Як зробити комплект KIA

Завод розташований на території КІА підприємства в Жиліні (Словаччина), але є окремим виробництвом, де виготовляються компоненти і деякі компоненти: бампери, торпеди, передні і задні підвіски, двигуни. Далі все йде на головний конвеєр KIA для остаточного складання. Ми побачимо це пізніше, але ми все одно вивчаємо виробництво пластикових компонентів.

На жаль, текст матеріалів про технологічний процес не давав мені, тому мені довелося його сортувати. Взагалі все просто: розплавлений пластик заливається в форму - отримана готова частина. Потім вона йде в збірку і склад. У процесі перевіряється, якщо потрібно подрібнити і т.д.

Але найбільша реклама для мене була виробництво торпедо. Але, більше на цьому нижче.

23 фото через russos

1,1 км Готові вироби.

2,2 км У таких танків транспортування сировини для пластикових виробів.

3. У Магазин штампування.

1958 рік

4. У Блакитні цвілі пресують з розплавленою пластикою, яка бере потрібну форму.

5. Умань На лінії, бампери і торпеди одночасно виготовляються для декількох моделей.

6. Жнівень Торпедое - штамповані на цьому пресі.

р.

7. Про нас Деякі частини пізніше (як я розумію, це біля переднього радіатора) падають на машині, де роботи виконують додаткову обробку.

8. У А деякі компоненти вручну очищають і перевіряють.

9. Навігація Фарба торпедо.

10. Тверда основа для торпедо.

11. І це те, що дійсно здивувало мене. Торпедо складається з двох шарів - твердої основи і м'якої шкіри, яка потім простягається зверху і під впливом нагріву сидить на місці. Ця цвіль робить шкіри.

86091

12. Шкіра гнучка і м'яка.

13.00 р. Це був великий сюрприз до мене, що торпедо складається з двох шарів.

14. Це дійсно, як цікавий світ.

15.00 р. Але ця цвіль залишилася таємницею для мене. Я можу припустити, що це те, де з'являються два шари. Особливі працівники ще приклеюють щось з прокладками і фільмами. Збережіть деякі деталі.

16.00 р. Магістральна модель?

6576238,4 кв.м.

17. Інгредієнтне зберігання.

18 років Інструкція для уніформ.

19.00 р. SCRAP - обрізка. Я розумію, що є боротьба, щоб зменшити кількість обрізань від кожного виробу. Так, порівнювати ціну бампера в Москві і його вартість (?) на завод.

20. Кожен пофарбований бампер піддається багаторазовому візуальному контролі та дрібним подряпинам негайно подрібнити.

21. Бампер заготовки.

22. І монтажна лінія.

23. Готові вироби перед відправкою на транспортер.

Джерело: