Я буду багатим і я обов'язково піду. Де варто йти? А що подивитися?
На мою думку, є місця в кожному місті, які розкажуть більше про місто та його історію, культуру та людей. І до речі, це не обов'язково відомі місця. Тут я поставив мету, розкинувся погляди інтернету і знайшов такі місця. Не без задоволення я розповість вам, де я буду йти і я рекомендую вам:
12 зображень
1,1 км Париж. Я збираюся побачити, як це не дивно, але не Ейфелева вежа. На мій погляд, більш розумний, щоб перейти до місця де ла Конкорде. Найбільший і один з найкрасивіших в Парижі займає величезну ділянку між садом Туілрі та хамперами-Елисейс.
На цій площі, яка Луїс XVI, Марі Антоінетт, Робеспірр і багато інших були виконані під час французької революції.
2. Сапа (Vietnam). У мальовничому місті на кордоні В’єтнаму з Китаєм обов’язкові пам’ятки, які є унікальними для природи. Підводний палац (Кавовий комплекс)
... і звичайно смарагдові зелені рисові поля, дивний візерунок вони вписуються в навколишнє скелястий пейзаж. Нескінченні каскади полів замінюють загустками бамбукового і яскравого висаджування, на яких вирощуються троянди.
3. Гавана (Куба). Я не курю себе (Я не копчений протягом 7 років) і я вважаю палити погану звичку, але я хочу бачити, як я можу зробити сигарети в такому красивому місці як Куба. Історично Куба була однією з перших країн, щоб покласти на ринок сигару на півдосталі і забезпечити пісгарну промисловість з усіма можливостями для розвитку. Куба була першою країною для забезпечення сигарів в Європу.
Є кілька зон на Кубі, де вирощується тютюн. На острові розташовані 26 сігарних заводів, розташованих в 13 з 14 кубинських провінцій. На всіх цих фабриках також присутні сигари, які виготовлені вручну, хоча також присутні виробники машинного виробництва. Більшість заводів знаходяться в Гавані.
4. Копенгаген (Деньмарк). У Данії не їсти русалку, нехай йому сидять і сидять без нас. Ми поїдемо до Нигавна ("Новий Гарбор"), Копенгаген - улюблене місце для художників, фотографів, журналістів та туристів, поруч з Ньюхавном є Національний музей і галерея мистецтв "Глипоте" і унікальний зоопарк з 2 тис. видів тварин. Будинки тут фарбуються в різні яскраві кольори. Він був тут, що великий датський повстанець Ханс Крістіан Андерсен жив досить довго. Тепер Ньюхавн Канал, перетворений на пішохідну зону, наповнений старими кораблями, перетворюючи атмосферу початку 19 століття, коли район був центром морського торгівлі.
5. Умань Хаконський район на півдні Канагава Префектуре є частиною Національного парку Фуджи-Хакон-Ізу, загальна площа якого становить 1227 кв. км, що знаходиться в центральній частині острова Хонсху (Японія) в приготуванні Токіо, Яманаші, Канагава, Шизуока. Це таке складне ім'я, і хто сказав, що це буде легко?
Р
Основні визначні пам'ятки парку: символ Японії Mount Fuji, озер, гарячі джерела, острови вулканічного походження з тропічною рослинністю. П'ять відомих озер Fuji, оточених пагорбами з шпильками і ялицями. Короткий рай для екотуризму, і плавати в гарячих джерелах сниться (не тільки шахта)
6. Калінінград (Росія) є особливим російським містом. Заснували в 1255 році Теутонським орденом на землях язичницької Просії як фортеці, так і називали Кенігсбергом, що німецькою мовою означає «Роял Гора».
Ми просто прогуляємось містом. Ніжний бетон просто дуже красивий, місто «незбагачений», «незвичайний», «нестандарт», адже ви не знайдете більш схильну суміш різних європейських культур, ніж тут. Ну, де ще російські туристи прогулялися по німецьких вулицях, шукаючи польську архітектуру і насолоджуючись литовськими стравами в численних кафе?
Нічого особистого, без керівництва, просто місце я думаю, що це варто.
Джерело: