Ферма Бундіна, рибальство в Астраханській області.

Ферма Бундіна Астраханська область, розташована на правому березі Волги, між селом Солодники та кам'яним яром.
У 1993 році мій батько і його друг Михайлоч прийшов з Волгограда на риболовлі в ці прекрасні місця і той же вечір, на берегах Волги, по вогнем, було прийнято рішення побудувати риболовлю.
Через далекі родичі прийшли до голови колективної ферми, і він дозволив вибрати будь-яке місце на фермі. Місце було обрано на березі Волги, викопані стовпи, витягали дріт, тут і на дачній ділянці.
Я був 16 рік. У нашій сім'ї був UAZ "pill", тому він став нашим постійним помічником. Мій батько і я завантажив в нашу УАЗ тридцять пакетів цементу, пара лопаток, старе каштанове і п'ятнадцяти зварних форм Mikhalych для блоків і пішов, щоб побудувати наш рибальський будинок.
За два тижні ми проживали в УАЗ-вану, забрали воду з Волги, пісок безпосередньо з берега і відразу заважали розчином, який утворився в блоки. Після того, як блоки кладуть на сонці місяць, ми приїхали і почали класти будинок. На тижні складаємо коробку, ще тиждень на дах і прикраса інтер'єру і зараз готовий наш ловлячий будинок. Потім прикріплюють веранду, заливають бетоном поверху, ставлять столик з звареної металевої рами і дверцята, заповнені лінолеумом.
У наступні роки ми пішли риболовля там і вздовж шляху навколо будинку були завершені кухні, сіни і шафи. Це трохи Шанхай.
Тепер я 33 роки, я не жив у Волгограді протягом трьох років, але я ще пам'ятаю ці моменти миру, коли ввечері на веранді ви п'є чай після риболовлі, вогонь тріщини поруч, і місячний шлях відображає на водній поверхні заходу сонця. Скільки ночей були, скільки друзів там, а потім багато хто з них знизився з цією красою.

Ось 10 фотографії.

Весна в Bundin Farm. Абрикоси вже цвітуть.

Ворота на пляж. весняний паводок.

Місце для споглядання. Вогонь з видом на Волгу.

Вирізати і гакувати рибу.

Вона вже на ляльку.

Турбулентний струм Волги, змивається берегом і лісом згортається від крутого формування корита, в якому величезні засмаги, кішки і щітки люблять розселення.

Ферма Бундіна, рибальство в Астраханській області. Габаритний зображення

Втеча в Волгу, невеликий проток. Це гарне місце, щоб побачити її.

4756616

На Волзі, рибальство без човна, не рибальство.

Кінець іншого дня, який за старою вірою, якщо витрачається на риболовлі, не йде на кредит життя.

123456Наступний

Джерело: