Скло зубчасте

Фотоблоггер Антон-агарков розповідає про цікавий ремесла – техніку роботи з молотовим склом «лампкрафт».

38 зображень

1,1 км Все почалося з того, що мій сестра-майстер Аліна і її чоловік Паша вирішив піти в майстер-клас Юлії Трубіцина на роботі зі склом в техніці світильників. Я не мав ідеї, що це було, але так як я був малюком, я мав віру, що люди, які могли б розтопити скло і зробити з нього чарівники. Я просто не міг пропустити, тому я запитав компанії. Я пішов на майстер-клас з камерою. У майстерні вийшов невеликий номер, в якому зацарював невелике творче хаос. До оббивних сталевих листів столів були викручені газові пальники, а над стінами стоялися стійки, наповнені тонкими скляними стрижнями всіх можливих кольорів і відтінків.

Р

2,2 км До кожного пальника від вентилятора, встановленого на стіні, простягається труба витяжки.

3. У

4. У У той час як я дивився навколо, Юлія запалює пальники, і Аліна і Паша кладуть на захисні фартухи і сідають на робочі місця. Юлію в лавці пояснили, що суть техніки світильників: майстер в вогонь газового пальника нагріває скляний стрижень, розтоплює його і формує ювелірні вироби з розплавленого скла - бісеру, дрібних фігур і в цілому все, що вам подобається. Зайдіть слово "лампа" у назві.

5. Умань

6. Жнівень

7. Про нас

8. У У випадку, якщо не болить. У кутку майстерні я помітив вогнегасника.

9. Навігація Майстер-клас почався з того, що Юлія викладала Аліну і Паша, щоб натягувати струни - довгі тонкі скляні нитки, які потім потрібно буде використовувати для прикраси бісеру. Саме там, де почалася магія: скляна паличка в полум'я пальника почала черга, а на її поверхні з'явилася краплина. Вона повинна бути змащена цукерками і повільно витягується. Якщо все зроблено правильно, тонка скляна нитка простягається від крапель до палички. Якщо ви поспішаємо, нитка вийде занадто тонкою, якщо ви ведете занадто повільно, вона буде товстою і короткою. В цілому, це вимагає певної майстерності.

10. Ви забираєте крапку, ви захопите її за допомогою тампонів і ви тягнете її повільно.

11. Готові колонки

р.

12. В той же час я вирішив взяти більший погляд на майстер-клас. На таблицях були закладені всі види пристроїв невідомого призначення і готових намистин.

7608304, Україна

13.00 р.

14. Спеціальний бісер для роботи в техніці Milefiori.

15.00 р. Це імена для свого скла, придуманого Китаєм.

16.00 р. Або навіть як це. Тим часом хлопці почали робити перші бісеринки.

17.00 р. Але перед формуванням намистини на штангу необхідно накрити спеціальним складом - сепаратором. Якщо це не зроблено, готова охолоджена намистина неможлива прибрати з штанги. До речі, вчено, цей стрижень називається мандалом.

18 років

19.00 р.

Габаритний зображення

20. М'яке скло можна трохи скоригувати за допомогою пінцет. Але ретельно, щоб не пошкодити тонкий шар сепаратора.

21.

22. За допомогою спеціального графітового шпателя можна надати циліндричну форму.

589664

23.

280244 р.

24.

р.

25.

26.

27. Ви також можете взяти рядок...

Р

28. І покласти трохи краплі на намистину.

29 кв.м.

р.

30. Або жилети роблять кругле сердечка з бісеру.

31. Юліа провела майстер-клас максимально без втручання з діями студентів. Тільки час від часу давали консультації, інструкції та нові завдання: «Повільно витягти ... добре, ви просто летите на площині» або «Добрий бісер, тепер я хочу те ж, але з трьома точками». Вона під керівництвом класу випадково і весело, від часу вона жартувала і грайливо виправдала невеликі помилки початківця скла.

32. І якщо ви показали намистину з п'ятою ...

33. І заливаємо місце проколу прозорим склом ...

34. У склянці є бульбашки.

р.

35. Всі готові намистини направляють під ковдру мінеральної вати - так, щоб вони повільно охолоджують і не тріскаються.

53095

36.00 Р

37 хв

38. І ось вони, готові намистини.

р.

Джерело: