Подаруйте свій портфель!

Написання відомого блогера, журналіста та мандрівника

Тут, різні топ-блогери, які підлягають запису про свої валізи, з якими вони подорожують по всьому світу. Я теж вирішив писати – чим гірше?

Це мій валізу від Vyatka апаратного заводу - дуже міцний і надійний. Основна проблема з валізами полягає в тому, що вони легкі і блискавки. Моя валіза, з якою я проїду половину світу, позбавлена цих недоліків - вона не має крихких блискавок, які легко відкриваються, але ви можете сидіти на ній і навіть лежати, коли немає місць в кімнаті очікування. Ви можете покласти принаймні вазу китайської порцеляни або набір оптики для озері - все буде безпечним і звуком.

7 фотографії

Тут все працює для збільшення міцності дизайну - кути валізи обладнані надійними кутами шкіри Астрахан Буффало на заклепках, а корпус оточений каркасними елементами зі сторічного оса. Але довговічність повинна бути красивою, тому всю поверхню валізи - оригінальний візерунок міжсекційних чорних ліній - елегантний і стильний.

Один з головних елементів валізи, звичайно, ручка. Варто бути комфортним і не розірвати в самий невідповідний момент. Для цього ручка валізи виготовлена з міцного струменевого волокна, який призначений для високих навантажень. Ручка компактна і виглядає дуже елегантно. Центральний замок, виготовлений з загартованого металу, підтримує стандарт TSA002 і не так легко відкрити його на атакуючого пристрою в митному та багажному відсіку аеропорту.

Побічні замки надійно захищають кришку валізи від різкого відкриття. Вони не просто красиві, вони комфортні і в цілому чудові.

Так елегантний бічний замок виглядає у відкритому положенні.

Моя версія валізи називається 123-BIS. Вони говорять, що Сергій Долі має такі BDS - стільки чотирьох штук для всіх випадків (вони різні розміри). У мене є тільки один.

Ви можете бути впевнені, що це не буде йти в будь-яку точку, як правило, випадок з валізами на колесах. Не є і ви будете приймати його точно, де ви залишили його - дуже зручно. Так, і на конвеєрному ремені в багажному залі не можна плутати з будь-яким іншим - він помітний здалеку!

Як видно, валіз дуже місткий - Я можу поставити свій фотоплиток всередині і все ж мати номер для зубної щітки і трубки макаронів. Немає нічого в дорозі тут - немає захисної стрічки, немає невеликої кишені на блискавці - вони не підходять тут.

У валізу є ще одна функція «брендованих» – металеві нитки всередині. Такі мало хто робимо, і це значно підвищує надійність і довговічність валізи.

Задоволення недешево, звичайно. У Росії моя модель, як правило, продається за абсолютно низькими цінами. Я поїхав з ним нещодавно від Kineshma до Москви, щасливий танк.

Написав замовлення апаратного заводу В’ятка імені Клари Зеткіна

Фото: ©

Джерело: