожена вода.

7. Про нас Ускладнений рух. На такому льоді ви не можете нічого гострого: різко дихати, різко педалі, різко перетворювати рульове колесо, як правило, перевернути, дивитися навколо, кашель. У будь-якому випадку велосипед відразу зламається, як молодий кінний непробуваний.
Це насправді шина, що ви подорожуєте. Мій лівий, товари праворуч.

8. У Але навіть ці незначні незручності не змогли пригнічувати цуценя радості бути в цьому ісі

9. Навігація

10. Це дивовижні речі, які нас оточують. Після водіння кілька кілометрів ми вирішили випити моркву. І подумайте в той же час: ми будемо йти далі на полірований лід або на землі.

(Б)

11. Ігор готує чайну вечірку, накачав коліс.

р.

12. І це знімки з берега.

13.00 р. Поки я перекачував коліс, що майже несподівано трапилося: Я зняв кіп на задньому боці одного велосипеда.
На льоду. По суті, в середині Baikal. До деяких людей 30 кілометрів, до інших 10 кілометрів:)
Але! Вранці на машині я кинувся в рюкзаку 2 (TWO!) запасних камер, тому невелике непорозуміння не змогло подальшу подорож. Камера була безпечно замінена і переїхала.

14. Вони вирішили піти по Ольхону, адже кількість паданих на льоді значно перевищило кількість подихів і висихання, виконаних в період переміщення на місце першого відпочинку.
В цілому захід виловив нас під час розробки про другий кілометровий диск на острові. Зимова їзда, я кажу вам, не літня їзда. В той час як сонце було блискучим, це було близько мінус 20 Цельсій. Зручний і хороший. Після заходу температура почала скидати (Я думаю, десь до мінуса 25-27), і велосипед добре прокочував тільки з гірки. На рівнинній місцевості їзда була схожа на їзду в літо.

15.00 р. Подальший рух на острові продовжується в темряві і сонної тиші.
Але щоб бути чесною, задоволення цієї поїздки дивовижна! Старе небо, темрява, що переходить в далеку дорогу і десь біля дихання другу, також подолання труднощів з повільно, але обов'язково заморожувати мастило в всіх крутних вузлах є великим )
Якщо ми прилипаємо до часу, то прибули на острів близько 16.30-17.00. До 19:00 мовні питання почали виникати у свідомості... разом з підходом втоми. Якщо головна незручність при поході на льоді є заспокійливістю, то водіння взимку над грубим рельєфом їзда взимку над грубою місцевості )
Про годину пізніше я вирішив зателефонувати другу. На цій точці ми покрили острів близько 20 кілометрів. Тіред. Але не холодно. Тому що це як тренажерний зал.
Відповіли дзвінки та інший кінець. Я запитав про наявність будь-якого самохідного транспорту (переміщення було трохи більше 10 кілометрів, але вона, просто у випадку, якщо я нічого не обіцяв, але обіцяно називати, і ми пішли.
Через десять хвилин Артур (який назва людини, яка “зробила” нам можливість піти на велосипедах) повідомив, що є ЧіпіДале, який готовий залишити. Ми не відмовляємо.
Уазік приймав нас біля Ільги (див. карту) і благополучно доставлено в табір, де вона чекала на ванну...
Після такої поїздки я не можу навіть змусити відчужитися почуття. Це свого роду.
Силентно знімається боєприпаси. В'яжемо ванну. Сильно пропарюється. Сонячна вечеря. В спирті я не пив його. І було добре. Подруга, яка чекала нас на таборі, розуміючи все без слів.

3610Р. 4200Р.

16.00 р. Уранці з'явилася близько 11 годину.
Ось як ми скидаємо наші велосипеди.

3610Р. 4200Р.

17.00 р. Це вид, який відкрився вранці.

18 років Це було простіше. Відносно простий. Майже всі частини тіла не згиналися.
2.5 км від табору до Хужюра, ми поїхали з повним непорозумінням того, як ми педаль загалом.
У Хужрі, відповідно, прийшов до Нікіта Бенчарова. Микита. Ми не можемо відмовитися від обіду.
Ігоря загарбників у рефекторській садиби Микити

1972-1686

19.00 р. Кілька картин природи озера Байкал Манор Нікіта

р.

20.

21.

22.

23. Відповідна доріжка була на відстані приблизно 35 км. Альтарнатива: 38 км на лід.
Після обіду всі варіанти були веселими.
Для ряду причин. Основна причина: як і раніше нічого не хвилює.
Походимо на самотужки: єврей.

24. Я

25. Ігор

26. Ми їздили в Оуазіці, насолоджуючись тим, що ми збиралися в Оуазіці, і реалізували: І Olkhon є великий...
Стопування і виготовлення шедеврів також не було бажання. Для нічого не було зруйновано.
На малюнку нижче є стрілка: звідти ми піднімалися з льоду до острова вчора. І вони пішли на дорогу (з того, де була взята картина)

27. В той час як ми були водіння, ми вирішили не переїхати на лід на Оузіці, але закінчити це коло з гідністю. Саме тому Ouazik поїхав нам на перетин. Від острова до материка.
Це як кораблі і пороми взимку.

28. Це задоволення, щоб подорожувати на такому льоді. Що ми зробили. Ми отримали на наших велосипедах і пішли на материк через Olkhon Gate.

29.

30. Я поїхав і насолоджуюся ним.

31. Він стояв на лід і насолоджувався себе.

р.

32. Я теж пішов, і я впевнений, що він насолоджувався.

33. І ми були хорошими і тихими.
(У цьому місці я хочу зустріти себе.) Але - Я не буду.

34. А потім був автомобіль, який поїхав нам додому. А ніч. І новий місяць.

316117

Джерело: