Ви готові змінити свою професію?

Ви готові змінити свою професію? Не просто змінює роботу, але змінюючи їх. Ось деякі історії, які дивилися мене, я б сказав, що це незрозуміло! Я поділю свої враження і думки на цій темі:

1,1 км Дмитро Єдакін, 22 з маленького містечка Сибірна не боїться змінити своє життя, стати майстером жіночого манікюру в салоні краси. До цього Дмитро закінчив технічну школу за спеціальністю «розум» і зумів працювати як мармберджек, фіксатор, пресер і навантажувач. Пізніше в птахофабрику були проблеми з зарплатами. Це було важко рішення про звільнення. Знаючи про свої проблеми, мама другу випадково розповіла, що її салон краси ваканував місце майстра манікюру і запропонував прийняти цю вакансію. Для чого Дмитро погодився і взяв 2-місячні курси з підготовки майстрів манікюру. Застосування лаку для нігтів з парним шаром тільки здається простою окупацією, але поступово Дмитро вийшов краще і краще. Популярність виросла з майстерністю. В даний час існує навіть черга і запис для того, щоб отримати манікюр до Дмитра Єдакіна.

2,2 км Тексти пісень, а це означає: Я не буду йти далеко, мій мати. За 20 років працювала в інженері трактора, хімік, ливарних заводах. І коли компанія практично не працювала, під час перстрофії, вона все ще виходила з звички. У салоні ювелірних виробів, в поєднанні, вона також може зробити ланцюжок золотих і кільцевих, будь-яких прикрас, оскільки вона навчалася як ливарка. Всі машини в золотій промисловості (за її) невелика копія одиниць, на яких працювала на заводі в далекій радянській минулому.

3. У Написати в психологічному форумі. Я працюю в енергетичній галузі, паралельно з моєю роботою влітку, я отримав ступінь магістра з інженерного коледжу за спеціальністю електрика, але я завжди бачив і побачила свою професійну освіту в гуманітарних і творчих полях, особливо тих, що стосуються музики. На одному з поворотних точок мого життя (відновлення з радіо та виходу філологічного факультету) Я перевиставлявся в енергію, і незважаючи на порівняно хороші заробітки сьогодні (завдяки до ділових поїздок і подвійної оплати у вихідні дні), я не тільки отримати моральне задоволення від роботи, іноді занурюється в стан деяких запобіжників для цього типу роботи. У зв'язку з цим я думаю, що зараз, де піти після закінчення, але не пов'язаний з цією галуззю. Для вивчення нетехнічної вежі та роботи в галузі, де потрібна гуманітарна та креативна мислення. Я готовий переїхати на інше місце, де я буду мати шанс виконати себе, а не просто працювати за гроші.

Р

4. Інша історія: Я працював в рекламі за 8 років, в 1998 році був ріжучий чудовий економічний криз, багато рекламних проектів, замкнених, я, будучи директором для корпоративного клієнта, дуже сильно сварився з загальним, тому що він не хотів чути і знати що-небудь, він тільки потрібні гроші, багато і зараз, а потім покупці намотують свої контракти.
Я прошу на освіту і досвід роботи, який в той момент, здається, ніхто не потрібний, пішов працювати як офіціантка, почав навчатися першим, щоб перевозити лотки і іноземці посміхатися (ви знаєте, наскільки важко навчитися дружній, не на миті, посміхатися!?), почав вчитися мудрості сервісу, помітили, потім старший офіціант-сеніор-сеніор адміністратора (ресторан 5*). Вона пішла на материнство залишити в 2004 році. Після народження дитини вибір виник - або сім'я або робота (велика відповідальність, весь час якогось сорту брупта, якщо не ніч, то пізня вечірня робота ...). У будь-якому випадку, я шпижу на все і пішов, як менеджер з купівлі. Тепер я працюю 7 хвилин пішки від дому, маю нормальний п'ятиденний відпочинок від 9 до 18 років з обідом «плаваючий» на моєму запит, і, найголовніше, не нервовий стрес!

Додано до [mergetime]1296206069[/mergetime]
Мені: Життя диктує правила. Ви повинні подумати про нову роботу, коли життя вже поставить вас в "смоктінг", і ви лягли на доріжках, зловити щасливим поїздом, намагаючись стрибати в останній автомобіль ...
Я не хочу сказати, що я не схожа на свою роботу, я працюю в Банку (так, я кларк, офісний планктон, канцелярський щур, і я також маю «скло» око банкір, як в старому жарті). І, ймовірно, дуже страшно залишити позаду, нестабільність, невизначеність і питання, "Що попереду?" І так я думав, як багато хто з нас в наш час, щоб зберегти баланс між тим, що я люблю і отримувати гідну зарплату, можливо? Чи можна це зробити?

Джерело: